Inlägg från: MissLovely |Visa alla inlägg
  • MissLovely

    några brudar från Balkan eller som ska ha sitt bröllop där??

    20080719-

    Kan du inte visa oss klänningen och resten Så roligt att se.
    Då får man säga Grattis redan o lycka till på bröllopet. Vad många gäster, fast det är vanligare i Balkan än här

  • MissLovely
    Melis skrev 2007-12-11 16:51:40 följande:
    o vad roligt att höra om allt...Så ni är redan gifta, när gifte ni er om man får fråga? Vi funderar på att gifta oss borgligt här innan vi åker ner för att slippa pappersarbetet när vi kommer hit
    Tror att det är bättre så Melis. Spelar ju ingen roll om ni redan är gifta.
  • MissLovely

    Ja precis Sen så kommer ni slippa papper efteråt. Men ni kommer minnas bröllopet mer.

  • MissLovely

    Hej alla balkan brudar. Har varit bortrest nu några dagar, men vad ni har varit tysta. Trodde att jag skulle få sitta en hel dag o läsa det ni har skrivt

  • MissLovely

    soon 2 b mrs T skrev 2007-12-19 09:25:51 följande:


    det har tystnat till lite i den här tråden tjejjer. själv har jag haft fullt upp med jobb ( handel - det händer en del innan jul =) Gitfer mig på fredag - är nervös. Har varit helt lugn fram tills idag, men nu när jag inte har ett jobb att koncentrera mig på så är det illa. Och en massa kvar att göra. Hur ska man hinna med allt? kram på er
    Grattis Du får berätta allt sen här.
  • MissLovely

    soon 2 b mrs T skrev 2007-12-20 02:12:52 följande:


    kan inte sova. hur ska det gå imorgon då? kommer inte ens komma upp för att kunna göra iordning lokalen.. men jag måste väl försöka. det kommer komma berättelse sen om bröllopet - men det får lov att bli först i januari.. =) hur går det för er andra? tagit lite brejk nu när det är jul? (det gör ni rätt i isådanafall =)
    Hehe, allt komemr gå bra ska du se.

    Är ni färdiga med allt??

    Ha bara så kul o njut
  • MissLovely

    soon 2 b mrs T skrev 2007-12-23 09:34:31 följande:


    heej alla här innenu är jag fru =) dagen var alldeles underbar och magisk! kunde inte gått bättre än vad det blev! alldeles perfekt! Alla var glada och tårarna sprutade =) nervositeten kom och gick under fyra gånger under kvällen. precis innan jag skulle men min far gå in i kyrkan och detta höll i sig till efter löftena. Tårarna dom kom när vår solist, min bror gick upp och sjöng för oss, så underbart vackert! Festen gick mycket bättre än förväntat och bandet var underbara!nu ska det packas och vidare ska vi trots förkylningen som dök upp sekunderna efter att man kommit fram till hotellet. och för er som är nyfikna så kommer bilder komma men först efter smekmånaden =) god jul och gott nytt år önskar jag er!
    Låter helt underbart. Grattis och God jul och gott nytt år på er. Ha så trevligt på smekmånaden och visa bilder sen
  • MissLovely

    B & S skrev 2007-12-26 18:49:12 följande:


    080808 ska det ské på ett eller annat vis....vigsellokalen är fortfarande 50/50 chans att inte kommer funka men vi får se närmare sommaren vad som händer där, ska byggas om nämligen.Har hört om olika "hys" eller lekar dem gör nere i balkan länder men inte så många, tror bara 2-3st. Verkar som det hör till bröllop att man ska göra hys oavsett vart man kommer ifrån....hoppas dem inte lägger nåt i sängen eller gör nåt med klänningen eller sådant. Är inte heller förtjust i dra ut brudgummen på råfesta natten innan så han e helt död på bröllopet sen.
    Har ni pratat om traditioner ni ska ha?? Hos oss är det inte tradition att råfesta kvällen innan, utan det är mer upp till personerna vad dom gör kvällen innan :) men vi har lite fina traditioner på balkan, men det beror på din blivande.
  • MissLovely

    Oj vad roligt :) men det med skon kan ni skojja till lite, berätta för någon från din sida om den traditionen så blir det av.

    Tror faktiskt att Tajcii vet bäst om de serbiska traditionerna av oss alla Men det med äpplet har jag inte hört hehe.

    Vi har sådan "kitice" som man lägger på alla gästernas skjorta/klänning och de ger en liten slant för den. Svårt att förklara vad det är, men fråga din blivande o hans släkt om det.

    Det finns massor med traditioner, Tajcii kan mångaaaa.

  • MissLovely

    Desamma Tajcii, 'älskar att ni hade så mycket traditioner

    B & S : det stämmer att det är en liten korsage som alla gäster har, fast alla gäster har samma färg, vet ej dock hur det är i serbien. Det är inte äkta blommor utan plast.

    En annan sak som man gör är att när brudgummen har hämtat sin brud så slänger hans bestman och tärna pengar (mynt) och godis på marken som barnen får plocka upp.

    Här har du några kitice:

    www.vjencanice-ljubav.hr/ostalaponuda.php&t=1

    www.martina.hr/info.asp

  • MissLovely

    GBG Brud 08 skrev 2007-12-29 20:17:00 följande:


    Hej!Vad tycker ni om mina inbjudningskort jag har i mitt bildgalleri? Gjorde ett exemplar igår som jag blev rätt nöjd med. Förresten här är en annan länk med fina kitice och andra fina saker;vjencanja.ada.hr/ADAkolekcije.asp
    Jättefina kort :-9
  • MissLovely

    GBG brud 08 - Det är bara att fixa dom, för dom är jättefina. Kul att du får hjälp av vännerna

    Melis - alla vi verkar ha mycket nu, men korten kommer säkert bli jättefina ska du se. Tack det samma, ha så kul ikväll.

    Gott nytt år alla brudar Hoppas ni ha en trevlig kväll och ett underbart år 2008.

Svar på tråden några brudar från Balkan eller som ska ha sitt bröllop där??