• Grund

    Göteborgsbrudar 2008 del 2

    Ja, jag vet inte vad jag ska tycka. Att sätta ett antal på hur många gånger man får tipsa är ju ingen bra lösning. Ta som exempel varje gång det kommer en "ny" tjej till tråden och frågar något. Ska man då svara: tyvärr, vi har redan tipsat varandra så vi kan inte tipsa dig för då blir det fjärde gången. Sorry!" Det går ju inte!
    Det kommer ju alltid nytt folk och då kommer man ju givetvis prata om samma saker flera gånger, rätt logiskt tycker jag.

  • Grund

    aha.

    Det var nog före min tid men jag har ju varit med under klänningssnacket så jag vet vem det är. När får du din klänning?

  • Grund

    Så ni inte glömmer

    GLÖGGKVÄLL hos Grund 8/12:
    Grund
    Astriden+ kompis
    MrsD
    Stjärngudinnan
    Majsis

  • Grund

    Ska bli så skönt att gå "hem". Fast jag ska ju iof på julfest så det blir nopg ingen lugn kväll för mig

    Ha en skön helg tjejer!!!

    Astriden: Astrid skulle nog kunna tänka sig ett tuggben

  • Grund

    Godmorgon tjejer!

    Har också haft en lugnt helg. (förutom julfesten i fredags). Jag har julpyntat och strukit ungefär ett ton tvätt. Men igår var vi hos vår Toastmadame och pysslade och då blev vi bjudna på julbord, glögg, knäck, kola och pepparkakor. Det var lyx!!

    Hoppas du får en positiv vecka MrsD!

    Hippan ja. Jag är gärna med och "Spa:ar". Är det någon av er som känner till något bra ställe?

  • Grund

    På tal om Oscar Fredrik... Jag ska på konsert med Sofia Källgren där på lördag kl 16 så därför undrar jag om det passar med pyssel/glöggkvällen kl 18 på lördag?

  • Grund

    Ja, jag tycker nog det. Säg bara som det är att du fått se att hon nu höjt priset och att du bara vill höra dig för att det överenskomna priset gäller.

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2008 del 2