Inlägg från: lillfraggel1 |Visa alla inlägg
  • lillfraggel1

    Uppsaltråden fprtsätter......

    Ni är välkomna hem till mig till kl 17.30. Tiara tjejen kommer kl 19.00. Jag ska på make up rådgivning med min tärna i morgon på face så jag kommer hem ca 17.20 så maten står inte riktigt på bordet 17.30 (hoppas det är ok). Det blir ingen avancerad mat så det går fort.

  • lillfraggel1

    självklart kan jag maila den till dig Angelflikkan vad har du för mail adress

  • lillfraggel1

    Tack för i går tjejer. Jätte kul att du också hängde med Angelflikkan.

    Nästa gång vi träffas allihopa så får vi ta och skriva upp allt som vi kan hjälpa varandra med så att vi tar med det i vår bröllopsplaneringar. Själv så har jag redan börjat på listor till mina när och kära på saker som de ska få ansvara för

    Berättade för mannen om skräcksenariot med fotbollsmatch på bröllopsdagen. Förvånande nog så sa han att - gifter sig gör man bara en gång så om folk inte kan klara sig utan att titta på fotboll så behöver de inte komma. Han sa att självklart skulle vissa av hans kompisar knorra men det skulle deras flickvänner få ta hand om . Om en kompis gifter sig så ställer man upp.
    Jag blev mycket glatt förvånad över hans inställning.

  • lillfraggel1

    Jag är så sjukt sugen på att pyssla. Tänk om vi kommit på det lite tidigare så hade vi kunnat ha en pysselkväll med att göra julkort bara för att träna inför bröllopen.
    Tänk er pysselknyt.
    Vi fixar lite mat och god dryck samt alla tar med sig några stämplar, dynor, färgade papper, embossingpulver, glitterlim m.m Det hade varit sjukt roligt.

  • lillfraggel1

    Allt är bara bra här förutom att jag blrev irriterad på min blivande svärfar i lördags igen. Han ville bara prata politik om hur bra moderaterna är och hur värdelöst läraryrket är. PÅ honom så låter det som lärare är typ det sämsta yrke man kan välja. Hans nuvarande fru är arbetslös men drömmer om att få jobba i klädesbutik och själv så har han varit butiksägare till ica och coop butiker. Jag ser inget glamoröst i det. Tilläggas bör att han dessutom är arbetslös sedan 3 år tillbaka. Hacka på andra det kan han i alla fall.... morrr

    Ja dom va jätte söta

  • lillfraggel1

    Tack för Era värmande ord. Lycka till med nattandet Angelflikkan.

  • lillfraggel1

    Va spännande. Var det något som ni föll lite extra för? ÄR det någon av Er som har lust att tillverka lite julkort med mig på lördag kväll? JAG VILL PYSSLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • lillfraggel1

    Jag sa ju att ni skulle räkna med 5h...... Vad var det för klänningar som ni hittade? Visst har hon mycket snyggt? Är det någon som har lite bilder?

Svar på tråden Uppsaltråden fprtsätter......