Inlägg från: stenbruden |Visa alla inlägg
  • stenbruden

    Göteborgsbrudar 2008 del 2

    Hej tjejer!

    Va bra att ni tog tag i en ny tråd! Nu börjar det ju närma sig jul, jag älskar julen!! Såååå mysigt med allt pynt och alla ljus!! Vi pyntar alltid första advent helgen och slänger ut allt på nyårsdagen... Men det är stugan som gäller till helgen så vi får nog pynta på torsdag eller söndag kväll. Dom har börjat med innegolv och måleri i stugan nu så det börjar bli klart ÄNTLIGEN!!!!!!!!! Troligtvis kan vi basta till jul Är sååå glad att det äntligen börjar närma sig ett slut på allt det här med branden!

    Nu har jag bokat med tärnan att vi ska prova klänningar den 6, nästa torsdag. Samma här ÄNTLIGEN Jag ska ta ledigt så det blir gjort nån gång. Hmm undra om man hittar något och köper direkt istället för beställa som jag hade tänkt (?) Undra vilken modell det blir... Ni har ju ändrat er så det kanske jag gör också.. Spännande!!!!!!!!!

    Ikväll är det DH igen, ni måste tycka att jag är knäpp men det är det enda serien som jag verkligen följer.. Sipmsons också då såklart, manvar så illa tvungen att lära sig tycka om den, J är en hängiven tittare
    Men den är ju faktiskt ganska kul ibland

  • stenbruden

    Förlåt om jag bara babblar på om massa ointressant Såg det nu att fingrarna bara knatade på..... sorry

  • stenbruden

    Ja vi har ju bara en tv Bara å gilla läget...

    Kom ni fram till några supertips under pysselkvällen eller???
    I vilken ordning ska ni skriva vad i inbjudan?

  • stenbruden

    Ingen som har hört från Bröllop gbg förresten? Hon kanske är på resa nu....? Man är ju nyfiken!

  • stenbruden

    Ja jag har missat en hel del här det sista.. Har inte hunnit, blä.

    Jag ska på julbord den 8... Så typiskt! Det är massa planer nu hela december på helgerna, det är ju jättekul men då hinner jag ju inte med er

    Blir det någon träff på en vardag är jag på!

    Lite DH... Edie står inte högt på listan nu!!! Morr på henne, hoppas hon får skit för allt hon har gjort sen!!

    Jag o J hade förresten världens roligaste kväll i lördags! Han övade på att bära mig över tröskeln mitt på avenyn
    Barnsnack blev det också - tro det eller ej men från HANS sida.. Om hela världen kan stanna upp o försvinna när man står mitt på avenyn en lördag natt med massa fyllon omkring sig så måste man väl vara otroligt kär och lycklig. JAG ÄR SÅ KÄÄÄR!!!

  • stenbruden

    soon 2 b mrs T
    Kul att du skriver!
    Jag går hos en tjej på Young Nails, har gjort det i över 2 år och trivs jättebra!!! Hon kommer att göra mina naglar även innan bröllopet..
    Förresten hur var det nu med make me - hade dom makeup också? Jag har helt lagt det på is kom jag på... inte bra!
    Får jag fråga vad du får betala och vad som ingår?

    MrsD
    Va du är duktig!!! Jösses! Det är så skönt när man har vart det, man blir så nöjd
    Ja jag har det verkligen så himla bra! Jag blir själv förvånad över hur man kan bli mer o mer full av kärlek till en person..Vi brukar skratta åt förhållandet och säga - vi måste ju ha ett perfekt förhållande. Inget tjat, pratar när vi behöver, inga sura miner, samarbetar bra i vardagen och älskar varandra högt. Vi bråkar väldigt sällan utan brukar snacka om allt o inget då o då..

  • stenbruden

    Tjejer!

    Vart har ni bokat frissa o makeup?? Kostnad??
    Jag kom på att jag har glömt det ju... Men vill kolla med er vad ni har valt eller funderar på. Vet att vi har snackat om det förut men kommer inte ihåg - påminn mig

  • stenbruden

    Har inte hunnit titta in här idag... Jag har alltid gått till samma tjej på Young nails. Vet inte om de har en hemsida men de ligger på magasinsgatan! Jag har nummret på jobbet... om du inte hittar det på nätet. Har du kollat?

    soon 2 b mrs T skrev 2007-11-27 19:23:23 följande:


    tips från den härtråden som sa at make me var underbara att ha att göra med så jag gick bort och pratade med dom.Eftersom jag tydligen är sent unte hela tiden lycades jag få en sista tid då allt är fullbokat inför ju och nyår. dom har ett bröllopspaket som kostar 2400 då ingår konsultation, make up hår och dansundervisning. (bröllopsvals.)Young nails - bara till att söka efter eller har dom någon hemsida tro? Har du alltid gått till samma manikyrist?
  • stenbruden

    Soon - Ja det kan inte ha vart lätt å få tid.. det är ju deras största period nu innan jul o nyår.. Kul att du hittade en iaf!! Har du gjort det förr? Herregud det är inte långt kvar för dig nu - pirrigt värre antar jag

    MrsD - Va jobbigt.. va ska man svara på det Hundar är ju jätte mycket jobb och bebis ännu mer.. Bilar är ju bara så trist att lägga pengar på, men det är ju kul att köra bil, hahaha.
    Jag behöver också köpa en ny bil.. känns inte riktigt som rätt läge nu när man sparar till bröllopet OCH vi letar hus med ljus o lykta. Ska gå på visning på tisdag och på söndag nästa vecka - spännande!! STORA utgifter på kort tid

    STORT GRATTIS till den nyblivna frugan! Låter som en UNDERBAR dag NJUT!!!!!!!

    Barba - Mysigt ovh fint du har det! Jag älskar julen med allt pynt! Skitsnygga gardiner! Bodde ni i hus??

  • stenbruden

    Ang frissa o makeup förresten. Jag ringde till en tjej som jag kände lite grann när jag jobbade på Åhlens. Hon jobbar som makeup artist och är skitduktig!! Hon är mamma ledig nu men hon skulle kolla om hon kan sminka mig till bröllopet.. Hon har lagt en makeup på mig förut med kanonresultat så jag hade blivit jätteglad och kännt mig trygg om hon kan. Hoppas!!!
    Men det är ju en röd fredag - långhelg så hon ville kolla så de inte ska åka bort med familjen..

    Så OM hon kan är det bara frisören som jag behöver jaga..

    Majsis - det var ju jättebilligt!!

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2008 del 2