Inlägg från: malinlars |Visa alla inlägg
  • malinlars

    Göteborgsbrudar 2008 del 2

    Jaha.. ny tråd, ny vecka.
    Låter som ni haft en trevlig å kul pysselkväll!!

    Har bokat transport nu också. Det börjar bokas av lite. Köpt Hjärtljus gilanger (vita) till dekor till scenen.. Majsis, tack ändå, men du behöver inte titta på det när du åker till Ullared. Var väldigt snällt av dig att erbjuda dig att kolla!!

    Långserud: Vilket bra datum ni har!!

    Arbetar för fullt om dagarna med examensarbetet.. börjar bli stressigt nu.. bara 4½ vecka kvar tills vi skall vara klara... Gaaaa

    Sov gott!!

  • malinlars

    bröllop gbg: Låter ju helt underbart. Bra tips som jag nu har skrivit upp i vår bok! Fick tårar i ögonen av bara din beskrivning. Kan tänka mig att du hade det svårt att hålla dig!!

  • malinlars

    astriden: Vilken KlänninG!! HAr bara träffat dig en gång, men jag tycker att den verkligen var DU!!

    barba: Vilket kök! Va fint det blev. Skall sy upp mina julgardiner på lördag å julpynta på söndag tänkte ja..

    mrsd: Jaa.. det ät inte lätt sånt dät. Men gå på magkänslan.. man fixar det alltid i slutändan om man verkligen vill!

    Godnatt på er!

  • malinlars

    välkommen girlfriend!
    Vi skall också ha vår fest på Achenergska Eken. Ska bjuda 70 pers ungf. I priset ingår ju allt, personal, städning å dukning (man får vara med å duka allt om man vill!).

    Astriden: Spännande med prästen! Vi skall ha min konfirmationspräst. Du får ge lite info om vad som sägs på ett sådant möte. Hur mycket man själv får bestämma om innehållet i vigseln. Men det kanske är olika för olika präster!? Har ju själv ingen aning. Skall ni träffas hos er?

  • malinlars

    amor: NÄr fick du de pris uppgifterna?? Jag har nämligen en Mapp med deras priser för 2007.. där är priserna/kuvert från 195kr.. Hmm.. har du kanske fått priserna från 2008? Vilken sal har ni bokat? Vi har bokat den stora matsalen. Vi tänkte oss att ha en liten scen i mitten å dansgolv på ena sidan av scenen å borden på andra. Hur har ni tänkt? Vi kan ju spåna idéer tillsammans kanske??

  • malinlars

    mrsD: Skönt å höra att ni har kommit fram till en lösning!

  • malinlars

    Vi vet inte om det kommer att fungera.. men vi har tänkt att låna lastpallar från pappas jobb & sätta stora masonit skivor på (Om det nu hetet så.. hihi) sedan klä on "scenen" i vitt tyg. Ingen stor scen utan så att kanske 5-6 personer kan stå på den. Men som sagt, vi har inte direkt kommit på Lösningen med stor L ännu. Men idén finns! Får kanske testa innan..

    Legat på latsidan hela dagen, hur skönt som helst. Är helt slut efter veckan. Är fortfarande uppe, skall hämta min sambo i stan snart.

    Skall julpynta imorgon!

  • malinlars

    Nu var det julpyntat även här! Härligt. Gjorde pepparkaksdeg å bakade två plåtar, gott till kaffet!!

    Synd på vädret! Man får inte kolla ut bara...

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2008 del 2