Inlägg från: Anna19juli-08 |Visa alla inlägg
  • Anna19juli-08

    Uppsaltråden fprtsätter......

    Tack Fraggel! Jag ska försöka göra det! Tack igen för ditt sällskap, jag uppskattade det verkligen

  • Anna19juli-08

    Jag klarar inte av sådana här jobbiga beslut haha! Vilket I-landsproblem! Just nu ser jag bara klänningar framför ögonen! Nä det hela får ta sin tid känner jag... Det faller nog på plats så småningom! Godnatt på er!

  • Anna19juli-08

    Hej alla! Hoppas allt är bra med er! Jag har inte varit inne på bt på några dagar eftersom jag försöker hålla mig borta från datorn. Har varit på massage för att försöka lindra huvudvärken och eftersom jag fått höra att jag är väldigt spänd i rygg och nacke så försöker låta bli att sitta vid datorn. Men jag har abstinens! Jag har också tagit beslutet att ligga lågt med klänningarna... jag avaktar tills efter nyår och hoppas att drömklänningen uppenbarar sig! kram!

  • Anna19juli-08

    Gog jul allesammans! Hoppas allt är bra med er! Min huvudvärk har lagt sig, underbart, så nu försöker jag ta det lugnt och bara julmysa! Vi är uppe i hälsingland hos mor och far för att fira jul. Jag ringde aldrig After six utan har lagt allt det där åt sidan tills efter jul. Men jag har fortfarande klänningen i åtanke.

    Förresten, igår tittade jag på farmors bröllopskort och hon hade en jättefin krona som hon lånat av kyrkan! Tänk vad kul det vore att gifta sig i samma krona som henne! Hon är min idol nämligen!

    Ha det så bra allihopa!

  • Anna19juli-08

    Hej!!! Nu har jag återvänt! Kom precis med tåget! Måste gå och slänga i mig något att äta så jag återkommer (slängde mig över datorn ! Men HeFa låter mkt bra, jag är på! Onsdagar slutar jag tidigt!

  • Anna19juli-08

    Visst är ni fortfarande välkomna! Måste bara be om att få återkomma om tiden eftersom jag inte vet hur länge jag jobbar på fre. Ska kolla upp det imorgon! Låter jättekul med dans! Hade ge och för sig funderat på att ta mig iväg och prova klänningar i sthlm på lördag... lite stressad över den saken nu... Men det vore verkligen skoj! Och min blivande kan inte dansa alls så det vore behövligt! Jag återkommer i frågan!

  • Anna19juli-08

    Jag vet inte var jag ska, vet bara att jag vill hitta en NU!!! haha Jag har ju bara 6 månader kvar

  • Anna19juli-08

    Fraggel - Vilken klänning var det? länken tog mig inte ända fram, bara till sidan med alla annonser! Vad snäll du är som håller ögonen öppna efter en klänning till mig! tack! Vi kör 17.30 på fredag! Jag kommer hem ungefär då så det dröjer lite med maten dock! Ska bli trevligt att ses igen! Och babbla en massa!

Svar på tråden Uppsaltråden fprtsätter......