Inlägg från: fitforfight |Visa alla inlägg
  • fitforfight

    Falkenberg/Halmstad -08? Fortsättningstråd

    ska du ta bilderna själv? jag jag retuchera dom åt dig om du vill!


    Ulvatorp skrev 2008-01-25 22:32:05 följande:
    Eftersom vi inte kommer att se varandra förrens vigseln - då ser vi varandra för första gången den dagen så tänkte jag ge Conny ett fint album med lite halvnakna och sexiga (om det nu går...)bilder på mig att titta på under dagen. Vi har sagt att vi inte ska ge varandra någon morgongåva, men jag tror nog att jag fixar ngt litet ändå, vad vet jag inte ännu.
  • fitforfight

    Jag har köpt skor som är spetsiga offwhite med stenar på. Sen har jag köpt halsband armband och öronhänge,men det är mest backup ifall jag inte hittar något annat dom va så billiga. Jag har även köpt tiara och sist men inte minst min kläning.

    Ska snart beställa saker till min bukett här
    wedshop.se/index.asp


    girlfriend skrev 2008-01-26 06:43:24 följande:
    oj vad länge sen det va jag va här! har köpt skor, silvriga i matt sidentyg med klack. o armband o örhänge! känns bra att fixat lite. har ni halmstadtjejer fixat några sådana detaljer? vad o hur ser det ut?
  • fitforfight

    av vilka då ? (Trög ) menar du till blommorna?


    Pyron skrev 2008-01-26 15:38:29 följande:
    erika, vilken av de alla ska du ha?
  • fitforfight

    Jag gjorde en kalender med mig i till tinny i julklapp för ett par år sedan och den va lite(mycket) lättklätt alla hans kompisar har fått se den och hans mamma och pappa!!!!!!


    september2008 skrev 2008-01-26 17:07:21 följande:
    ida halmstad - om du bestämmer dig för sidenband och vill ha en brosch till så får du gärna låna av mig. Om du inte redan har egen. Jag har lite olika. Ulvatorp - kul idé med bilderna. En tanke som slog mig var bara att kommer inte din blivande att umgås med sina kompisar på morgonen??? Bara så att korten inte kommer i fel händer. Det är ju lätt att det ske Men om du bestämmer dig för att ta kort och vill ha hjälå så hjälper jag dig gärna. Fithforfight kan ju få redigera dom i så fall
  • fitforfight

    Jag ska inte beställa blommor utan lite tillbehör buketten ska jag göra själv ,men jag ska beställa lite bindningstråd ,nålar med "diamanter" sen ska jag ha corsagenålar och något mer som jag redan har glömt


    Pyron skrev 2008-01-26 17:19:06 följande:
    japp blommorna. ursäkta.det var en massa olika på sidan som du visade, nyfiken som jag är så vill jag veta vilken av alla de fina.
  • fitforfight

    Åhh vad spännande !( nyfiken)

    Ska vi ta och bestämma vad vi ska trycka i oss på lördag?


    Pidis skrev 2008-01-27 16:32:49 följande:
    Hej tjejerNyss hemkommen från svarta örnshuset och en inspirerande dagMycket provsmakning och vinHar fixat en present till oss allaNi får veta vad nästa helg.
  • fitforfight

    Japp! det är på furet

    Ida Halmstad skrev 2008-01-27 20:35:14 följande:


    Hoppas er helg varit bra tjejer, skulle ju till örnhuset men ligger hemma och e sjuk så det blev inget. Hur va det ni som var där, fick ni några bra idéer ???Hur gör vi på lördag, ska vi va hos dig fitforfight ??? Har ju inte en aning om var du bor men jag förmodar att det e i Halmstad..??!!
    [/citat]
    Vad tycker ni? på förmiddagen?
    september2008 skrev 2008-01-27 20:34:12 följande:
    [citat]
    vilken tid ska vi komma??
  • fitforfight

    Jag vet inte vilken tid vi ska ta . Sambon kan jag nog köra ut när som helst.

    Jag vill så gärna till Malmö idag!! saknar att shoppa på Zara
    Sen så behöver jag pyssla om min tärna som mår dåligt just nu.

    Jag körde faktist bort till konsum här på furet igår det va kris för jag behövde OB tinny vågade inte låta mig köra upp ifrån garageuppfarten så han körde upp den och ställde den på gatan
    Och det gick bra att köra så har jag fått för mig att jag klarar av att köra till Malmö.
    (har inte kört på motorväg sen körkolan) men tji fick jag ,Jag FÅR INTE köra själv så långt för Tinny
    Och jag förstår honom

  • fitforfight

    Dom snyggaste kläderna EVER!! och relativt billigt! som ett H&M med mer klass och bättre kvalitet


    Ulvatorp skrev 2008-01-28 11:00:39 följande:
    September: Japp dranken slank ner...sen gjorde Mikaela en ny Vi gick faktiskt inte upp förrän kl 10.00 och jag mådde bara lite illa precis när jag vaknade. Sen hade jag fullt sjå att få till pumpandet. Jag hade tagit isär den när jag diskade den så jag vände den lilla pluppen i mitten på fel håll vilket resulterade i att det inte blev ngt vakum. Innan jag fattat det hade mitt tålamod tagit slut så jag hann inte tänka så mycket på baksmällan tyckte tröttheten var värre. Jag var ju lite rädd att jag skulle bli så där äckligt packade eftersom det var första fyllan på läääääänge, men jag tyckte att jag var perfekt hela kvällen lång, trots att jag blandade champagne, vin, öl mer champagne och sprit.fitforfight:Jag kan precis vilken tid som helst...so just let me know and I´ll be there Jag som har så dålig koll på mode och sånt nuförtiden; vad köper man på zaras?Så du körde bil igår?!?! Wohooo! Får faktiskt ta och hålla med Tinny, inte köra så långt när du inte kört på länge. Tycker att det är romantiskt när karlarna är rädda om oss på det viset... Conny har börjat ladda sig för vår resa till GBG den 2:e... Han vet ju hur det gick sist jag skulle köra själv i GBG...Slutade med poliseskort Du har smiley missbruk och jag punkt missbruk, försöka lära mig av med dessa jäklar punkter...Pidis:Vad är det du har hittat på?????Jag är ett hopplöst fall av nyfikenhet...hur ska jag klara mig till lördag????Kram flickor!
Svar på tråden Falkenberg/Halmstad -08? Fortsättningstråd