Inlägg från: Hofsan |Visa alla inlägg
  • Hofsan

    ***080823 del 2***

    Detsamma! Springer här o provar min ring stup i kvarten
    Nackdelen när man redan har den hemma hehe, men som sagt jag ville ju inte chansa på att den går upp ännu mer i pris.

  • Hofsan

    Alltså, jag ställer snart in vårt bröllop. Allt skiter sig tycker jag
    Vi har haft det lite körigt på sistonde i förhållandet men har ordnat upp det och pratat om det.
    Nu vill helt plötsligt bestmannen inte vara bestman längre för han "tror inte" på vår kärlek. Jaha vilken bra vän som stöttar! Verkligen! psss...
    Och så min bror som ska vara toastmaster ska bli pappa igen och givetvis är det uträknat till vår bröllopsdag(vet inte om man ska vara glad eller ledsen, det e så många olika känslor inblandade)
    Och inte nog med det...Nu har min m2b storasyster blivit heltokig och bråkar med allt o alla så min m2b har sagt upp kontakten med henne för gott(har varit mycket strul med henne genom åren)
    Det slutar väl snart med att det bara är vi själva på bröllopet suck....

  • Hofsan

    Vi ska ha heldagsfotograf och han tar 9.000 för det och så ingår där en massa förstoringar och ramar + ett foto på canvasduk. Tyckte det var ett superbra pris.

  • Hofsan

    Vi ska ha rosa, silvergårtt och vitt som färgtema.
    Tärnornas klänningar ska vara gråa eller rosa men kan inte bestämma om de ska vara korta eller långa. Modernare med korta men elegantare med långa tycker jag. Fast man har mer användning av en kort sen.
    Sen är en av mina tärnor höggravid så jag vet inte när vi ska prova ut osv. Jag betalar hälften av deras klänningar och kommer att bestämma hur de ska se ut.

  • Hofsan

    Det går fint. Jag e ju en sådan där pysselmänniska så just nu e jag färdig med mina etiketter till såpbubblorna och har börjat klistra på dem. De finns i mitt galleri. Ska börja lite smått med omslaget till festprogrammen.

  • Hofsan

    Miss Blue skrev 2008-01-31 10:56:38 följande:


    Vad ska ni ge/har gett för era ringar?
    För mycket
    Nä men jag gav 12.700 kr på nätet för min Schalinsring. Här hemma kostar den 21.000 :-O
    Jag har alltid velat ha den ringen så jag får spara in på något annat istället som tex dyr hotellsvit osv. Ringen var viktig för mig.
  • Hofsan

    Ska ni skicka era inbjudningar till alla hjärtans dag eller ni väntar? Det e ju många i aug tråden som ska skicka ut dem då.
    Vi har fått ut semesterlistorna på jobbet nu också så jag tror att vi ska skicka ut dem då.

  • Hofsan

    Jo då det går framåt. Omslaget till alla festprogrammen är färdiga (finns i mitt galleri) och såpbubblorna fick jag för 2 veckor sedan från E-Bay och har gjort etiketter och satt band till dem.
    Portot e påsatt på inbjudningarna men jag väntar till början av mars o skickar dem.
    Variväg med min ena tärna o kollade klänningar i Malmö förra veckan. Den andra tärnan är höggravid så hon får vänta att prova . Det var 3 månaders leveranstid så hon får minsann krympa ner magen snabbt hehe.

  • Hofsan

    Ja det är fint om monogrammet får gå som en "tråd" genom hela bröllopet. Kommer att ha det på inbjudningarna, vigselprogrammen, festprogrammet, tackkorten, cd omslagen, på ljusen och kanske nån mer stans.

Svar på tråden ***080823 del 2***