• Skottdagen2008

    Västeråsbrudar

    Den gamla tråden hade stängts så jag passar på att öppna en ny.

    Hur går det för er?

  • Svar på tråden Västeråsbrudar
  • stich

    Halloj!
    Här har ni en till västerås brud! Vi kommer att gifta oss 6 juni 2009. Vi har bokat kyrka och lokal redan..

    Miss U- Har en kompis som var där förra året och hon tyckte att det var jätte roligt och fick många bra tips. Sen fick man smaka på efterrätter som var underbart goda! Så hon tyckte att det var värt bara att gå dit och käka efterrätter!

  • Skottdagen2008

    Jadu, de fick ta bort skenorna så att bysten inte skulle plattas till utan få lite tyg, men det gjorde ju också så att klänningen inte längre går slätt över magen utan rynkar ihop sig och det hade jag ju INTE viljat, men vad kan amn göra? Fick dessutom höra att jag har en kropp som man ska skräddarsy efter och itne köpa eller hyra till och kunde de inte sagt det liiiite tidigare, då hade jag gjort det!! så för andra så kanske den ser snygg ut, men jag vet ju hur den skulle se ut egentligen. Suck!

    miss u skrev 2008-01-16 08:22:22 följande:


    Skottdagen: Hur har det gått med klänningen? Jag tror säkert att klänningen kommer bli jättefin med axelband också. Så typiskt bara när du kämpat så hårt.
  • Rebellen75

    Jag var på statshuset för något år sedan när vi planerade första gången att gifta oss.
    Jag tyckte inte det var värt penngarn. Trångt, litet utbud men jag kanske inte var lika motiverad som alla andra. Hoppas att det blivit bättre.

  • Gudinnan

    Jag var där för något år sedan, det var sådär. Jag var nog där för sent för jag hade egentligen redan bestämt mig hur jag ville att klänningen skulle se ut osv.

    Men har man många beslut kvar att fatta och vill träffa florister, bagerier mm så kan jag rekommendera det.

  • miss u

    Vi har inte så mycket inplanerat än bestämt oss för vilket datum vi vill gifta oss, 18 juli 2009. Då är det kanske bättre att gå på bröllopsmässan i år än nästa år då det mesta lär förhoppningsvis vara bestämt vid den här tiden av året. Ska höra med sambon vad han säger.

    Stich: Jag läste i en annan tråd att ni bestämt er för att vara på Lövudden. Vad kostar det och vad ingår? Går det att ta med egen mat och dryck? Annars är det ju jättemysigt där ute. Skulle gärna vilja vara nära Mälaren. Vilken kyrka ska ni gifta er i?

  • Paeonia

    Miss U, 18 juli!! då får vi samma bröllopsdag ju!!!! Fast vi gifter oss i år.

    Kram Paeonia

  • miss u

    Paeonia: Vad kul att vi får samma bröllopsdatum! Då ska jag tänka extra mycket på dig när det är dags i sommar Hur kommer det sig att ni valde det datumet? Är ju inte förrän nästa år (vår 3 årsdag) som det infaller på en lördag?

  • Paeonia

    Ja du, vi började med att boka en resa och det fanns bara lördagar som avgånger dit vi ville resa. Så gifta sig en fredag är inte dumt det heller.
    Fick dock be till Han däruppe för att få gifta oss en fredag eftersom det egentligen är begravningsdagar i vår församling. Men han hörde vår bön, haha och hans anställda gjorde som han sa. Så efter visst överläggande så var det ok.

    Paeonia

  • stich

    Miss u- Att hyra kostar 3000 kr men om man tar maten därifrån så kostar det 1500kr. Dryck kommer vi att ta med själva, dom har bara lättöl och dricka.
    Vi funderar på att ta mat därifrån oxå, potatisgratäng och fläskfile (120kr/pers)
    Om man köper maten så ingår även sallad, bröd, smör,läsk/lättöl samt kaffe.

    Sen måste man ha deras personal där och dom kostar 750kr/st fram till midnatt och efter dte tar dom 150kr/pers. i timmen.
    men då städar dom lokalen oxå. *skönt*

    Dom skulle även ställa upp några partytält utanför..

    Vi kommer att gifta oss i Romfartuna kyrka, det blir en bit att åka men båda våra barn är döpta där så därför vill vi även gifta oss där. Och alla gäster bor ju inne i stan så det blir inga problem.

    Har du varit inne i lokalen någon gång?
    Det är ju finska föreningen som har lokalen.

    Är det något mer du funderar på så är det bara att hojta till..

Svar på tråden Västeråsbrudar