• dankar

    några brudar från Balkan eller som ska ha sitt bröllop där??

    Halloj!! Här är en till från Balkan. Ska gifta mig 14/6 2008 i Sverige, HBG.

  • dankar

    Hos oss är det så att Dever, brudgummens bror eller kusin köper bruden av brudens bror. Alltså brudens bror får pengarna.

  • dankar

    Ja, vi kommer att ha en del traditioner, men vi är fortfarande på planeringsstadiet.Det blir en mix av både svenskt och jugge

  • dankar

    Laku noc Tajci 78.
    anaiD vad är det att oroa sig för, han kommer att tycka att du är fin vilken klänning du än väljer.Det viktiga är att du är nöjd.

  • dankar

    Jag är från Serbien.
    Vi är klara med att vi skall gifta oss borgerligt. Vi skall ha Kum och Kuma, men jag vill även ha två tärnor.Funderar fortfarande över om vi skall gifta oss utomhus eller rådhuset?? Vi får se. Festlokalen är nära vattnet.Det blir grillbuffe, med kock som grillar på plats. Vi skall ha levande musik Jugge såklart, men det skall ändå vara lite tal, en toastmaster som håller i ställningarna, bordsplacering,färgtema.Det bästa med det hela är att vi själva står för bröllopet och ingen kan komma och blanda sig i att vi avviker från det traditionella juggebröllopet.

  • dankar

    Det skall vara en enklare klänning, men ändå inte. Har sett en jättefin axelbandslös, sjöjungfrumodell i spets med ett sidenband i midjan. Klänningen är i ivory och sidenbandet vill jag ha i olivfärg. Min Kuma och tärnorna skall ha den färgen på sina klänningar.
    Håret vet jag ej ännu, ingen slöja i alla fall.
    Inbjudningskorten gör vi själva.
    Hur skall ni ha ert bröllop??

  • dankar

    Har ännu inte bestämt mig angående håret, vill ha en diskret tiara i silver oavsett uppsättning.
    100 gäster. Jag ville ha ett litet bröllop, men min blivande ville ha ett lite större om man nu kan kalla 100 man stort med tanke på hur stora våra bröllop brukar vara.
    Ja, vad kan man ha för traditioner?? Vi funderar, några förslag!

Svar på tråden några brudar från Balkan eller som ska ha sitt bröllop där??