• Vidali­la
    Äldre 14 Nov 22:47
    5076 visningar
    17 svar
    17
    5076

    Häpp! Här ska det diskuteras!

    Hej!

    Nu är jag tillbaka efter en paus jag tog eftersom jag tyckte detta inte gav mig mer än påhopp och så vill jag inte ha det.

    Det är ju bröllop vi planerar! En dag som ska vara full av lycka och glädje. Jag tror att många med mig önskar att planeringarna inför ens stora dag inte ska färgas av andras påhopp och kritik. Därför startar jag en ny tråd. Det här är en diskussionstråd; här ska vi prata om allt som hör bröllop till i en shysst ton. De som vill ägna sig åt att kritisera och bedöma någons inlägg utan att någon bett om det kan starta en egen tråd för här har jag bestämt att vi ska vara snälla, artiga och trevliga.

    Så; shoot!

  • Svar på tråden Häpp! Här ska det diskuteras!
  • Vidali­la
    Äldre 14 Nov 22:48
    #2

    Själv skulle jag gärna vilja veta mer om vad för frisyrer ni tänkte ha. Jag är inne på att ha en boll, ganska i mitten på bakhuvudet, av "valkar". Men sen så undrar jag; kan man fästa slöjan ovanför det på en snyggt sätt?

    Hur hade ni tänkt ha ert hår?

  • Vidali­la
    Äldre 14 Nov 22:50
    #3

    Hej äntligen!

    Vi ska gifta oss i augusti på Svaneholmsslott utanför Malmö. Det är en borgerlig vigsel som sker utomhus, sen ska vi ha festen där också. Fast inomhus :)

    Vi har kommit ganska långt i planering av detaljer, men vigselförrättare är kvar. Undrar vad man ska fråga dom när man bokar?

    Och ni då?

  • Vidali­la
    Äldre 14 Nov 23:06
    #6

    Nej, jag ska bara ha slöja under cermonin, men inte vid middagen. det är lite svårt att dansa med en två metersgrej bakom sig hela tiden!

    vad hade han för egna tips?

  • Vidali­la
    Äldre 15 Nov 20:52
    #8

    Du menar om själva cermonin eller menar du vigselförrättaren? Cermonin är nästan klar, men vi vill hitta någon som gör den :)

  • Vidali­la
    Äldre 19 Nov 22:11
    #16

    de här med ringarna ska vi också ha, fast bara med de närmaste. Vi tror att det skulle ta väldigt lång tid med alla 75 gäster!

  • Vidali­la
    Äldre 19 Nov 22:11
    #17

    Inga frisyrtips förresten?

Svar på tråden Häpp! Här ska det diskuteras!