Inlägg från: pickolina78 |Visa alla inlägg
  • pickolina78

    PORR! Hjälp....

    Fast det verkar ju inte som TS har några som helst problem med själva porren, eller har jag missförstått det hela? Det verkar som att detta enbart är en tillitsfråga. Är killen ärlig eller ljuger han.

    TS, jag förstår dig. Jag har inga som helst problem med porr, tvärtom. Däremot så har jag stora tillitsproblem. Precis som du beskriver alltså.. Det enda jag kan råda dig är att försöka lita på honom. Det är något man får jobba med aktivt.. Detta är dock en ganska "liten" sak och hans förklaring låter logisk. Dvs du kommer nog inte komma vidare med om han talat sanning eller ej. Därför skulle jag råda dig att försöka släppa det och aktivt välja att lita på honom.

    Om flera saker dyker upp i framtiden så blir situationen en helt annan. Leta däremot inte efter sådana saker för då blir man knäpp till slut. Släpp kontrollen, välj att lita på honom denna gång och vet att du kommer klara av att hantera situationen om han i framtiden skulle svika. Man måste våga släppa taget och kasta sig utför stupet när det gäller tillit. Annars kan man lika gärna lägga ned allt på en gång.

Svar på tråden PORR! Hjälp....