• grabbarna

  öviksbrudar!! hohooo

  fick du den unga tjejen eller den lite äldre kvinnan

 • grabbarna

  jag fick hjälp av den unga tjejn idag och tyckte hon var jättehjälpsam fanns dock inte så många klänningar som passade min stil och ingen alls i rätt stl vilket var lite trist..hon ville gärna att jag skulle ebstämam mig på en gång också men jag fick i alal fall betänketid över helgen

 • grabbarna

  jaha ja ja det var ju verkligen en trist kommentar...


  Karga81 skrev 2008-02-21 14:51:49 följande:
  jag berättade att jag köpt en klänning och sen ändrat mig och nu försökte sälja den och köpa en ny, då förolämpade hon mig och sa:"Asså, jag förstår vad det är för människor som köper en klänning och sen ångras sig. Har man köpt en så har man ju bestämmt sig."Jag tycker inte om att bli förolämpad och jag gav ju henne en chans att sälja en klänning, men efter en sån kommentar är jag ju inte intresserad av att köpa något från henne.
 • grabbarna

  hur ser en sådan ut?


  Karga81 skrev 2008-02-21 14:55:06 följande:
  Själv är jag på jakt efter en Agnes Elizabeth 1947 eller liknande. Men det är svårt inte många som har Agnes och inte just den modellen.
 • grabbarna

  Fast sambon tyckte jag såg fyrkantig ut i halterneck så nu vet jag inte hur jag ska göra längre

 • grabbarna

  tittar dessutom igen och shit jag ser ju ut som värsta smurfen...tyckte inte jag såg så fasligt kort ut när jag tittade i spegeln men på fotot ser jag ju inte klok ut

 • grabbarna

  nej det fanns ingen alls i min stl alla hon hade inne var för stora provade även en halterneck till men brydde mig aldrig om att ta kort iom att den satt sämre än denna

  had varit kul att prova nån som satt riktigt bra

  The Bumblebee skrev 2008-02-21 18:42:36 följande:


  grabbarna: Har kikat på bilderna nu. Eftersom jag vet att du vill ha en klänning med lite färg på, så är det jättesvårt att tycka något om klänningarna du provade. Synd att du inte fick prova klänningarna i rätt storlek. Fanns det ingen halterneck i din storlek alls? Eller var det här just de klänningarna som du föll för?Jag tycker att du var fin i halternecken - du ser inte fyrkantig ut! Men jag tror att jag förstår vad din sambo menar. Är man det minsta axelbred så blir de mer iögonfallande i halterneck - å det tycker jag är supersnyggt.
 • grabbarna

  klart du får


  Jojjo82 skrev 2008-02-21 18:17:59 följande:
  Hej tjejer!Jag är en övikstjej som planerar giftemål i skåne. Får jag vara med ändå? :)
 • grabbarna

  låter läckert!


  Karga81 skrev 2008-02-21 18:57:39 följande:
  Den har ett litet släp bak och är hjärtformad i halsringningen med en blomma på vänster bröst. Sedan har den en spetts haltervek som man kan knäppa av och på men jag tänkte nög vara utan den. Den är som matt i färgen och lite maränging (men bara lite) SÅ TUFF!
 • grabbarna

  tack för erbjudandet men jag har tagit chansen och pratat med lillsessan som jag funderat på hela tiden och bestämt mig för att låta henne göra klänningen. jag var ju eg mest ute efter modellen i vilket fall även om jag blev lite besviken på utbudet.. Ända sedan jag såg milly klänning har jag inte kunnat få ut den ut huvudet och ingen annan kommer duga så jag tar chansen och beställer den fast utan släp och med halterneck istället.

  The Bumblebee skrev 2008-02-21 19:42:32 följande:


  grabbarna:Skulle precis säga samma sak som karga81. Eller jag vet ju att du inte har varit där ä - men ett besök vore kanske inte så dumt. Vad gör du på lördag? Jag är solokvist å kan följa om du vill!Det är verkligen en helt annan sak att få prova klänning i rätt storlek - som sitter bra.
Svar på tråden öviksbrudar!! hohooo