• Melis

    några brudar från Balkan eller som ska ha sitt bröllop där??

    Jag är här.....roligare än att plugga....

  • Melis

    Tajci...undrar bara hur det fungerade rent praktiskt där nere med klänningen? Var det väldigt varm och så....lite rädd att jag kommer att svettas som en gris...tips?

  • Melis

    Jag har typ skrivit ihop en halvdan uppsats bara för att jag ska ha nåt att lämna in...blir nog en kompletering....nu håller jag på och bokar biljett..ska upp till min älskade imorgon..hhhee

    Min klänning är av siden vilket är bra när det är varm då de fungerar lite svalkande....

    Hm här i Sverige vet jag inte så mycket med fotograf och så...
    Har dock en massa tips hur man kan duka billigt och lite sånt men det tar vi vid ett senare tillfälle...

  • Melis

    Miss lovely, vad vil du ha för klänning? dessutom tror jag att de flesta traditionerna kan man fixa här i Sverige också...typ kicenje och sånt kan du ju köpa i bih...ett annat tips är att köpa inbjudningskorten i bosnien...så jäkla billigt, jag gjorde inte det för att jag inte var där nere i somras....typ 10 kr de som här kostar 25!

  • Melis

    Vi träffas typ varannan vecka...han jobbar natt så han är ledig torsdag till söndag men efetrsom han dömer både handboll och fotboll så blir det ibland längre mellan gångerna vi ses men men det får man ta.... Jag pluggar ju så på ett sätt är det ganska skönt att vi inte bor nära varandra...

  • Melis

    Nej min kum är min blivandes syster och hon bor i sverige.

    Eftersom vi fixat lokal och sånt så finns det inget mer...när vi kommer ner så fixar vi det sista med mat, blommor och sånt.

    Min faster ska bara dela ut inbjudningkorten till dem som bor där nere.

    Vad vill du ha för klänning? Har du nån budget som du tänkt ha för klänningen?

  • Melis

    Så här är det....både i bosnien och i serbien är det så att man typ köper tyg som man hänger på kum och kuma och typ närmaste släkten som kommer in i huset eller liknande och hämtar bruden. dock så köper man inte presenter i bosnien...inte från nån sida...jo sen första gången man åker till sina nya "prijatelji". Bruden får guld av sina svärföräldrar och dennes släkt...

    Jag har en önskelista men det är mest för dem som bor i Sverige...sen vet jag att vi kommer få mest pengar..så har det varit när min kusin gifte sig. Klart man får nån present men mest pengar.

    Min klänning kostade 15500 men du var den på rea...Miss lovely vet du vad det är för märke på den klänningen du vill ha..

  • Melis

    jag var här men då var jag inte tillräckligt smart för att starta denna tråden.....

  • Melis

    heheh...de kanske inte våga...trodde faktiskt det skulle finnas fler...men men...

Svar på tråden några brudar från Balkan eller som ska ha sitt bröllop där??