• Skottdagen2008

    Västeråsbrudar

    Den gamla tråden hade stängts så jag passar på att öppna en ny.

    Hur går det för er?

  • Svar på tråden Västeråsbrudar
  • MrsDilley

    Grattis skottdagen2008!
    Jag köpte en provtårta från konditori Malmen.
    STOR besvikelse...
    Så nu är jag tillbaka på ruta 1 när det gäller tårta.
    Vart ska ni andra beställa tårta? Vad får ni betala? Vad för tårta ska ni ha?

    Många frågor, mitt problem är att jag kommer behöva beställa ifrån USA, eftersom jag bor här. Om de inte kan ta emot beställningen 1 månad innan bröllopet. Jag kommer till sverige 25 dagar innan bröllopet.

    Tack för eran hjälp!

  • catte

    Jag beställde från Öhrmans (tårta finns i mitt galleri)... Beställde till 90 pers tror jag och betalade 3200:- någonting. Det var en chokladmousetårta med hallon... alla gästerna älskade tårtan! Lycka till!

  • Skottdagen2008

    Tack! Ja, vill göra det igen och igen och igen.


    Paeonia skrev 2008-03-04 20:02:25 följande:
    Skottdagen2008 GRATTIS! Ni verkar ha haft en jättefin dag
  • Nufsan

    Ville berätta att den 15 mars så har de Inspirationsdag för brudpar i Sala! Det börjar kl 09.30 i Mikaelsgården i Sala (kostnaden är 75 kr) och kaffe och smörgås ingår.

    Läste det idag i deras "veckoblad" som går ut!

    Det pratas kring själva bröllopsakten och sen är det utställare som visar upp och berättar om olika saker. Det är även ett brudpar med som visar upp klänning och frack, håruppsättning etc.

    Cathrine är en tjej som syr upp och hyr ut brudklänningar som har klätt brudparet!

  • Rebellen75

    tänkte bara påminna om lördag.

    Brynolf bagare har bröllopstårteprovsmakning kl11 tror jag det var till13. Jag hade tänkt att gå men har nu lovat att jobba på mitt gamla jobb. Lite extra pengar skadar aldrig. Så ni andra får gå och sen berätta vad ni tyckte.

    Ha en fortsatt skön kväll.

    dax att lämna datorn ett tag maten börjar bli klar

  • Martina 76

    Jag ska till Brynolf och kolla/smaka på lördag. Var också till Unik och klippte mig idag och Anki är jätteduktig och trevlig. Jag har i stort sett bestämt mig för frisyr nu. De har massor med bilder på tidigare uppsättningar som de har gjort så man får många bra idéer.

  • stina125

    Jag tycker att Chantal´s i Punkt är kanon!!!! Det är inte bara tårtorna som smakar fantastisk personalen vi träffat har varit KANON. De har verkligen lysnat och anpassat tårten så att den blir perfekt för oss!!!!


    MrsDilley skrev 2008-03-05 04:16:49 följande:
    Grattis skottdagen2008! Jag köpte en provtårta från konditori Malmen.STOR besvikelse...Så nu är jag tillbaka på ruta 1 när det gäller tårta.Vart ska ni andra beställa tårta? Vad får ni betala? Vad för tårta ska ni ha?Många frågor, mitt problem är att jag kommer behöva beställa ifrån USA, eftersom jag bor här. Om de inte kan ta emot beställningen 1 månad innan bröllopet. Jag kommer till sverige 25 dagar innan bröllopet. Tack för eran hjälp!
  • zorika

    Var det ngn som gick och provsmakade lite? jag har ju 2 barn härhemma som jag INTE ville hamed mig till tårtsmakning `skrattar`

  • Rebellen75

    jag puffar lite

    Det verkar som vi alla Vås brudar har försvunnit lite. För min del står det nästan helt stilla men är ändå tvungen att kika in då och då.

    Ha det så bra så länge

Svar på tråden Västeråsbrudar