• Joji

    12 juli 2008

    Ah, trevligt med en egen tråd för oss!

    Här går det av stapeln kl 15.30 i Onsala, söder om Göteborg.

    Fixat är:
    * kyrka
    * lokal
    * band
    * fotograf
    * material till inbjudningskorten - kollat
    * dekorationer till borden - köpt
    * tärna, bestman och toastmasters - valt men ej frågat

    Nästa steg är nog att börja kolla klänning, bävar på ett sätt för det känns om om det kommer att bli så svårt! Men, hoppas på det bästa!

  • Joji

    Hmm, man kanske borde ringa kyrkan och kolla vad de säger om att pappsen ska lämna över... Så man inte får en trist överaskning senare om det inte går.

  • Joji

    Någon frågade om man ska åka på bröllopsresa direkt - det ska vi! Åker nog 3 dagar efteråt tror jag.

    Vi har bestämt oss för Australien. Jag har varit där längre perkoder i två omgångar, min m2b vill gärna dit, och jag med. Vi diskuterade mycket kring det, men kom framt till att vill skapa egna minnen där. Blir väl längs östkusten, i norr är det perfekt väder då, i söder lite kallare men det står vi ut med!

    Tänkte vara borta 3-4 veckor, inleda och avsluta på nån resort. Längtar!

  • Joji

    Året började sådär - Vi skulle köpa material till inbjudningskorten i veckan, hittade två olika perfekta band på en tygaffär som vi ville ha, så hade de för lite, och det kommer inte in mer!

    Och Matton, liksom en annan pappersaffär hade stängt!

    Vi fick tänka om, kring hur de ska se ut. Vi måste köpa material och komma igång med tillverkningen snarast - vi ska ju skicka ut dem till Alla hjärtans dag!

  • Joji
    krian87 skrev 2008-01-06 17:17:01 följande:
    Joji; ni har inte funderat på o beställa från internet?
    Nja, vi vill gärna göra dem själva för att det ska bli mer personligt, mer "vi". Jag gillar att pyssla, bara jag får klart för mig hur det hela ska se ut, och får tag i materialet, haha!

    Man kan ju välja hur mycket pyssel det ska bli också: supermycket, eller om de ska bli enkla... Vi ska väl försöka lägga oss mittemellan... Vi får dra till Matton snarast!
  • Joji
    krian87 skrev 2008-01-06 20:08:15 följande:
    Jo jag tänkte mer åt hållet att beställa delar till o göra själv=) det gjorde vi..=)
    Ah, då förstår jag!

    Vi har faktiskt funderat på det nu... Beställde provkort från Caligraphen och Kortdesign, gilade verkligen kortet från Kortdesign! Och, det går ju att smycka själv sedan, med band etc...

    Vi ska kolla in Matton imorgon och sedan bestämma oss.
  • Joji

    Vi satte OSA 30 Juni. Tror att de flesta kommer att svara innan ändå... Eller rättare sagt: vi hoppas på det!

    Vi har beställt kort från Calligraphen nu, som vi sedan ska "smycka" vidare med två olika band, stämplar och dylikt. Vi kommer nog precis att hinna så vi får ut dem till Alla hjärtans dag. Längtar tills de kommer så vi kan sätta igång och pyssla!

  • Joji

    Vi megafixar med våra inbjudningar nu!

    Vi har beställt från Caligraphen så att utsidetrycket och inlagan finns där. Sedan sätter vi på 2 olika sorters band, stämplar på framsidan, skriver ett infoblad, skriver ut adresser på datorn och klistrar på...

    Just nu kämpar vi med banden! Vi har en arbetsplan för att hinna innan onsdag, då de ska gå iväg! Nästa steg är infobladet - komma på vad som ska stå, hitta rätt typsnitt, skriva dem och skriva ut dem

  • Joji

    Vi gjorde 15 kort där vi limmade fast band, insåg sedan att det inte alls blev bra utan bubbligt! Bytte till dubbelhäftande tejp - mycket bättre! Några av de 15 korten gick att rädda, men megalimmet sabbade vissa! De var ju beställda från Calligraphen så det känns lite surt, men TUR att vi beställde för många!

    Nu har vi klistrat fast två olika band, hittat typsnittet på nätet, gjort infoblad... Ska idag skriva ut infobladen och klippa med mönstersax, sätta fast dem, klippa ut adresslapparna till kuverten och klippa med mönstersax...

    Vilket pyssel! Och billigt blir det inte, men det är såååå kul!

  • Joji
    Jen82 skrev 2008-02-09 23:17:04 följande:
    Hej mina 12juli vänner.Jag e lite inaktiv just nu.En väldigt nära anhörig e jättesjuk....Orkar inte planera just nu.Vi hinner inte få ut våra inbjudningar till alla hjärtans dag.vi ses
    Oj, det låter verkligen kämpigt.... Det är ju ingen fara, ibland måste "livet" gå före : skicka ut dem när ni orkar!

    Skicar dig styrkekramar!!
  • Joji
    Annihz skrev 2008-02-10 12:50:11 följande:
    Joji: Vi måste få se dina inbjudningskort!!! Är sååå nyfiken.Hade tänkt att våra skulle bli klara nu i helgen , men så har jag blivit sjuk och har inte någon lust alls. Hoppas att jag får till dem nu till veckan.
    Hehe, ja man kanske "måste" lägga upp en bild på dem när de gått ut?

    De är nog lite speciella, ett mönster som nog är lite ovanligt i bröllopssammanhang... Vi får väl se...

    Att fixa med det när man är sjuk är ju inte kul... Man får ta det när man orkar och har lust...
  • Joji
    propp skrev 2008-02-10 21:49:45 följande:
    Nu finns våra inbjudningskort i mitt galleri!
    Åhh, verkligen jättefina! Superproffsiga!!!!!
  • Joji

    Jag tänkte också på det imorse - att idag om 4 månader blir jag fru!

    Stack in huvudet hos floristen idag, men hon var inte där...

    Vi har även börjat vela kring vår bröllopsresa. Vi hade ju tänkt åka 5 veckor i sommar, men nu funderar vi på att åka 2 veckor direkt efter vigseln till något lyxigt ställe i solen och bara ta det lugnt, sedan åka tre veckor i vinter. Vädret sätter lite käppar i hjulet om man ska åka under sommaren ju - vinter, regnperioder, blåsiga perioder... Vi vill ha nåt ställe med både sol, bad och naturupplevelser.

    Vi ska på Turmässsan i helgen - en resemässa - den kommer lägligt, så ska vi försöka bestämma oss och boka sedan.

Svar på tråden 12 juli 2008