Inlägg från: Ida Halmstad |Visa alla inlägg
  • Ida Halmstad

    Falkenberg/Halmstad -08? Fortsättningstråd

    fitforfight- Oj det va billigt, var har du hittat den ringen om man får fråga. Nä jag har inte en aning hur jag ska göra. Ska ta med min kära mamma imån och titta på den igen. Men det kanske e dumt då jag helst vill ha en i vitguld...nää jag vet inte.

  • Ida Halmstad

    Herregud va min hjärna gick varm igår...att man kan ha en sån beslutångest. Nu har jag funderat lite och gjort en lite helomvändning, kanske skulle ha en tunn alliansring samt en solitärring istället. Jag har varit lite inne på att ha tre ringar förrut. Alliansringen och solitärringen ska vara samma typ som min förlovningsring, lite rund i formen. Hittade superfin bild här inne på BT.....jaja måste nog in och titta en gång till på den där ringen i guld ! Kram
    www.brollopstorget.se/Gallerier/&val=0&selected_category=4

  • Ida Halmstad

    Nä den där länken fungerade ju inte alls......skit samma!

  • Ida Halmstad

    Nu e det bara jag igen...en liten fundering till. Era vigselringar tjejer, om ni nu vet vilka ni ska ha, ska de vara handgjorda eller maskingjorda. Det där har jag också lite beslutångest över. Man ska ju förhoppningsvis ha dem ett bra tag, ska man då köpa handgjord ?? Våra förlovningsringar är maskingjorda (Schalins).....det är ju lite prisskillnad !!! Gud va jag helt plötsligt babblar på....men det e bra å få lite tips och råd ...kram igen !

  • Ida Halmstad

    Hej flickor!

    Hoppas att allt är bra med er. Imån ska vi upp till Regementet och träffa hon som ska hålla i allt med maten och sånt. Vi ska diskutera lite priser och sånt...ska bli spännande. Kan vara rätt skönt veta på ett ungefär vilken summa det blir !

  • Ida Halmstad

    Förresten när var det den där mässan var i gbg ??? Ska opereras i feb/mars hoppas verkligen inte det krockar för vill ju så gärna följa med dit!!!!

    Ska alla följa med eller hur blir det ?

  • Ida Halmstad

    ja det är inget vidare med operation men då e man iaf fit for fight till bröllopet. Ska steloperera två diskar i ryggen...*skit*. Hoppas att det inte krockar med mässan, ska genast skriva upp det datumet ! Kram

  • Ida Halmstad

    Halloj!

    Satt här och fundera lite över vigselring. Tror ni att en guldsmed kan sätta ihop en ring och diamant ? Alltstå man skaffar själva ringen själv (hade då tänkt samma som förlovningsringen)och diamanten och låter sen en guldsmed sätta ihop det. Vill ha en klofattning...hmmm tror ni det går ??? Kanske får gå och fråga en guldsmed, har ni tips på nån i stan??

    september2008-ja jag hoppas verkligen det inte krockar, har inte fått tid än för operation men det skulle bli feb/mars...
    Det blev inte den där ringen som jag pratade om, nu har helt nya ideér *skratt* !!!!

  • Ida Halmstad

    september 2008- Super fin klänning, verkligen!! Jätte enkel men ändå lite speciell med banden och den speciella kjolen. Mycket bra pris också!! Helt klart en väldans vacker klänning !

    Fitforfight- Åhhå vilken underbar klänning, vilket släp. Gug va jag blir sugen på att beställa min från Lillsessan nu. Har nog kommit fram att det blir därifrån. Men hade tänkt att tappa några kilon innan jag mäter mig och gör beställningen. Har du fått hem klänningen???

    Hoppas att allt är bra med er andra. Igår va vi och träffa damen som håller i maten där vi ska vara, fick lite menyförslag och liten prisinfo. Fick också massa info om hur andra bröllop har gått till som varit där och fick titta på bilder. Känns skönt att fått lite info och sånt. !!!

Svar på tråden Falkenberg/Halmstad -08? Fortsättningstråd