• Melis

    några brudar från Balkan eller som ska ha sitt bröllop där??

    Tänkte att vi från Balkan eller som ska ha sitt bröllop där kan utbyta prata lite om bröllop och traditioner och allt annat också.....

  • Svar på tråden några brudar från Balkan eller som ska ha sitt bröllop där??
  • Didaa

    Ja jag har visat dig frisyren den blonda uppsatta.. och för allt kommer jag att betala 2400:- tiaran har jag inte på bild än men lovar det kommer snart..

  • Melis

    Jag ska skicka ut inbjudningarna i början av februari...jag tänker inte ringa alla för att de flesta vet redan om det...känns för mkt arbete...

    Vi vill se din klänning och tiara Didaa...

    Jag får väl bita i det sura äpplet och ringa....

  • MissieA

    Både för smink och hår? Det låter inte så dyrt som jag hade tänkte mig. Ska du göra provuppsättning och provsminkning innan?

    Vad kul att det blev den. Kommer bli jättefint. Jag längtar verkligen tills jag får se era resultat på månaders planerande.

  • Didaa

    min kamera fungerar nu så bilderna kommer snart...

    Jag kommer att betala 2400:- för bruduppsättningen och sminket plus för provuppsättning och provsminkning ..allt ingår.. de är jätte snälla...

    Det är jobbigt när släkten inte pratar med varandra.. jag vet själv,, men vi unga kan bara acceptera hehe... finns inte så mycket att göra.. min far kommer inte att vara på bröllopet han bor i USA..

  • MissieA

    Sant Didaa. Min farbror bor i samma stad och vi har inte haft någon kontakt med honom på nästan 10 år och sånt är bara livet, bättre att se fram emot en rolig dag med de nära och kära i ens liv.

    Tjejer, tycker ni att det är okey att gå ut och äta någonstans med de närmsta vännerna för att fira förlovningen eller är det bättre att vara hemma. Vi vill ut men är osäkra..

  • Melis

    Vi firade vår förlovning i samband med nyår... (förlovade oss 24 dec 2006) men det kvittar ju...Ni kan gå ut och äta med vänner och sen om ni ska ha något litet hemma för närmaste släkten...

  • Melis

    jag har också kollat rainbow skor... är inne på Patsy, Lottie eller Sandra...provade ett par som var jättefina när jag köpte min klänning, måste nog fråga om dem... vilka tycker ni av dessa?

Svar på tråden några brudar från Balkan eller som ska ha sitt bröllop där??