• Äldre 23 Feb 17:03
  151137 visningar
  1283 svar
  1283
  151137

  Nu har jag gjort det igen..... del 7

  hej vickan!

  hur går det med huset då?

 • Äldre 23 Feb 17:05

  inte har jag tränat eller inredningsshoppat idag inte - bara slöat o varit social - inom en timme från det att jag vaknat hade jag pratat i telefon med 5 pers, lite extremt kanske? Sen har jag slöfikat med en väninna o ska strax iväg på middag...

 • Äldre 23 Feb 17:09

  Kul!

  Ja, det är ju en hel del att planera - både praktiskt o ekonomiskt - ett tips är att kosta på sig att köpa flytt o flyttstädning, det är nog att tänka på ändå!

 • Äldre 23 Feb 17:17

  Åhå!

  Ja, ni kanske inte har så mycket grejer. Det är sån skillnad på när man ska fixa själv o när man slipper (jag har gjort båda, tro mig!), bara. Vi har ju hur mycket böcker som helst tex o så - men jag vet inte vad det kostar när man ska betala själv förstås...

 • Äldre 23 Feb 17:24

  Ja, det är lite skillnad - vi har MYCKET!!!

  Men jag inser ocå att du flyttat förr o vet vad du gör - det är itne det jag säger. Men jag har tyckt att det funkat ok att flytta själv med kompishjälp, ändå tills jag flyttade med inhyrd firma... o insåg vad skönt det var!

 • Äldre 24 Feb 15:10

  Intressant - jag försökter ju väldigt medvetet komma iväg o träna nu sen efter årsskiftet i syfte att skapa ett behov så jag kan skapa bättre vanor o rutiner. O nu sen ett par veckor tillbaka så känner jag verkligen suget att komma iväg - tränade i fredags men inte igår o valde bort det idag med - men lite kryper det allt i kroppen...

 • Äldre 25 Feb 11:25

  Hel telis! Äntligen någon här igen!

  Hur är det med dig?

  Ja, jag tränar inte så hårt - motsvarande 3-4 kms promenad minst 2 ggr i veckan (3-4 om det går) är vad jag kört, ibland lite hårdare (typ crosstrainer ist f löpband halva tiden). Men jag känner mig lite rastlösare, mer sug att komma iväg - och det känns som det är värt tiden. O så laddar jag ner nya radioprogram i ipoden o lyssnar på. medan jag går. Borde göra nåt åt ryggmusklerna också - roddmaskin?

  Annars simmar jag ju mest - men det har vart lite för kallt, t o m här, efter årsskiftet...

 • Äldre 25 Feb 12:02

  Gaaah, vad dyrt! Jag har ett träningskort här (gym o bassäng, en del gruppass men då får man betala extra) för en knapp tusenlapp i månaden (men det är ett bra pris här, riktigt bra!).

  Hmm, vadå förväntningar? Jag vet inte ens vad det är för bok...

 • Äldre 25 Feb 12:38

  Jo, det är det ju. Lyxigt o fräscht är det, förvisso, ett av stans bästa gym - men detta är ett dyrt ställe att bo på i allmänhet.

 • Äldre 25 Feb 12:55

  hear hear - har samma erfarenhet här!

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7