• Linnea­M
    Äldre 13 Jan 08:25
    7188 visningar
    14 svar
    14
    7188

    PORR! Hjälp....

    Hej.
    Jag är i ungefär samma situation.
    Men jag tror att det handlar om att de skämms så mycket över det så att det inte vill erkänna. De vill inte säga det högt ut i luften.
    Jag vet inte till hundra men jag har fått känslan av att min sambo har fått skit för det i tidigare förhållanden och att det fick hans ex att lämna honom för att hon inte trodde att hon var tillräcklig.
    Och det kan säkert ha satt sina spår. Det kan ju varit så att hon med sa att hon inte skulle bli arg men sedan gick det som det gick. Många säger ju ofta så bara för att få fram sanningen och sedan bryter det loss.
    Min sambo skämms tom för att titta på ett vanligt "sexual undervisnings" program som går på en helt vanlig kanal runt 22 på kvällen och byter kanal så fort jag kommer. Så mycket skämms han.
    Men jag tror att det kommer med tiden och att han kommer att kunna erkänna.
    Men just nu vänder han alla taggar utåt så fort jag tar upp det.
    Men jag vet hur du känner, många gånger har jag suttit och funderat på om han döljer något mer? Om han verkligen bara tittar eftersom att han inte kan prata om det.
    Och det gör nästan lite ont i en över att man kan prata om allt annat men där ljuger de en rätt upp i ansiktet, förnekar även om man har bevis.

Svar på tråden PORR! Hjälp....