Inlägg från: fitforfight |Visa alla inlägg
  • fitforfight

    Falkenberg/Halmstad -08? Fortsättningstråd

    11 låter bra! vad ska vi äta då? någon men nån allergi? (förutom jag då )


    september2008 skrev 2008-01-28 12:36:25 följande:
    pidis - jätte fin inbjudan och öronhängen.Ulvatorp - ja om man inte monterar pumpen rätt så blir det inte så bra sug du kan hälsa conny att du har en lugn codriver så hjälper dig. vi är ju tjejer så vi ska klara det. inga problem alls. Fitforfiht - efter som du inte säger någon tid då vi ska komma utan är öppen så föreslår jag kl 11. Då kan vi käka lunch ihop. Men det är bara min idé
  • fitforfight

    Jag är mest allergisk mot nötter! det är ju inte så ofta det förekommer i mat (om man inte räknar med det asiatiska köket)
    En gammal pojkvän hade lagat mat till mig på vår första dejt.Han hade lagat Flygande jocob.

    Jag vet e jättegod kräftsoppa
    www.icakuriren.se/recept_visa.asp

    den e så god!


    september2008 skrev 2008-01-28 14:03:57 följande:
    vad har du för allergier?jag röstar på lunch. ska gå med viktväktarna ikväll. bättre med lunch än kakor sallad, paj eller någon god soppa med gott bröd. kanske
  • fitforfight

    det låter gott! vad ska man ha mer till? sallad? kanske natchos och nån dippa.


    Ulvatorp skrev 2008-01-28 14:18:34 följande:
    11.00 låter hur bra som helst! Inga allergier här heller.Tycker paj, sallad & bröd låter bra. Jag kan fixa en god tacopaj att ta med. Vad sägs?
  • fitforfight

    Listan låter fin, jag fixar det som står på mig.


    september2008 skrev 2008-01-28 15:03:10 följande:
    jag kan fixa natchos och nybakat brödalltsåulvatorp-tacopajseptember2008-bröd och natchosFitforfight- dipp, the och kaffe + plats att vara på pidis- kanske salladida halmstad- kanske dryck till maten lite utdelning av vad vi kan göraär det någon som tycker att det blir för mycket/lite så är det bara att ändra på listan
  • fitforfight

    Jag inboxar alla med min adress,vill inte skriva här
    Ida Halmstad skrev 2008-01-28 16:58:42 följande:


    Var på furet bor du fitforfight ???
  • fitforfight

    Kommer du till mig på lördag?


    Pyron skrev 2008-01-28 18:15:33 följande:
    Vill bara berätta att jag kommer vara frånvarande ett tag framöver.Min son har fått vattkoppor, inte den vanliga barnvarianten utan vuxenvarianten. Så han ligger helt full med blåsor och och har ont i hela kroppen.Tack och lov lyckas vi få i honom vätska annars hade det blivit sjukhuset direkt, men vem vet för det kommer hela tidn nya, och nya blåsor.Så jag kommer komma in senare ikväll, sen kommer det nog att dröja.Men jag kommer till Göteborg på mässan hoppas vi träffas då.
  • fitforfight

    Åhh kul! lax e ju mumsigt
    Ida Halmstad skrev 2008-01-28 22:03:33 följande:


    Oj jag bor ju nästan granne med dig fitforfight...då blir det nära och bra för mig iaf !!!Ska jag ta med mig paj och dricka ? Helt ok för mig. Äter alla lax ?? tänkte göra en super nice laxpaj !
  • fitforfight

    Han e redan bröllopskadad idag har jag köpt en till tiara på e-bay och organza påsar till riset Måste ju beställa ringarna snart! och hitta en präst!!!! PANIK!!


    Ulvatorp skrev 2008-01-28 22:31:08 följande:
    GrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrÄr det bara jag som inte kommit in på hela kvällen?????Blir tokig på den här skitsidan, krånglar ju jämt!!!!Så nu har jag avreagerat mig...Ida Halmstad:Låter jättgott med laxpaj! Då gör jag bara en tacopaj, räcker va? Jag har så dålig koll på åtgång...(Jag gör den i en vanlig rundad, avlång glasform)Åh vad jag längtar!! Ska bli så kul och mysigt...Tur Tinny slipper vara hemma,han hade blivit bröllopsskadad för resten av livet, garanterat!
  • fitforfight

    Det är busenkelt ! Har du inte handlat på tradera heller?
    Man registrerar sig sen kollar man läget och lägger ett bud eller köper direkt. Sen betalar du via paypal. Hur enkelt som helst.
    Jag köpte jättefina organzapåsar 100 st med guldkant och guldmönster för 85 kr ink frakt. Här hemma skulle dom gå på minst 300 kr sen köpte jag en tiara som kostade ca.100 kr inkl frakt. min andra har jag köpt för 350 kr här hemma.
    Oftast är det frakten som blir dyras ,men kan man då köpa varan till ett så lågt pris så gör det ju inget. Tror att jag fick ge 3 dollar för 100 påsar plus frakt.
    Vi kan ha en e-bay lektion på lördag
    Ida Halmstad skrev 2008-01-29 09:17:17 följande:


    fitforfight- du måste förklara det där med e-bay för mig, tycker det verkar krångligt men det kanske det inte e...??!!!E det mycket billigare och köpa där med tanke på frakt och sånt där ??? har du köpt där förrut ?? GUd massa frågor
  • fitforfight

    Hade han kvar sitt kortnummer där då? jag tar alltid bort mitt efter att jag har betalt.


    september2008 skrev 2008-01-29 10:31:56 följande:
    ville bara ge en varning om paypal. det är inte så säkert som man tror. min m2b fick sitt konto tömt på 7000 kr pga paypal. han hade använt paypal för att betala på några sajter. någon hade sedan hackat sig in på hans konto och handlat en lyxkryssning på hans konto. Tur för oss att det var en månad då min sambo fått extra mycket i lön. annars hade vi inte haft råd till hyra och mat. han har fått tillbaka pengarna men det tog typ en månad. sedan tog det typ en månad till innan han kunde avsluta sitt konto hos paypal. han var tvungen att ringa till usa för att få hjälp.det som jag fått för mig som är säkrast är swebanks e-kort. har inte det själv men har för mig att det fungerar på sådant sett att varje gång du använder det på internet så genererar det ett nytt kortnr. alltså det gäller bara en gång. men jag ska inte säga för mycet då jag inte är insatt.
    [/citat]

    Japp! jag ska beställa saker till min bukett där
    september2008 skrev 2008-01-29 10:32:31 följande:
    [citat]
    har ni varit inne här och kollar. ny öppnad webbshopwww.wedshop.se/många fina grejeer
Svar på tråden Falkenberg/Halmstad -08? Fortsättningstråd