• bumblebee jonis

    Tråd Nr6 för Jönköpingsbrudar/gummar

    Såg att den förra tråden var stängd för inlägg så jag slänger ut en ny...

  • Svar på tråden Tråd Nr6 för Jönköpingsbrudar/gummar
  • millanros

    Jag kör oxå alltid brödrosten om de inte bara är en liten sak jag ska embossa o jag hade ju sett fram emot en tur på stan men men lillgrabben är ganska pigg ändå o de är ju huvudsaken...

  • bumblebee jonis

    Millanros - Låter bra Förra julen fyllde vi bagagen på bilen bara på två av ställena vi åkte till på julafton (både min sambos föräldrar och mina är skilda med nya respektive)

    Detta året bestämde vi oss själva för att köpa färre leksaker och mer kläder och annat till barnen. De får så mycket saker ändå!

  • bumblebee jonis

    Hur går det med planering och promenader? Idag är det segt på alla fronter... Var på julbord med jobbet igår och känner mig lite off idag :-P

    Ska försöka att komma igång och julbaka lite idag. Får se hur det går

  • Pärlplattan II

    Här är inga promenader gjorda.. Fast idag ska jag gå till Ryhov och sen till A6 och trava runt där. Det räknas väl till motion?

    Så ska jag slå in julkorten, hej och hå. SÅÅÅÅÅÅÅÅ roligt... (nej, jag är inte alls trött på dem nu..)

  • millanros
    en liten julklappsjakt promenad fick jag här.. dock har jag en son som tycker de är mycker roligare utanför vagnen nu när han lärt sig gå kommer ju ingenstans utan ett illtjut Undra vem han fått sin envishet ifrån
  • bumblebee jonis

    Nu så är de färdiga! Bild på våra inbjudnings kort finns i mitt galleri

    Vi är nöjda

  • millanros

    Mycket julstök för alla???

    Igår berättade vi för svärisarna att vi bestämt datum.. min sambo säger de på de viset att vi bestämmer reglerna först -dvs att vi bestämmer och VI ber om hjälp när vi behöver det.. vi vill inte ha "påtvingad" hjälp som vi är vana vid att få jämt o ständigt... o svärmor spärra upp ögonen och ser livrädd ut och så säger sambon att vi ska gifta oss nyårsafton 09 o hon andas ut och säger Åhh jag som trodde att ni skulle dela på er!!!

    Tack för den kände jag... blev skitlessen... Sen fick vi gratulationer.. men lovar att hon ville de innerst inne

  • bumblebee jonis

    Millenros - så illa kan det väl inte vara..? eller? Jag har ibland kännt att min blivande svärmor varit lite avvaktande vad gäller vårt bröllop men sen frågar hon ibland saker som -När ska ni skicka ut inbjudningarna? Det börjar bli svårt att hålla sig nu Det gör mig glad igen. Sambon tvingade henne att hålla tyst tills vi skickat inbjudningarna genom att säga att hon inte fick kommar på bröllopet annars

    Men i denna stund är sambon och inhandlar frimärken och sen ska vi bara läggadem på lådan. Lagom till nyårshelgen vet alla om Känns lite spännande nu.

    Nu ska jag fortsätta julpyssla. Idag ska granen in och julskinkan in i ugnen. De sista julklapparna ska slås in och lite mer julgodis ska göras.

    God Jul på Er!

Svar på tråden Tråd Nr6 för Jönköpingsbrudar/gummar