Inlägg från: MissLovely |Visa alla inlägg
  • MissLovely

    några brudar från Balkan eller som ska ha sitt bröllop där??

    MissLovely skrev 2007-10-17 16:44:26 följande:
    Klännigen finns i mitt galleri, den med spets som går runt halsen. Jag är såååå inne på den men vet inte än Jo har hört det, vi har planerat att vi ska köpa sådana saker där nere, för det är sp mycket billigare. Ni vet sånt kicenje (som man hänger på kläderna) såg här i jönköping att EN sån kostar runt 60-80 kr. Och det är bara en så sånt köper vi in i Bosnien.
    Det med klänningen. Men vet faktiskt inte hur mycket den får kosta. Det beror på. Nästan ingen budget alls, men inte mer än 15 000 får jag väl säga då men min kommer nästan kosta mer tror jag.

    Vad kostade era klänningar?
  • MissLovely
    Tajci78 skrev 2007-10-17 16:52:17 följande:
    Jag hade också mycket hjälp av min kuma där nere hon fick gå på stan och leta efter den bästa frissan och sminkören så att jag sedan bara kunde boka det jag ville ha.I serbien har vi en tradition att man ger presenter på bröllopsdagen till de närmaste typ kumovi, svärföräldrarna, starojko kolla upp om ni också har det i så fall är det nog billigare att ni köper dem sakerna där nere
    Jag tror inte att vi har den traditionen. Men jag har för mig att vi har en tradition då mannens föräldrar köper saker till brudens familj. Typ mamman, systrar osv. Rätta mej om ja har fel!!
  • MissLovely

    Oj Oj tjejer vad jag måste läsa på när ni är kvar efter mig.

    Tajci jättefina bilder Ska verkligen försöka fixa till lite så "wooooow" som du hade det här i Sverige, kosta får det väl göra

    Jag tror med att det finns fler Balkan-brudar men att dom inte vågar ansluta sig för att dom är rädda att bli avslöjade hehe.

    Klänningen är en Maggie Sottero. Ska kolla om den finns på blocket eller nått. Men vet inte hur mycket den kan kosta.

    Hos oss är det tradition att kicenje-tjejerna får pengarna men det är lite olika här i Sverige. En del brukar själva ta pengarna och en del brukar dela upp pengarna. Vi vet int eän. Antigen tar vi pengarna o köper något fint minne till dom tjejerna eller så kommer dom få pengarna.

  • MissLovely

    Jag vet vad modellen heter men den verkar inte finnas. Den heter Artia. Vaa kan man inte beställa om den inte finns i butik? O neeej då kommer jag aldrig hitta den. Jag gick inte på deras sida men är helt förvirrad. Undrar om alla butiker har pronovias klänningar? För jag vet att Sotteros bara finns i storstäderna.

    Vad ska ni köpa, om man får veta?

  • MissLovely
    Mee2 skrev 2007-10-17 22:24:52 följande:
    jodå visst är ni fler, här har ni en till;)
    Näää du, nu får du ta o berätta allt om dej. Vi andra vet ganska mycket om varandra hehe..

    Varifrån balkan är du?
    När gifter du dig?
    Här eller där nere?
    Traditioner?
    m.m.
  • MissLovely
    Mee2 skrev 2007-10-17 22:32:40 följande:
    hhahär i från kosovo;), (nu ska vi allt samla ihop oss;).)gifter mig här i sverige, nu i december.Traditioner, jotack finns gott om såna i vår planering. =)Om jag har hunnit färdigt med all planering, svar NEJ, panik? LITE smått. Men det tillhör väl vår folkgrupp, att vara sent ute med allt.
    Oj va kul. Berätta om era traditioner. Vet att ni har speciella kläder och att ni har en speciell fest för bruden och hennes kvinnliga släktingar. Men berätta mer...

    Hahahahaha. njaa kolla bara men 2 år innan hahaha.

    Vad har ni kvar att planera?
  • MissLovely

    Hahaha jo jag kom på en till er. När mannen hämtar sin brud får hon inte sätta sin ner i bilen utan får lyfta på rumpan, tills chaufören börjar köra eller?

    Jaaaaaa nyfikna Melis. Berätta allt!!!

  • MissLovely

    aaaaaa det är hos er jag menar. En kompis gifte sig med en kille i kosovo.

    Inköpt klänning??
    Färgtema??
    Bukett??

  • MissLovely

    Hahahaha vi bosnier. Ahaaa Melis dina tips till mej då???

  • MissLovely

    Man kan inte se din galleri. Gå in på inställningar och bocka i galleri.

    NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ, vi vill ha kvar deeej. Vill ha fleeer balkan brudar.

Svar på tråden några brudar från Balkan eller som ska ha sitt bröllop där??