• Didaa

    några brudar från Balkan eller som ska ha sitt bröllop där??

    Jag är från balkan men kommer att ha bröllop här.. många från hans sida bor utanför Sverige och de som kan kommer att resa hit till bröllopet.

  • Didaa

    hehe man tackar :)... klänningen har jag köpt.. det var det första jag gjorde.. inbjudningskort tänkte vi skicka i januari o tårta har vi inte beställt än men restaurang är bokad..

    är det inte svårt att planera bröllopet utomlands..åker du ner o fixar allt eller?.

  • Didaa

    tyvärr har jag ingen bild här men ska försöka fixa en.. bil har vi också fixat.. en vit limousin..vi ska gifta oss i en restaurang där vi ska ha festen också.. vi ska ha ett borgerligt bröllop...vi ville att alla skulle vara med när vi säger ja till varandra..

    var ska ni ha själva ceremonin?

  • Didaa

    Det låter trevligt... vi kommer att ha det här eftersom alla mina vänner och min familj bor här. hans familj bor också här (i en annan stad) men hans släkt bor i andra länder. Vi kommer till sommaren att ha en liten fest för de som inte kunde komma till Sverige.

  • Didaa

    Självklart då att ni ska gifta er där...hos oss kommer det att vara människor från olika kulturer..det kommer att vara en bra bladning hehe... men vår förlovning var traditionell... Han kom hem till mina föräldrar tillsammans med sina föräldrar...

    Vi har inte planerat allt men det är inte mycket kvar.. tårtan, blommorna, inbjudningskort och hans kläder är kvar..

    Har ni fixat allt?

  • Didaa

    hehe ja det är sant.. jag kommer ihåg förlovningen i februari.. jag tänkte då.. ja ja har ett år o planera det finns tid,.. men här om dagen slog det mig att mer än halva tiden har gått hehe...

  • Didaa

    Ja du.. jag avslutar snart min skola.. så det känns skönt..hmm.. vi kommer inte att ha stort bröllop men ca 50 pers räknar vi med... och dukningen gör de på restaurangen..de har varit jätte snälla och verkligen hjälpt oss med allt... allt kommer att vara i vitt och vinrött, röd färg eftersom lilla jag älskar röda rosor....men eftersom ingen av hans familj, släkt eller vänner bor i Malmö så kommer vi att boka hotell för de som inte har någonstans att vara...han bodde nämligen i Växjö innan han flyttade hit för två år sedan... hur träffades ni två?

    p.s. ni är jättesöta tillsammans..

  • Didaa

    hehe..det känns bekant måste jag säga..

    jag köpte den här i Malmö..nobel t.... gick in där en dag med min syster och skulle bara se vilka de har.. blev kär i en och köpte den direkt hehe... den är lång.. lite över marken så mina skor kommer inte att synas.. den är helt underbar.. kritvit..din klänning är jättefin..

  • Didaa

    Hotell har vi inte bokat än... här i Malmö finns det många, beroende vilken budget man har.. gästernas rum har vi inte heller bokat eftersom vi vet inte riktigt hur många rum och säng etc... det får vi göra när vi får in alla svar..

    Har ni bokat bröllopsresan? Eller tänkt på var ni vill åka?

Svar på tråden några brudar från Balkan eller som ska ha sitt bröllop där??