Inlägg från: Embo81 |Visa alla inlägg
  • Embo81

    Brudar i Lund, sommar 2008 - del 3

    Titta här är ju alla lunda-tjejer som ska gifta sig i sommar. Hänger på er om det ok. 23e augusti i Kävlinge gamla kyrka... tjiiiii...vad det pirrar i magen!

  • Embo81

    Vi ska ha en fotograf från Ängelholm, så det går ju inte att åka till hans atelje om det skulle regna (vilket det naturligtvis INTE ska göra)... Någon som har bra tips på fin inomhusmiljö i närheten av lund?

  • Embo81

    Deras mat är super...vi förloavde oss på Bantorget. Vi ska ha vår mat ifrån en gymnasieskola som fixar hela buffen. Billigare och precis lika gott som om något annat catringföretag skulle gör det.


    ingenjörsbruden skrev 2008-03-05 11:33:56 följande:
    Bantorget 9 gör jättegod mat o har även cateringHar tyvärr ingen koll på pris...
  • Embo81

    Japp, vi ska faktiskt dit och kolla om vi hittar något bra. Var en runda på botaniska i helgen, fin utmiljö, men ingen höjdare inne... Titta lite efter slott med, men inte många som finns i närheten och de som finns är inte öppna för allmänheten..Slutsats är alltså:Det får INTE regna den 23 aug!!!
    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-03-05 10:36:16 följande:


    Något som jag hade tyckt var SKITHÄFTIGT hade ju varit att ta bröllopsfoton på Kulturen! Både ute och inne i alla de underbara husen!Hmmm undrar om man får det?shit vad det vore häftigt!
  • Embo81

    Fysio!

    Det blir gamla kyrkan, tycker att den är mest personlig och fin. Var på bröllop i Stäviekyrka för något år sedan -fin kyrka den med! Vilken präst ska ni ha?

    Träffen är den 11/3, så att du inte kommer fel! Såg att du skrivit 11/6.. tyvärr kaninte jag komma, men det blir kanske fler träffar! Hade varit trevligt!


    Fysio skrev 2008-03-05 17:58:14 följande:
    Hej!Kul med massa nya blivande brudar! Välkomna ni alla =)Embo81 är det den nya eller gammla kyrkan i Kävlinge ni ska ha??? Själva ska vi slå till i Stäviekyrka så det är ju just nästgårds =)Jag tror för övrigt också att jag kan den 11/6 skoj skoj!
  • Embo81

    Hej hopp alla lundatöser!
    Hur går det med morgondagens träff? Blir det något? Var? Hur? När?

Svar på tråden Brudar i Lund, sommar 2008 - del 3