Inlägg från: Ida Halmstad |Visa alla inlägg
  • Ida Halmstad

    Falkenberg/Halmstad -08? Fortsättningstråd

    sviten som vi bokade va jätte mysig, det fanns också bubbelbad i badrummet. Rummet i sig va mycket mysigare än på Grand där vi var och kollade igår !!!

  • Ida Halmstad

    Vi landade runt 65.000, dock är inte ring, resa och småsaker inräknat här, typ underkläder, lite dekorationer m.m. Men det är bara på ett ungefär då vi inte vet vad transport, kostym, blommor kostar. Men det känns iaf ganska ok!!

  • Ida Halmstad

    Jag kan inte nästa helg, snyft! Ska på 60-års fest...så ni får klara er utan om ni ska träffas, annars kan jag nästan när som!!!

    Hoppas att ni alla mår bra...ok nu en liten crazy sak...helt plötsligt igår så fick jag "vi" för oss att byta datum...dock bara en vecka men till den 13, Lucia. Tyckte det kunde vara mysigt. Så nu håller jag på att göra om alla bokningar...herregud, som att man inte hade tillräckligt! *skratt*

  • Ida Halmstad

    glad blev jag också idag då jag fick reda på att jag får extra 5000 kr denna månaden i lön!!! Dock rätt in på bröllopskontot, lär ju behövas !!!

  • Ida Halmstad

    dessa jä-la monogram blir jag galen på, har inte photoshop men det funkar inte att göra det i word el paint! skit skit skit!

  • Ida Halmstad

    Såg den annonsen i Hp för några dagar sedan, dit skulle vi kunna åka en dag tycker jag...en liten dagsutflykt!!!


    september2008 skrev 2008-02-19 16:01:18 följande:
    kolla in denna sidamega bling bling tiaror och smyckenwww.meriamtrading.com/agentur.htmlskickade ett mail för att kolla om dom säljer till privatpersoner. ligger ju i båstad så dit kan man ju sticka utan att vara borta allt för länge om hon säljer till privatpersoner alltsånågon som är sugen på att hänga med i så fall??
  • Ida Halmstad

    Åhå va glad jag blir. Jag vill ha ett I och ett D. I:et ska vara först. Sen vill jag ha & i bakgrunden i typ grått. Bokstäverna ska vara sådär snirkliga. Typ att I:et ser ut som ett J....! Bokstaven D ska vara snett under I:et och & i bakgrunden.....hajar du :) !!


    fitforfight skrev 2008-02-19 15:50:44 följande:
    jag kan hjälpa dig om du bara beskriver hur det ska vara.Ida Halmstad skrev 2008-02-19 14:02:19 följande:
  • Ida Halmstad

    vilka bling bling öronhängen...vill ha allihopa!! måste åka dit....

  • Ida Halmstad

    på fredag kan jag inte, har tagit ledigt för att åka till gekås *ler*....men är det en vanlig affär så det e öppet på lördag ??

  • Ida Halmstad

    Å du e väl en sötnos, tackar så jätte mycket. Vill du skicka bilden till min mail?? tack tack


    fitforfight skrev 2008-02-19 21:22:27 följande:
    Nu finns det en i mitt galleriIda Halmstad skrev 2008-02-19 16:11:14 följande:
  • Ida Halmstad

    Klart jag kan, tidigt på morgonen e inte hjärnan med !! Tack så jätte mycket, nu e det problemet löst !!!


    fitforfight skrev 2008-02-20 09:40:34 följande:
    har jag din mail ? kan du inte kopiera den ifrån galeriet?Ida Halmstad skrev 2008-02-20 09:01:41 följande:
  • Ida Halmstad

    september 2008- såg precis ditt mess, kan inte säga till 100% idag om jag kan, lite planer men blir det inget av dem följer jag jätte gärna med och kollar bling bling !!

  • Ida Halmstad

    jag vet lite senare i veckan, typ fredag..

    Tjejer, har ni varit inne på brudstugan.se, ligger tydligen i Mölndal...billigt verkar det vara, undra om dem har alla de klänningar som finns på deras hemsida så man kan prova...det står att de syr upp efter måttbeställning. Tyckte om 2 klänningar, JKB 135 och JKB21, ska nog maila och höra

  • Ida Halmstad

    Precis hemkommen från en heldag på gekås...super roligt, knappt nått folk så det va verkligen helt underbart att gå där inne.

    Fitforfight- sådana där kulor som vi såg i gbg, som man kan ha i en vas som dekoration hade dem på gekås. Dock va de redan kulor, de låg typ i vatten (i en burk). Ganska stor burk, tror de kostade 29 kr. vet inte om Pidis köpte till dig nu när hon va i gbg, annars finns de där uppe om du snart ska dit. Hoppas du får en helmysig helg, drick inte för mycket :) !!!

    September 2008- Kan inte följa med imorgon, men det kanske e bäst om stormen ska hålla på imån med. Men jag vill absolut följa med en annan dag. Rihanna hade varit mysigt om man haft pengar, måste verkligen tänka på vart man lägger de små slantarna detta året :) !! Hoppas att du kommer iväg iaf! Hoppas också att ni kommer iväg ikväll, helt sjukt va det blåser, det va inte roligt att åka motorvägen nu när vi skulle hem.

    Köpte en super fin gästbok på gekås, 29 kr...sen köpte jag engångskameror som jag ska göra om lite också mycket billigt!!!

    Hoppas att ni alla får en super mysig fredag, kram kram

  • Ida Halmstad

    Pidis- gud va fin du va, super!!! känns det bättre nu när du fått prova? var va du och prova den?

  • Ida Halmstad

    God morgon alla söta tjejer!!!

    Hoppas allt är bra med er och att helgen varit bra och att ni inte blåst iväg. Här har det varit en lugn helg. Vilken helg är det vi tänkte ta hotellfrukosten? Jag har nog missat det?

  • Ida Halmstad

    Ja just det, jag va och provade ringen, ni vet den jag har i mitt galleri. En smyckesbutik i fbg beställde hem den så att jag fick prova. Den va verkligen helt underbar, tusen gånger finare i verkligheten än på bilden. Dock höll jag på att svimma när de talade om priset. Jag fattar inte att den kunde kosta så mycket. Den är på 0,28 ct sammanlagt och kvalitén är WSi, alltså inte super super bästa kvalitén men ok. 10.000 för den i vitguld, herregud!!!! Men den va så perfekt till min förlovningsring. Men det e ju alldelses för mycket pengar, iaf för mig!!!! Men vem vet man kanske vinner på lotto :) !!!!

    Jag funderar på om man kan göra om en ring hos en guldsmed, jag har en jätte fin solitär ring som jag fått av min farmor när jag fyllde 25. Funderar på om man kan göra skenan bredare då den är ganska tunn...ska nog gå och fråga en guldsmed! oj vad jag skrivit...:) !!!

  • Ida Halmstad
    september2008 skrev 2008-02-23 21:12:28 följande:
    Tjejer glöm inte fylla i inför hotellfrukostenSeptember2008- båda lördag och söndagUlvatorp- ?Fitforfight- lördag ,söndagIda halmstad- kan både lördag, söndag ?Pidis- lörda-söndag
  • Ida Halmstad

    oj det blev lite konstigt!..jag kan både lördag och söndag iaf

  • Ida Halmstad

    helenaoandreas- va inne och tittade i ditt galleri och måste fråga, din kille har han gått på Getingeskolan? Jag känner så väl igen honom.

Svar på tråden Falkenberg/Halmstad -08? Fortsättningstråd