• Grund

    Göteborgsbrudar 2008 del 2

    Jag provade den hemma hos mamma och pappa för att pappa skulle få se men det kändes så dumt att M2b skulle stanna kvar själv på nedervåningen bara för att inte få se. Jag ville ju innerst inne visa ...

  • Grund

    barba: Det har inte varit alltför svårt att sy än så länge. Jag började att sy i ett vanligt bomullstyg från IKEA och gick sedan över till ett "fintyg" som jag hittat på en rea för 10 kr/m. Helt galet billigt men perfekt att öva i. Det som jag lärt mig är förutom att övning ger färdighet; tänk efter FÖRE du sätter igång att klippa i tyget. Detsamma gäller innan man börjar sy fast det går ju alltid att sprätta, men det är så himla TRÅKIGT!

    Det tar dessutom en stund att tolka mönster (om man inte är van) och de beskrivande texterna är ibland rena grekiskan så bilderna är ofta lättare att följa.

    Glöm absolut inte att läsa instruktionerna ordentligt! Står det inte att sömsmån ingår så gör det inte det, då måste det läggas till... vilket jag missade en gång när jag övade, så det var tur att det var det billiga tyget.

  • Grund

    ...och tänk logiskt. Håll mönstret bredvid kroppen så får du ju en känsla om det är tillräckligt långt eller ej. Jag fick t.ex förlänga topparna 5 cm! Annars hade de knappt täckt naveln ju

  • Grund

    Åhh trevligt MrsD: dubbla presenter då

    Usch cellbiologi; det glömmer jag aldrig. Det handlade det jäkla provet om som gjorde att jag fick G i biologi, mitt enda G på gymnasiet. Jag är *ggrrr* med dig

  • Grund

    Good morning girls!

    Såg att du frågat om naglar Astriden, Bra! Det behöver jag också hjälp med...

    barba: Vad är det din tärna skall bestämma? Mina stackars tärnor har inte fått bestämma själva, men jag hoppas de känner att det är OK ändå.

  • Grund

    Amor: Vi är lite tråkiga och har plastgran eftersom vi aldrig är kvar i stan över jul. Jag klär granen samtidigt som jag sätter upp adventsljusstakarna så blir det lite extra juligt och ljust hemma. Så kanske julkänslan kommer...

    fast det går ju inte att sätta in en äkta gran 1 månad innan kanske, om man inte vill ha en barrfri julgran den 24:e

  • Grund

    Du missar tyvärr inget majsis. Jag har inte varit på Liseberg på ett par år men jag tycker det har tappat sin tjusning. Första året gick man ju och var så imponerad av alla ljus och tyckte det var urmysigt men tyvärr har ingeting förändrats sen dess.
    Fast så är det ju med mycket; nyhetens behag. Sorry att jag är så negativ men jag har så svårt för att gå och knö hela tiden.

  • Grund

    Det var det jag hade hoppats på men tyvärr var det så trångt att det gick verkligen inte att få stämning. Tyvärr

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2008 del 2