Inlägg från: fitforfight |Visa alla inlägg
  • fitforfight

    Falkenberg/Halmstad -08? Fortsättningstråd

    på albreks guld på Eurostop. Den är verklgen inte speciell ,men jag vill ju ha en ring som inte ska kännas att den är på . Då är det störst chans att jag kommer att använda den i allafall
    Ida Halmstad skrev 2008-01-04 17:15:56 följande:


    fitforfight- Oj det va billigt, var har du hittat den ringen om man får fråga. Nä jag har inte en aning hur jag ska göra. Ska ta med min kära mamma imån och titta på den igen. Men det kanske e dumt då jag helst vill ha en i vitguld...nää jag vet inte.
  • fitforfight

    Japp1 jag har hittat en ny dom har inga bilder på hemsidan och hittar ingen annan på nätet som ens är lik den.


    september2008 skrev 2008-01-04 20:21:00 följande:
    ida halmstad-jag tycker att du ska köpa ringen. min f-ring är i rött guld och min v-ring ska vara i vitt. tycker att det är snyggt med två färger. det handlar ju om ganska mtcket pengarfithforfight- så du har hittat en annan ring nu. sist vi sågs så var det en smal modell från en guldaffär på ullared- har du någon bild??
  • fitforfight

    jag har den nog om en vecka dom får göra den ,men det är inte säkert om dom har samma tyger så man får maila och fråga. Det kan va att dom ändar en liten detalj på klänningarna så att dom inte kopierar utan syr en som påminner om orginalet.


    Ulvatorp skrev 2008-01-07 12:26:34 följande:
    fitforfightNär var det du skulle få klänningen?Är så nyfiken på hur det blev...har tusen frågor till dig. Det börjar bli hög tid att åtminstone veta vilken klänning jag vill ha...Om jag har hittat en jag gillar på LilyWedding får Milly lov att göra den då?Jag är väldigt kluven...det finns så många fina klänningar!Här är dom som jag gillar mest, vad tycker ni?www.millybridal.com/store/comersus_viewItem1....www.lilywedding.com/index.php
  • fitforfight

    Varninga!!! vi hade chokladfontän på nyår och jag hängde vid den ganska mycket dock hade jag choklad precis överallt när jag var färdig till och med på brösten så akta din klänning Pidis

    Klart ni får komma och titta när den har anlänt vi kanske ska ta nästa fika hemma hos mig då? får köra ut mannen och sonen då


    Pidis skrev 2008-01-07 13:00:31 följande:
    Jag har föresten köpt en chokladfontän som ska stå på gottebordet.
  • fitforfight

    det finns väl en i stan som heter johan jobring eller nåt liknande.
    Ida Halmstad skrev 2008-01-07 21:51:48 följande:


    Halloj!Satt här och fundera lite över vigselring. Tror ni att en guldsmed kan sätta ihop en ring och diamant ? Alltstå man skaffar själva ringen själv (hade då tänkt samma som förlovningsringen)och diamanten och låter sen en guldsmed sätta ihop det. Vill ha en klofattning...hmmm tror ni det går ??? Kanske får gå och fråga en guldsmed, har ni tips på nån i stan??september2008-ja jag hoppas verkligen det inte krockar, har inte fått tid än för operation men det skulle bli feb/mars...Det blev inte den där ringen som jag pratade om, nu har helt nya ideér *skratt* !!!!
  • fitforfight

    det tog 7 månader för mi att gå ner mina 34 kilo
    15 feb så e kinas nyår och sen efter det har dom som mest att göra skrev dom till mig. Det har tagit do en månad för att sy min klänning så jag va nog ute i rätt tid. har dom inte rush order på milly tro? man brukar kunna betala en slant extra så gör dom den fortare.


    Ulvatorp skrev 2008-01-07 23:02:34 följande:
    fitforfighthej igen tjejas!gud vad jag tjatar på dig...såg nu på millys sida att dom rekommenderar att man beställer klänningen 6 månader innan böllopsdagen...Hur i hela friden ska detta gå till när jag har dryga 20 kilos övervikt att bli av med???Hur lång tid tog det för dig att gå ner?
  • fitforfight

    har jag sagt att jag har bilder i itt galleri? på den färdigsydda klänningen.


    Ulvatorp skrev 2008-01-09 11:46:22 följande:
    Holy crap!Börjar bli lite svettig och känner mig lite stressad. 7 månader är precis vad jag har till bröllopsdagen, på dagen idag.Men jag kollade med Milly och visst hade dom rush delivery, kan få den på 18 dagar för 50 dollar, pengar som jag mer än gärna betalar för att kunna skjuta lite på beställningen.Kilona SKA bort först!!!Hon jag mejlade rekommenderade mig att beställa i april. Om jag nu ligger i hårdträning borde det väl gå? Kanske inte alla kilona men åtminstone tillfredsställande många? *HOPPAS*Är så nyfiken på din klänning nu!! Skönt att kunna få se en färdig, då känns det inte så mkt som grisen i säcken..
  • fitforfight

    September 2008:
    Va du inne i den butiken som ligger i hörnan på studentgatan /stora nygatan? rakt över Hansa Companiet?

  • fitforfight

    Man får va precis hur snurrig man vill


    Ulvatorp skrev 2008-01-09 23:38:12 följande:
    SÅ FIN!!!Asså nu blir jag lite fundersam...känner igen bilden. Undrar om jag varit ute och snurrat i ditt bildgalleri tidigare idag eller igår utan att fatta att det var den... Får man verkligen lov att bli såhär snurrig...Hur som helst är den hur vacker som helst!Hoppas att jag kan få möjlighet att se den om det blir träff hos dig nästa gång?
  • fitforfight

    www.maggiesottero.com/dress.aspx? e det denna?pageSize=64&page=5&style=J135


    september2008 skrev 2008-01-10 15:48:05 följande:
    anledningen till att jag inte slår till med klänningen på en gång är att jag hittat en klänning i Bröllopsmagasinet nr 20/2007 sid 227-228 och 255-256. Men det står inte vart klänningen kommer ifrån. Har mailat en redaktör på tidningen men inte fått något svar.jag lägger in en bild på den om en lite stund.den är såååå mig.....
Svar på tråden Falkenberg/Halmstad -08? Fortsättningstråd