• Tajci78

    några brudar från Balkan eller som ska ha sitt bröllop där??

    å va skoj med denna tråden :) Jag gifte mig i serbien i sommras.

  • Tajci78

    Tänk på att n i skaffar en bra fotograf och en som filmar festen vi fick 1200 bilder och 12 timmar dvd och det är verkligen ett fint minne. Vi körde med alla traditioner som vi kunde komma på allt från att han kom och hämtade mig och sedan åkte vi till kyrkan där jag sen slängde buketten och sedan hem till honom där vi även gjorde en massa traditioner och sedan till resturangen.

    Ett bra tips om ni ska de där små blommorna till era gäster som man gör med rosmarin tänk på att ni inte behöver så många. Jag har en full påste kvar och ändå trodde jag att alla inte skulle få :(

  • Tajci78

    Traditionerna skiljer sig nog inte så mycket men det är ju samma sak inne i serbien från stad till stad är det olika och samma sak är det i bosnien :) Det jag menade med kicenje är att vi hade ca 300 gäster och då hade vi köpt ca 300 blommor men alla gästerna kommer ju inte och möter upp bruden, en stor del av gästerna går direkt till hotel/tält och då behöver ni inte så många.

  • Tajci78

    Jag bestälde min från kina eftersom jag var orolig att inte hinna med allt där nere på en månad men det gör man det lärde jag mig :)
    Jag hade både slöja och tiara men slöjan tog jag bort när vi var i resturangen

    Nu vet jag inte om någon av er gifter er i ortodox kyrka men tänk på att trampa gubben på foten innan han säger Ja ;)

  • Tajci78

    Har ni en dever som ska gå med brudparet hela dagen där han tar hand om bruden så ingen tar hennes skor :)

  • Tajci78

    Vi hade också borligt i resturangen där vi gifte oss så jag fick trampa honom två gånger. Fast då gav han igen med tårtan jag fick den över halva ansiktet :)

    Jag var likadan var så orolig att jag inte skulle hinna med allt men allt gick bra tillslut. Vi åkte bil ner och så började tullen känna på alla våra saker i bilen men då blev jag så rädd om min klänning så jag skrek på honom ;) han blev chockad.

    En annan sak där nere finns verkligen jätte snygga saker till bröllopet jag ångrar att jag inte köpte vissa saker där

  • Tajci78

    Allt fast det kanske var att man var så inne i det, brudklänningarna var så vackra och alla tillbehör, jag köpte en sådan ringkudde som man hade ringarna på den var så söt. Mina skor hittade jag också här nere.

Svar på tråden några brudar från Balkan eller som ska ha sitt bröllop där??