• Grund

    Göteborgsbrudar 2008 del 2

    Grattis Långserud på födelsedagen! Hopas du får en riktigt bra dag. Hoppas också du kände dig som en princessa igår när du provade klänningen!

    Astriden: Hoppas din fördelsedag igår var toppen också. Fick du någon tårta?

    Trevlig Alla Hjärtans Dag allihopa!

    Stenis: Det låter underbart, man blir ju så sugen!!!

    Stjärnis: Skönt att det mesta är klart. Vet du hur lång slöja du vill ha? H kommer hem på lördag kväll så jag åker hem till mamma. Eftersom pappa jobbar kan vi ha det mysigt å på lördag ska vi åka å kolla efter klänning till henne i Trollhättan.

    MrsD: vad duktig du är som pluggar och står i. Jag tror det blir en jättebra present till kârln också som Amor tipsade om.

    31 maj: Vi är i samma sits du och jag. Jag postade också korten igår så nu hopps jag att de kommer komma fram idag Ska bli spännande!!!

    Malinlars: Var roligt att mötet gick bra. Det måste kännas skönt att de är förstående och kan komma med förslag.

    Amor: jag hade också haft 1000 frågor. När skulle ni träffa dem?

  • Grund

    Godmorgon girls!

    Härligt med fredag! Fast jag vaknade med vagel på vänster öga *suck*

    Igår kom våra inbjudningar fram hoppas jag men vi hörde bara ifrån ett par å så släkt då förståss. Roligt var att våra vänner i Abu Dhabi också fick ut sina igår. Så jag fick en inbjudan jag me

    Nu får ni kolla in mariaochhenrik.weddingannouncer.com (nu när den är officiell menar jag) Lova att kommentera om det saknas något osv.

  • Grund

    Godmorgon tjejer!

    Så var det måndag igen och i helgen har jag varit hemma hos mamma en sväng. Sen åkte jag tillbaka till stan, kollade på Melodifestivalen (Heja Sanna!) och sen kom H hem från Marocko. Känns skönt att ha honom hemma igen. Dock vaknade jag igår med att den vageln som jag fick på vämster öga i torsdags, har nu blommat ut och hela ögonlocket är nu rött och svullet så jag kan bara öppna ögat till hälften. Jag ser inte bara förjävlig ut det är så jäkla obekvämt också.*SUCK*
    Men men livet går vidare...

    Grattis till brorsonen MrsD!!!

    Vad roligt att föräldrarna vill hjälpa till Stjärnis!

  • Grund

    Åhh vad det ska bli roligt med Hippan!!!

    Tråkigt att du är ledsen Cristal men jag hoppas att ni kan finna en lösning som ni båda gillar så att du kan njuta fullt ut av din vigsel.

    Själv är jag lite glad för H har äntligen fått tummen ur och ringt till en präst vi känner litegrann och han ställde gärna upp! Kul! Den 20 maj ska vi träffa honom

    Nu är det fika

  • Grund

    Hej hopp!

    Tack alla ni gulliga, vageln är bättre idag och ögat börjar återta sin vanliga form även om det är väldigt rött fortfarande.

    I eftermiddag ska jag på slutprovning av min klänning för nu har den varit hos sömmerskan. Å vad det ska bli roligt att få ha den på sig än en gång

    Malinlars SMS:ade att hon inte kom in på BT så jag meddelade att det blir kl.17.30 på Soho imorgon. Det ska också bil jättekul!!!

  • Grund

    God morgon tjejer!

    Amor: Är jag hemma så hjälper jag gärna till!!!

    Ska bli så kul att träffas i eftermiddag
    Jag fick dock inte med mig några grejer för huvudet var långt in under armen imorse...Visserligen har vi bara inbjudningskorten klara.

  • Grund

    Godmorgon brudar!

    Tack för igår tjejer. Det var supermysigt att träffa er. Jag längtar jättemkt till möhippan!!! Tänk vad roligt vi kommer ha

    Tack än en gång Amor för festprogrammen! Toppenbra!

    Lycka till idag MrsD!

    Nu ska jag spana vad Astriden hittat på på FB

  • Grund

    Gomorron!!

    Stjärnis och MrsD: Visst är det underbart. Det är sånt som får en att verkligen vilja gifta sig

    Btw stjärnis och Amor: Jag tog en sväng till Change igår innan visningen, bara för att kolla lite. Så kollade jag lite på de där 2 för 1 seten som du köpt Stjärnis. Hon var ju helt underbar som jobbar där. Jag började fråga efter storlekar och då frågade hon om jag varit där förut och blivit mätt och det hade jag ju inte. Jag trodde verkligen inte att jag var bland de där 90 % av alla kvinnor som har fel BH-storlek... ojojoj så fel jag hade *gapflabb* Min blivande man ska numera gifta sig med en tjej med D (!)-kupa.*aaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh* Chock!
    Från 75 A-B till 65 D. Shit pommes frites!

    Astriden: Listan är printad och klar. Perfekt! Bara 4 små A4 att börja bocka av ifrån

    Amor: Slöjan var jättefin och du kommer bli underbart vacker i en sån. Vad underbart att du har din ring hemma. Jag förstår att du längtar.

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2008 del 2