• Cesi

    Växjötjejer!

    Jag har redan gift mig i Thailand nu i höst men kommer att ha en bröllopsfest här i Växjö.

    Vi har bokat Kalvsviks bygdegård. Den ligger en liten bit utanför stan men vi tyckt den var finast och mest prisvärd. Sneglade lite på Osaby men vi ska ha ung 90 gäster och jag gillade inte att man var tvungen att dela upp sig i 2 rum + att det är billigare att hyra en bygdegård.

    Imorgon ska vi på visning i Kalvsvik och sen börjar planeringen på allvar! Ska bli så himmal roligt.

  • Cesi

    Igår tittade vi lite nogrannare på Kalvsviks byggdegård och den är jätte fin. För att vara en byggdegård så är den väldigt fräsch. Den har allt man kan behöva, porslin, massor med olika sorters glas, 2 ugnar och värmeskåp till maten, en bar, en scen med ny ljudanläggning, en stor diskmaskin osv. Det enda som vi kommer fixa själva är dukar för det fanns bara vaxdukar. Och allt detta kostar 1000 kr och då får vi tillträde till lokalen redan på fredagen!

  • Cesi

    Tårta undrar och också över!

    Jag har itne heller bestämt mig för vilken frisör jag ska gå till. Eftersom jag redan gift mig och "bara" ska bröllopsfest så är jag inte intresserad av att lägga 3000 kr på håret. Det billigaste stället jag hittat än så länge är Kajsa C/O, de tog 630 kr i timman. Resten i stan skulle ha från 750 kr upp till 900 kr.

  • Cesi

    Nu har jag börjat komma igång!=)

    Tårta kommer inhandlas på Skåres.
    Hår blir nog Kajsa C/O.
    Naglar har jag inte bokat, tänkte glida förbi den nya salongen som öppnat vid båtsmanstorget, vid parkeringen.
    Sminket fixar jag själv.

    (Vi ska ha festen i Kalvsvik den 1 mars.)

  • Cesi

    Vi ska inte gifta oss i Kalsvik utan bara ha festen där. Vi är ju redan gifta (gifte oss i thailand i november) så nu ska vi bara ha festen.

    Jag var inne på siggasalongen igår och hörde mig lite för ang naglar och hår. Naglarna var billiga, 650 kr och en bruduppsättning kostade 900 kr, fast pris. Tyckte det lät bra så nu är det bokat.

Svar på tråden Växjötjejer!