Inlägg från: Wretenstam |Visa alla inlägg
  • Wretenstam

    Falkenberg/Halmstad -08? Fortsättningstråd

    Välkommen!


    Pyron skrev 2008-01-20 21:54:04 följande:
    HejJag är relativt ny på sidan och hittade denna tråden först idag.Vi ska gifta oss i juli, den 19:e.Jag (vi) har kommit så långt som att boka lokal och bestämt hur inbjudningarna ska se ut.Jag har även provat kläning så nu vet jag hur den jag och syrran ska sy ser ut.
  • Wretenstam

    Välkommen!


    duotone skrev 2008-01-21 16:54:19 följande:
    Här är en till som är ny på sidan Vi har inte bestämt datum eller var vi ska vara nånstans. Kort sagt knappt bestämt nånting förutom att vi vill gifta oss i sommar. Har ringen bara.Vi vill ha borgerligt bröllop, och funderar på att vara ute vid Grimsholmen, men vad gör man om det blir dåligt väder? Var ska ni andra gifta er nånstans, och var har ni festen?
  • Wretenstam

    Fasen vad surt...vad gör du nu då?


    september2008 skrev 2008-01-21 22:26:50 följande:
    klänningen som jag hittat i en tidning har jag nu lyckats hitta. Ja hitta och hitta. Jag fick ett mail från fotografen som sa att det var brudens mamma som sytt klänningen så därför finns den inte att köpa någonstanns.
  • Wretenstam

    Vi kommer antagligen anlita Nya Bäckakrogen med maten och han som håller i trådarna är från början konditor så han sa att han även gör tårta om jag vill..vill se en bild på hur den ser ut innan jag bestämmer mig.


    Pyron skrev 2008-01-22 13:53:01 följande:
    HejOj vad ni skriver.Jag ska beställa en biljett till mässan i göteborg. Ska bli så roligt att komma hemmifrån och vara med om något sådant.Jag har varit och provat klänning, den satt bara sååå bra, men så kostar den ca 6000. Vilket jag tycker är mycket. Men syrran sa att en sån ska vi nog klara av att sy själva. Så det är vad vi ska göra.Igårkväll tror jag att jag har bestämt vilken fotograf vi ska ha, det blir antagligen: www.eventphoto.se/ .Sen är det det här med tårta. Var kommer ni att köpa? och vad kostar det?
  • Wretenstam

    Tjena brudar!! (BRUDAR...ha ha vitsigt... )

    Nu har jag också beställt biljett!!
    Jag har bil och kan köra, eventuellt tar jag med Cevin. Ammar fortfarande men han tar flaska också - tänker mest på tuttarna, vill ju inte att dom exploderar. Har ingen pump men det kanske går ändå...

    Jag vill bara poängtera att jag har världens sämsta lokalsinne, så jag hoppas att någon annan har koll på vart vi ska...

    J Fick ditt mess men såg inte det förrän nu så jag svarar här
    Jag kan i morgon, men Conny jobbar kväll så det blir lite knivigt med kidsen...Men om det blir ngt i morgon kan vi träffas hemma hos mig om ni vill?

    Kram flickor!

  • Wretenstam

    Tjenixen på er!!

    Då blev beslutet lätt...Cevin stannar hemma. Och jag kan få hänga av mig mammarollen för några timmar och bara vara Lotta, skönt!
    Jag kör men ni måste lova att hjälpa mig med vägen, blir så panikig när jag inte hittar...

    Ja, jag röstar också på den 2:e hos dig fitforfight!
    Casper ska ha hit en kompis i eftermiddag och jag känner nu att det blir lite mkt på en gång. Och så vill jag ju såklart se klänningen

    För övrigt så måste jag berätta att (är så stolt över mig själv!!) jag är nu nere på 82,5 kg från stadiga 87 kg!!
    Äter inget godis eller sötsaker, ingen läsk. Äter nyttig mat och regelbundet, var 3:e timme. Är ute och går på morgnarna och är i väg på gymmet ca 3 ggr i veckan, och nu äntligen börjar jag se resultat... Jag vet...tjat tjat - men jag är såååå glaaaad!!

    Kram på er flickor!

  • Wretenstam

    Ah det är ju suveränt!!
    Kan du ta med den är du supergullig!!


    september2008 skrev 2008-01-23 13:12:42 följande:
    japp en bil.tid kan kanske fitforfight bestämma. det är ju hon som ska slänga ut sin m2b hihijust det ulvatorp. jag har en pump om du skulle behöva låna inför mässan
  • Wretenstam

    Wohoooo!
    Jag kan knappt tro det...BÅDA barnen ligger i sina sängar och SOVER!!! Idag är jag en lycklig mamma

Svar på tråden Falkenberg/Halmstad -08? Fortsättningstråd