• Karga81

    öviksbrudar!! hohooo

    Hallå öviks brudar!
    Jag ska inte gifta mig i övik tan i Hudiksvall men jag var uppe i övik för att titta på bröllopsklänningar.
    Men måste säga att jag var så besviken på festprissen, inte på sortimentet men på klänningarna.
    Vet inte om jag kom på en dålig dag men jag kännde mig inte bra bemött. Känndes som expediten tog en blick på mig och tänkte, hon kommer ändå inte köpa nått idag så henne behöver jag inte vara trevlig emot. Jätte tråkigt!

  • Karga81
    Karga81 skrev 2008-02-21 14:44:41 följande:
    Hallå öviks brudar!Jag ska inte gifta mig i övik tan i Hudiksvall men jag var uppe i övik för att titta på bröllopsklänningar.Men måste säga att jag var så besviken på festprissen, inte på sortimentet men på klänningarna. Vet inte om jag kom på en dålig dag men jag kännde mig inte bra bemött. Känndes som expediten tog en blick på mig och tänkte, hon kommer ändå inte köpa nått idag så henne behöver jag inte vara trevlig emot. Jätte tråkigt!
    menade att jag var besviken på personalen inte klänningarna (såg inte vad jag skrivit).
  • Karga81

    det var en äldre kvinna med gråa slingor i en bobbad pagé.

  • Karga81

    jag berättade att jag köpt en klänning och sen ändrat mig och nu försökte sälja den och köpa en ny, då förolämpade hon mig och sa:
    "Asså, jag förstår vad det är för människor som köper en klänning och sen ångras sig. Har man köpt en så har man ju bestämmt sig."

    Jag tycker inte om att bli förolämpad och jag gav ju henne en chans att sälja en klänning, men efter en sån kommentar är jag ju inte intresserad av att köpa något från henne.

  • Karga81
    grabbarna skrev 2008-02-21 14:49:44 följande:
    jag fick hjälp av den unga tjejn idag och tyckte hon var jättehjälpsam fanns dock inte så många klänningar som passade min stil och ingen alls i rätt stl vilket var lite trist..hon ville gärna att jag skulle ebstämam mig på en gång också men jag fick i alal fall betänketid över helgen
    generöst att du "fick" betänketid ;)
  • Karga81

    Själv är jag på jakt efter en Agnes Elizabeth 1947 eller liknande. Men det är svårt inte många som har Agnes och inte just den modellen.

  • Karga81
    grabbarna skrev 2008-02-21 15:22:01 följande:
    hur ser en sådan ut?
    Den har ett litet släp bak och är hjärtformad i halsringningen med en blomma på vänster bröst. Sedan har den en spetts haltervek som man kan knäppa av och på men jag tänkte nög vara utan den. Den är som matt i färgen och lite maränging (men bara lite) SÅ TUFF!
  • Karga81

    Grabbarna:
    Har du varit ner till Eleganten i Sundsvall och kollat?
    Har varit där och kollat och dom har ett gediget utbud.

  • Karga81
    jelikr skrev 2008-02-22 09:54:02 följande:
    Nån som sett bra skor i Övik?? Vet inte var jag ska hitta skor nånstans. Jag har långa fötter men både smala och tunna så jag har jättesvårt med skor.... Köpa på nätet är inget alternativ för jag måste kunna prova.Såg ett par typ joggingskor , vita med guldband , nere i Oscargallerian.Funderar på att ha nåt sånt helt annorlunda att byta till senare på kvällen så jag slipper ont i fötterna och har lättare för att dansa.Kan man det??? De syns ju inte under klänningen.Jag är ingen klacktyp annars så helst en lite mindre klack vill jag nog ha.Tips nån ????
    Jag såg dom också när jag var där, övik är en liten stad :)
    Jag accosierade till Julia Roberts i run away brid när jag såg dom. Tror Stewe Martins dotter hade ett par liknande i "brudens far" också, Stewie Maritn hade ju en skofabirk. :)
Svar på tråden öviksbrudar!! hohooo