Inlägg från: september2008 |Visa alla inlägg
  • september2008

    Falkenberg/Halmstad -08? Fortsättningstråd

    fina ringar jag är just nu glad att jag inte är i dina skor
    ang handgjorda eller maskingjorda så tycker jag att det kvittar. så länge priset och modellen är den som man vill ha. inte en enda gång har jag kollat efter om ringen är hand eller maskingjord. det är designen som bestämmer för mig. Och priset

  • september2008

    oj oj. här händer det saker
    Roligt att det äntligen börja röra på sig här

    Ulvatorp - tycker absolut klänning nr 2 skit snygg

    Idis pidis - chockladfontän....mummms....

    ida halmstad - låter inte kul med operation. hoppas att allt kommer att vara bra när det är dax för bröllopet. Och att operationen inte krockar med mässan. Då får återkomma så snart du vet. Hur har det gått med ringarna??? Är nyfiken på om det kommit något beslut

    Ang mässan. Om alla följer med så får det antingen bli 2 bilar eller kanske någon som vill ta tågen???
    Jag kan säga redan nu att jag kan och ska med. Men vi måste nog bestämma en dag. Jag kan lör, sön.

    Ang att träffas. Kan vi inte bestämma en helgdag snart som vi kan träffas på scandic hotell för lite lyxfrukost????
    Jag behöver prata av mig.

    Just det. Vet inte om jag sagt det innan (vimsig) jag har nu frågat min kompis om hon ville vara tärna och hon sa JA. Skönt.

    Oj det blev långt

  • september2008

    nu har jag lagt upp en ny bild på en ev tårta
    kolla gärna och säg vad ni tycker

  • september2008

    klänning 3 eller 4 tycker jag snygga
    Läcker tårta


    Ulvatorp skrev 2008-01-09 11:48:01 följande:
    Ligger lite fler bilder på klänningar jag är sugen på i bildgalleriet, gå gärna in å kolla och kommentera vilken ni gillar bäst...har sån beslutsångest!!
  • september2008

    oj oj oj. här har det hänt grejer
    Igår följde jag med syrra ner till malmö. Hon skulle kolla på lägenhet och jag hade tid över. Vi bestämmde dagen innan att vi kunde gå och kolla på klänning oxå. Så efter att ha kollat runt lite så hittar jag 3 butiker.

    Nere i mamlö letar vi upp den första. En stor fin affär men lite olika modeller. Prövade några stycken men jag kännde mig obekväm och ful. Inte allt vad jag trodde att jag skulle känna. Hittade en klänning som hade lite av det som jag ville ha. Men den fanns inte i storlek så jag kunde inte prova. Den fanns i min storlek och beställa gick men då var jag tvungen att köpa den. Inte alls lockande. Så vi gick vidare.

    Butik nr två känndes helt fel direkt när vi gick in. Det går inte att förklara känslan utan att skriva på ett sådant sätt att någon säkert här inne skulle känna sig förolämpad. Men det var ingen toppen känsla. Hittade två klänningar som jag i alla fall provade. Skit fula. Kände mig ännu mera tjockare och fulare.... Kul.

    Nu var det dax att rusa till lägenhet nr 2 som vi skulle kolla på. På väg från affär nr och till lägenheten som somnar henry i vagnen. Just då går vi förbi butik nr 3. Den hade vi helt glömt bort. Jag går in och kollar medans syrran står ute med henry. En liten nysig affär. Tittar lite runt och då ser jag något. Visar den för syrran som ger tummen upp. Efter som det strax var visning så sa vi att vi få ta det när vi kollat färdigt på lägenheten.
    Väl färdiga så går vi in i butiken igen. Kollar runt lite innan vi börjar titta på den igen. Båda gillar den. Precis så som jag vill ha den. Enkel men fin. Efter som den inte är i min storlek men i syrran så får hon prova den. Sitter jättefint på henne. Vi får hjälp av en underbar dam som vi tror äger stället. Hon tycker att det ska vara sjöla till. Syrran får på sig en sådan och det blir sååååå bra. Jag får prova en annan klänning i min storlek men från samma fabrikör. Kommer fram till storlek. Pratar lite om att sy in. Frågar henne om det nu skulle vara så att man går ner precis så mycket vikt som man vill om det finns en max gräns för hur mycket man kan sy in. Det fanns det inte. Skojar med henne om att hon kanske bjuder på insyningen om jag går ner 20 kilo. Hon säger Ja absolut. Tror till och med att hon menar det

    Jag har inte beställt klänningen ännu. Måste låta det sjunka in lite. Slöjan måste jag bestämma mig om innan söndag efter som det bara fanns en kva av den modellen. Så då får jag väl ha bestämmt mig om klänningen oxå. En sak till med klänningen var det att den kostade bara 3200 kr. Jag vet inte men i mina öron låter det billigt.

    Det ligger en bild i mitt galleri. Vet inte om man ser men det är vita band vid midjan oxå. På slöjan (ej bild) så är det två vita band runt oxå.

    Om det nu bild denna klänning så kommer jag även att ändra mina färger på vårat tema. från brunt, rosa till Svart, vitt och rosa.

    Vad tycker ni om klänningen???
    Anledningen till att jag är osäker är att jag hittat en klänning i tidningen som jag inte vet vart den kommer ifrån. Ska nog i morgon ringa till tidningen och se om man kan få fram villket märke det är.

    oj det blev långt. mycket att berätta

  • september2008

    vad fick du för menyförslag och vad kostar det??? nyfiken

    Ida Halmstad skrev 2008-01-09 16:30:39 följande:


    Hoppas att allt är bra med er andra. Igår va vi och träffa damen som håller i maten där vi ska vara, fick lite menyförslag och liten prisinfo. Fick också massa info om hur andra bröllop har gått till som varit där och fick titta på bilder. Känns skönt att fått lite info och sånt. !!!
  • september2008

    oj mycket gott att välja mellan. hade jag fått välja hade det blivit 2, 2, och 2
    Priset lät väldigt bra. Ska dom fixa tårtan oxå? Vad blir det för sort? Hur många gäster ska ni ha? *frågvis*

    Ida Halmstad skrev 2008-01-09 21:44:06 följande:


    oj det va lite olika menyförslag, här är några ex: ex Förrätt: 1. Lax rullar med philiadelphia ost på en salladsbädd2. Smått och gott tallrik: Rökt lax krustad med räkcremé, en bit ädelost med rödlöks chutney, lufttorkat skinka med kronärtskocksfyllning, toast.ex Varmrätt:1. Hjortfilé från Ulvered kantarell sky, krämig potatis gratäng.2. Helstekt fläskfilé, tryffelsky serveras med rotsaks gratäng.ex Dessert:1. Melonsallad med cointreaugrädde, en kula vaniljglass2. Vit choklad mousse toppas med rostad kokos och färska bär.Först hade vi inte tänkt att ha dessert utan istället bara bröllopstårta men jag tror vi kommer att köra på både och. Det skillde inte så mycket i pris om man skulle välja bort dessert. Och hon damen vi pratade med sa att tårtan kan serveras lite senare runt halv tolv, då blir det ett litet break i festen/dansen.Hon kunde inte exakt säga ett pris men ca 350/kuvert. Då är det inkluderat tre rätters, kaffe, servering hela kvällen, hyra och all förberedelse. De dukar och allt sånt. Dricka till maten kommer vi själva att fixa.
  • september2008

    du är sååå välkommen.
    jag kan i nu läget inte hjälpa till med mat och tårt tips. Ska kolla med kompisar om dom kan fixa mat och tårta. Om det inte går så får jag börja kolla runt oxå. Får nog fråga dom snart.
    Har ni kommit någon vart med era planer annars?

    soon to be wife skrev 2008-01-09 14:52:53 följande:


    Jag hoppar också in här om det är ok Jag håller på att fundera som mest på mat och tårta. Vi ska catera - vad rekomenderar ni? Och tårta.... Var ska man beställa? Funderar lite på Tårtdesign men jag vet inte om man ska ta ett "vanligt" bageri istället... Vet någon om någon gör minitårtor och vad det i så fall kostar?
  • september2008

    det tror jag inte. lite osäker men dom låg vid gustav adolfs torg och bergagatan (tror jag).
    jasså ligger det en butik där oxå. missade den helt.


    fitforfight skrev 2008-01-10 11:13:16 följande:
    September 2008:Va du inne i den butiken som ligger i hörnan på studentgatan /stora nygatan? rakt över Hansa Companiet?
Svar på tråden Falkenberg/Halmstad -08? Fortsättningstråd