Inlägg från: MissLovely |Visa alla inlägg
  • MissLovely

    några brudar från Balkan eller som ska ha sitt bröllop där??

    Jo det är så sant. Sen håller ju våra bröllop på heeeeeeela dagen så ja tycker att man använder klänningen fullt ut. Men jag ska nog ha min klänning hela dagen.

  • MissLovely

    Jaag tror inte det, känner att det kanske räcker med min. För vet inte om vi ska göra det vanliga bosniska med att man ska ha förfest hos tjejen. Utan vi gifter oss nog vid 4-5.

  • MissLovely

    Jahaa, men då är det skönt så får du fixa dig. Jag känner mer att jag inte vill stressa och vill att våra föräldrar ska ta det lungt så det räcker att dom fixar bröllopsfesten. Vår fest komemr däremot hålla på till ca 4 på morgonen Men vi komemr nog åka därifrån vid 1-2 nån gång. Känner att man kommer vara för trött annars.

  • MissLovely

    Jo, man orkar inte vara där längre endå. Vi tycker att det räcker, men eftersom vi vet att våra gäster är partyfolk så ska vi ha festen längre.

    Men ska ni vänta med bröllopsresan?

  • MissLovely

    Jo det är rätt bra. Annars kan det bli för mycket. Men jag kommer nog tvinga min m2b att vi åker till Bosnien en månad innan bröllopet så att vi kan bli bruna

  • MissLovely

    Jo det är faktiskt sant. Och jag vågar inte planerar in i det sista för då kommer jag bara tveka och ändra allt hehehe.. Vi har ju tur som har kroatien nära

  • MissLovely
    Emmilie skrev 2007-10-29 13:12:48 följande:
    hej! sorry om jag tränger mig på?! känns bra att läsa det ni skriver då jag ska gifta mig med en albansk kille och känner mig lite vilsen i alla traditioner. ni kanske inte alls har samma som dem men jag känner iallafall igen lite av det ni skriver om.... lycka till
    Du är välkommen i vår tråd. Och bara fråga så ska vi försöka svara på frågorna om vi vet hur det går till.

    När gifter ni er och var? Vad vet du om traditionerna?
  • MissLovely
    Mee2 skrev 2007-10-29 13:44:55 följande:
    hello girls!Hur går det för er med all planering?Emmilie jag är alban, så det är bara att komma med frågor, så ska jag försöka svara så gott jag kan, är lite halv kass på traditioner. Men med hjälp från de andra tjejerna, så blir det nog bra;)
    Oj oj vad länge sen du tittade in i vår tråd hehe. Glömt bort oss balkanbrudar eller? Hehhe

    Jodå det går väl. Vi funderar o funderar o fundeeeerar massor.
  • MissLovely
    Mee2 skrev 2007-10-29 13:56:22 följande:
    jag har inte glömt bort er tjejer;)Har fullt upp med att hinna ta körkort innan nyår (ha ha ha), bröllopsplaneringen, och sen att hälsa på my baby=)Men tro mig jag håller koll på er, (måste se så att ni sköter er)
    Hahahaha. Ojdå. Har vi sköt oss då?

    Bor du o din kille långt ifrån varandra?

    Hur går der med körkortet då?
Svar på tråden några brudar från Balkan eller som ska ha sitt bröllop där??