Inlägg från: september2008 |Visa alla inlägg
  • september2008

    Falkenberg/Halmstad -08? Fortsättningstråd

    jag funderar på att antingen göra ett halsband eller öronhänge eller set till min tärna själv. Blir det inte snyggt så köper jag nog något somjag vill att hon ska ha.
    bestman vet jag inte. tycker att det ansvaret ligger på den blivande mannen.
    toastmaster har jag inte ens tänkt tanken. men det får väl bli en flaska av något som han gillar. om vi nu köper.


    fitforfight skrev 2008-02-14 10:49:50 följande:
    det börjar bli glest på kontot här oxå Min bror fyller 30 ,en kompis fyller 30 min tärna fyller 29 och min kompis barn fyller 2 så vi har en hel del presenter att inhandla ska ni ge nån present till tärna/bestman Toatsmaster/toastmadame?Jag funderar på att handla nu när det fortfarande finna aal hjärtansdagspresenter kvar i handeln.
  • september2008

    nice. alltid trevligt att se det överblivna fläsket försvinna


    fitforfight skrev 2008-02-15 11:58:25 följande:
    Thank you god!!! har nu fått hem mina hålla in magen byxor,Ne LÖÖÖve!!! visst det putar fortfarande ut lite,men dallret som hängde ut över jeanskanten är ett minne blott!!!Ska nog ta på mig en taight tröja idag
  • september2008

    vilka hotellrum gillade ni och vilka inte???
    ja det är mycket pengar. funderar på att ta våran bröllopsnatt helgen efter och göra det till en liten weekend i stället. men inget bestämmt.

    igår frågade jag även han som vi ville ha som toastmaster. han tackade ja. först var han inte så säket men enfer en stund så sa han definitivt ja. skönt. pratade även med blivande svägerskan om att hjälpa till med våran önskan att ge bidrag i stället till resan än andra presenter. har en tanke hur jag vill ha det men inte till hundra ännu. vi pratade även om det skulle vara barn med på festen. jag sa att nog tänkte låta färlädrarna bestä2mma men efter att ha pratat med henne så blir det nog bra ammande barn och tonåringar. alltså dom barn som inte kan vara utan sina föräldrar och dom barn som klarar sig helt utan föräldrar. det blir nog bra.

    det har blivit lite ändringar med min tärna men vi kan ta detaljerna lite senare

    Ida Halmstad skrev 2008-02-16 13:56:08 följande:


    oj här va det ingen full rulle !!! har idag varit och pratat bröllopstårta, gud va mycket man kan hitta på, mycket trevlig tjej hon vi prata med! vi var även och kollade in lite hotellrum, *bröllopspaket*!! vissa va inte alls märkvärdiga dock blir vi lite osäkra på om man ska bo på hotell på natten, det e ju ganska mycket pengar! men det kanske inte heller e så roligt och tillbringa natten hemma! ..hmmmm får tänka på saken!
  • september2008

    vem är macke m? har han resturang eller? om han har det så är det nog billigare. dom brukar ju få lite bättre priser men oxå bättre kvalitet på maten.

    hur gick det med din bror? kunde inte sluta tänka på dig.


    fitforfight skrev 2008-02-17 09:51:12 följande:
    Vi va på party igår och då erbjuder sig vår vän (Macke M )All fixa all mat till oss och det enda vi betalar är inköpspriset på maten. Det måste ju bli billigare även om vi hade handlat på Willys eller vad tror ni?
  • september2008

    nej inte rosa grädde hihi


    fitforfight skrev 2008-02-17 09:43:32 följande:
    Vekligen jättesnyggt!!!har precis stulit bilden på jordgubbstårtan i ditt galleri ,så ska jag ha det! funderar på om jag kan ha rosa grädde
  • september2008

    vad har ni för budget? hur många gäster var det som ni skulle ha?

    Ida Halmstad skrev 2008-02-17 16:13:52 följande:


    Det va värst va det varit lugnt här i helgen då..!! idag har vi varit på norre katts hotell och tittat, super mysigt rum. Bättre än alla andra och billigare! Så nu e det bokat.Usch vi satte oss ner idag och räknade efter på ett ungefär vad allt skulle kosta, dock räkna vi inte med min ring och resan...detta har vi inte en aning om vad det kan kosta. Känns skönt dock att ha lite kontroll över allt. Nu gäller det bara att spara spara spara!!!!!
  • september2008

    det lät som en bra budget.hur många gäster har ni?

    Ida Halmstad skrev 2008-02-17 17:51:13 följande:


    Vi landade runt 65.000, dock är inte ring, resa och småsaker inräknat här, typ underkläder, lite dekorationer m.m. Men det är bara på ett ungefär då vi inte vet vad transport, kostym, blommor kostar. Men det känns iaf ganska ok!!
  • september2008

    ja det är lätt att siffrorna stiger


    fitforfight skrev 2008-02-17 22:27:59 följande:
    Jag lovade Tinny att vi skulle landa på ca.15000 ,men nu e vi uppe i minst 30000 vår mat e ju så billig annars skulle det kosta betydligt mer.
Svar på tråden Falkenberg/Halmstad -08? Fortsättningstråd