Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Är sååå perfekt med min alliansring (den jag visade innan) för den har även exakt samma tjocklek som min förlovningsring. 1,9 mm

    Är ju inte så kul att ha en ring som är lägre än den andra! Ibland blir allt bara rätt

  • Anja 19 juli 2008

    bellanote

    skönt att ha fått en förklaring till hans sur/depp. Sånt där är ju skitjobbigt. Även om det bästa är att skita i det och försöka hålla sig undan och låta dem sura, så vill man ju ligga på och undra och fråga och försöka vara gullig osv men det brukar ju inte precis vara det som fungerar.

    Skönt att ni kunde prata om det och att det är bättre nu! Är skitjobbigt när ekonomin är ansträngd och man är stressad. Finns ju inget som sliter mer på ett förhållande!

  • Anja 19 juli 2008

    Pärlplattan

    fy förstår att du mår dåligt. Försök att inte se det som ett bakslag och lägg ingen skuld på dig själv, utan se det som ett rop på hjälp från dig själv. Går du och pratar med någon? Är där nånting i ditt liv du skulle kunna ändra på, fixa till, göra för att bli mer tillfreds?

    Har hört massor låten m Sonja Alfven men har själv aldrig hört den (har jag säkert men kmmer ej på vilken det är). Många har den ju i kyrkan när de gifter sig. Ska ni oxå ha det?

    Skickar massor av kramar till dig... Man har skitdagar ibland och även om man varit skitduktig länge så kan allt falla såna dagar. Det som är viktigt är att ej se det som ett permanent fall, utan se till att studsa upp igen och ta nya tag. Säg vilken sjukdom/beroende där man ej får återfall när man mår dåligt! Det finns ju inte!

    *kramar*

  • Anja 19 juli 2008

    Alvaereva

    Ojoj vad hon har växt lillan!!! Snacka om vikt och längdökning Tur att vi vuxna inte kan växa i sådan takt, fniss... Tänk att gå upp 3/4 av sin kroppsvikt på två månader, fyyyy sjutton

    Härligt att klänningen passar. Vilken klänning är det? Har vi fått se den? Har du inget foto på dig i den Nyfiken!!!

    Härligt med tre veckor i värmen och härligt att pengarna räcker utan att ni behöver nalla på sparkonton

  • Anja 19 juli 2008

    Jaaaa men visst var det du alvaereva som hade vit chokladmoussetårte-receptet

  • Anja 19 juli 2008

    Snitte

    Med bootcamp 2008 menade Pumpkin att hon och lasse skulle till gymet idag

  • Anja 19 juli 2008

    Snitte

    jag har faktiskt oxå tänkt på att skita i att skicka abc:t i själva inbjudan och endast ha länken till hemsidan på själva inbjudan med infon att allt de behöver veta går att finna där.

  • Anja 19 juli 2008

    Nej men Anne... Du blir väl inte helkass till imorgon bitti!!!

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.