Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    Nu har jag gjort det igen..... del 7

    oh, var det dax igår? Vad spännande!

    Jag borde åka o handla mat - har övninsgkört på morgonen.

    Mitt ena öga har svullnat upp - jag undrar om det är en vagel eller om det är den här förkylningen (eller vad det nu är) som jag dragit med sålänge - utan att den eg brutit ut - som satt sig i tårkanalerna o slammat igen? Det gör inte ont, men jag känner ju att det är svullet. O så ser det helt koko ut.

  • anne på grönkulla

    1 1/2 timme? Jisses!

    Kul att få se den - känns det riktigare nu? Jag fick skicka hem en tjej från jobbet igår som är med barn, hon höll på att svimma på toa o var helt slut. Hoppas hon mår bättre nu. Hur mår du Zozo? Känner du av det?

    Funderar på att lägga mig i soffan o se en film eller nåt...
    Köpte nåt ögonbad o har sköljt ur ögat iallafall, får se hur det går. Går det inte över eller om det börjar göra ont får jag väl kanske gå till läkare...

  • anne på grönkulla
    det låter som min mormor som ville vägra sälja till nån som hade penagr - hur f*n det nu skulle gå till för ett kråkslott i finare stockholmförort...
  • anne på grönkulla

    Den känns inte så teatral, kanske - rikedomen i den är nog svår att föra över på scen. Men jag gillade den jättemycket, men det är mååånga år sen jag läste den.

  • anne på grönkulla

    *håller tummarna för muffins* det är segt när man inte hittar inspirationen, men en redig deadline kan lösa det åt en... Precis som Ms K säger så är det faktiskt bättre att lämna ifrån sig saker än att ligga på dem tills man själv är nöjd, det kan vara tillräckligt bra utan att vara perfekt o då kan det vara viktigare att visa att man kan bli klar i tid. Det är en lärdom från jobbet inte minst, på universitetet tyckte man att man kunde tillåta sig att tumma på deadline, men på jobbet är det viktigare att leverera nåt än att det blir überperfekt - man kan dessutom alltid fixa till lite mer sen när nån handledare eller så har läst.

    Hur har det gått för zozos man o axeln då? O telis jobbintervjuer?

    *kramar alla!*

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7