Inlägg från: järvedsullis |Visa alla inlägg
 • järvedsullis

  öviksbrudar!! hohooo

  Äntligen har jag också hittat hit!

  Jag var också hos Eva och provade och hon har ett gasnka gott öga när det gäller att hitta vad man ska kunna passa i. Det var samma sak för mig, första klänningen=wow! Hon skulle ha 1800 för den ena i hyra och 2000 för den andra. Men sedan sa hon också att det skulle komma in mycket nytt i slutet på januari, ett litet tips:)

  Hade två som jag valde mellan men det blev tillslut ingen av dem, utan jag syr upp en i stället.

  Annars håller vi som mest på med inbjudningarna just nu. Hur svårt ska det vara att formulera sig så att det låter lagom och samtidigt finns alla information med....

 • järvedsullis

  en liten fråga bara - varför har folk varit missnöjd med Lenas frisörer? Jag har bokat sminkningen där för att jag har blivit rekommenderad just denna lady Di.... kanske man måste byta ...

 • järvedsullis

  Jag är tacksam för era råd.... och eftersom vi ska ha en provsminkning så känner jag lugnet. Jag tror inte att mina vänner skulle rekommendera någon som dom inte tror att jag blir nöjd med.

  Åter till planeringen!

 • järvedsullis

  Håret ska min kompis göra och henne klipperjag mig hos oxå, så det känner jag mig inte alls orolig över. Jag förstår er som inte blivit nöjda med klippningar, jag skulle inte heller gå tillbaka. Jag får väl stå fast med min sminkning och sedan lägga in bilder eller skriva lite efter så kan jag uttala mig om vad jag tycker sedan...

 • järvedsullis

  FV s klubblokal tar max 60... kostar 3000 att hyra om man inte har kontakter inom klubben.

  Vi ska ha vårat bröllop & fest ute på Själevads hembygdsgård. Förhoppningsvis är det bra väder så vi kan ha vigseln ute, middagen och festen blir i rundlogen, den tar max 130. Vi hade samma problem, många gäster... då blir det inte så mycket att välja på. Dekarsögården kan man ju hyra, den tar väl ca 80, Nävertjälsbygdegård där kan man säkert vara 100 st. Arnäs hembygdsgård är ju inte så stor men kanske en 60 - 80 gäster skulle jag tro.

 • järvedsullis

  en annan kille som är duktig är ju Magnus Ödling. Han skulle jag kunna tänka mig har gjort den låten några gånger. Han spelar med... ja förr hette dom CCCCP men nu är det ...Lords någonting... Vet inte om det kan vara något. Patrik Olsson är ju också duktig...

 • järvedsullis

  fotografen vi har anlitat jobbar tillsammans med min blivande. Han är riktigt duktig och tar både snygga och roliga bilder, det blir kanon!

 • järvedsullis

  stfa: hur många gäster blir ni? Det finns ju många fina lokaler men det kan ju vara lite olika på hur stort man behöver. Ett riktigt fint ställe är ju FV´s lokal vid backhopparbacken. Där ryms det upp till 60 pers, kostar 3000, men om man har kontakter inom föreningen kan man få den billigare. Arnäs Hembygdsgård är också fin ungefär samma max antal pers. Kostnad ? Stensöden har en bygdegård som också ska vara fin, Nävertjäl bygdegård är också helt ok, där ryms det säkert 100 pers. Sedan vet jag att det har varit bröllop ute på Veckefjärdens Golfklubb, där rymmer det upp till 100 pers, men jag har ingen aning om vad det kan tänkas kosta.

  Tårtan har jag också funeringar kring, men jag har blivit rekommenderad Lundbergs bröd eller sockerbagaren ute i Gullänget. Lundberg tar 28 kr/bit och du väljer själv vad du vill ha för fyllning och utseende på tårtan. Hoppas att det kan vara till hjälp.

 • järvedsullis

  Övikstrådens bröllopslista

  miapias 080705 Själevad festen Stensöden
  järvedsullis 080628 Själevads hembygdsgård

 • järvedsullis

  stfa: Friska Viljors förening har en klubblokal snett nedaför Varsbergets restaurang. Lokalen är realtivt nybyggd och vädligt fin med en härlig utsikt. Vi har varit där på personalfest som sagt och var strax väl kanske 50 pers. Fungerade riktigt bra. Köket är inte jättestort men är bra utrustat och har också en "snabbdiskmaskin".

  Varsberget är ju en restaurang så där vet jag faktiskt inte hur det fungerar. Vi var på ett bröllop där under 90-talet, så.... men det är ju egentligen samma sak som med klubblokalen fast man lägger ansvaret på restaurangen. Kostar säkert lite mera då också i och för sig.

 • järvedsullis

  Vill bara återkoppla till det här med kuvertavgift. Vi kommer att ha en kuvertavgift och precis som Brud 080808 avtacka oss presenter. Det får bli själva festen med alla nära och kära som får bli presenten.
  Vi kommer aldrig att kunna bjuda på ett bröllop i den storlek som det blir nu, så därför valde vi detta alternativ. Vi har en gästlista på 96 vuxna + barn som följer med. (men barnen tar vi inte ngn kuvertavgift för)

  ...sedan känns det som vi har alla vaser, skålar och dukar vi behöver för tillfället... visst hade det varit skoj med bidrag till en resa, men detta blev en enkel lösning.

 • järvedsullis

  the bumblebee - ja, precis.... blandade ihop er lite. Maten har vi inte börjat planera i detalj än men det blir buffe. Vi har en hel del älgkött som vi hade tänkt lämna iväg för rökning... men sedan är ju svag för sallader och röror av olika slah hummus vet jag att vi kommer ha tex. Vi ska träffa hon som ska göra maten lite längre fram och det ser jag verkligen fram emot. Hur har ni tänkt?

 • järvedsullis

  vi har ju en borgerlig, förhoppningsvis utevigsel, så det blir ju lite si så där med in och utgångslåtar. Vi tänker komma fram till ABBAs arravile som spelas på fiol sedan avslutas vigsel med Fly me too the moon - Frank Sinatra.

 • järvedsullis

  miapias - jag har missat efter att du frågat efter fiolspelare... hon som ska sjunga åt oss spelar också fiol, väldigt praktiskt.

 • järvedsullis

  Känner igen det där sanber... han väntade och väntade, men när min kusin gifte sig blev det liksom lite outhärdligt för min stackars blivande.... han tyckte själv att det blev så väldans stor grej... och det är det väl också men... så vi lät ödet avgöra lite. Han sa till mig påväg till slutspelsmatchen ifjol på långfredagen... - kan vi säga att om MoDo vinner SM-guld så gifter vi oss nästa sommar.
  Jag tänbkte att jag får ta chansen... så jag tyckte att det var OK med förutsättningen att han måste ha ett frieri.... kanske lite konstigt och inte så romantiskt, men det blev ju dubbel glädje när dom vann!!!
  Sedan väntade jag och väntade och väntade men så på midsommarafton var vi bara vi två, vi tog lite fika med oss upp på Ögelstjärnsberget för det var så fint väder på eftermiddagen. Där uppe gick han ner på knä och gav mig mitt frieri. Jag blev varm och glad och sedan kändes det pinsamt att han stod på knä, men....

  Så funkade det för oss...

 • järvedsullis

  vad ska man säga.... känns verkligen som att allt kommer huller om buller.
  Har valt ut ring, kläder till m2b, klänningen är påbörjad, inbjudningarna har blivit försenade, har inte mer än bestämt var vi ska ta tårtan ifrån och bokat, blommor är påbörjat men absolut inte spikat, mitt hår är genomtänkt och provat...

  det känns som det är en hel del viktiga saker ogjort än...som tex skicka ut inbjudningarna.....

 • järvedsullis

  grabbarna - det smäller den 28 juni. Hade hoppats på att kunna skicka ut våra inbjudningar den här veckan, men dom ligger nog i alla fall minst 1 vecka bort... känns surt eftersom jag hade tänkt att folk skulle kunna ha lättare att planera eftersom det faktiskt är en del som har semester just då...

Svar på tråden öviksbrudar!! hohooo