Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Så det blir nog att prova lite annat än enbart Lilly 3004. Vem vet, jag kanske inte alls kommer att gifta mig i den, haha...

    Visst är det kul! Man stirrar sig ju ofta blind på nånting, som jag gjort med Lilly och sen provar man och det kanske inte alls är bra! (hemska tanke)...

    tur då att jag ska till ett ställe där hon har så jä..la snygga alternativ. Nog måste NÅGON klänning se bra ut på! Det är ju just det man aldrig vet förrän man provat.

    Det ska ju kännas rätt oxå. Klänningen måste ju kännas JAG!

  • Anja 19 juli 2008

    Usch ja, jag känner så väl igen det där... Varför har man sån prestationsångest som tjej? Tror faktiskt inte att killar känner på samma sätt. De uppfostras med känslan att de duger bara för att de ÄR, medan vi kvinnor ofta måste prestera för att känna att vi är bra, därav det sk duktighetssyndromet.

    Måtte jag lyckas att inte göra så mot något av mina barn men ibland så är det inte lätt! Fast jag tror inte att jag gör någon skillnad rent könsmässigt, jag är nog sån mot alla isåfall (om jag nu är det alls).

  • Anja 19 juli 2008

    Har lagt in en bild på den ring jag troligen kommer att välja

    Fattar ni hur mkt jag kommer att tjäna på det!!! haha...

    Den ring jag från början skulle ha kostade 13.000 (är nere på 11.800 eller nåt såg jag nu så det är ju trots allt ett sjysst pris) men den jag har valt nu kostar ju löjliga:

    4.300

    DET kallar jag ett lyckat pris och det ÄR verkligen inte så att jag kompromissar med mig själv. Jag älskar den och det är verkligen den ring jag helst vill ha.

    Trots att det är den variant av tunn alliansring med briljantslipade diamanter som har minst diamanter. Det finns med större diamanter men ärligt talat, jag tycker inte att de är lika snygga. Har provat i verkligheten och den m minst diamanter såg MYCKET vackrare ut och glittrade på ett mkt finare sätt.

    Skumt va

    Men MYCKET bra (för mig) hihi...

    www.anjasbrollops.blogg.se

  • Anja 19 juli 2008

    Det blir ju fler diamanter i den ringen... kanske är därför det glittrar mer ??? I de ringar m större stenar så är där ju färre och det ser ut att vara större mellanrum mellan dem oxå. det gillar jag inte... Egentligen skulle jag vilja att de satt ännu tätare, typ inpå varann

  • Anja 19 juli 2008

    Om ni tycker att ringen ser färglös ut så är det för att jag inte hittat denna ring på NÅGON bild, i vitguld, utan bara rödguld.

    Så jag tog bilden och converted it into greyscale, fniss... så det är alltså ett svartvitt foto men man ser ju ändå ungefär hur den ser ut i vitguld när man gör så

  • Anja 19 juli 2008

    Tack

    Grejen är den att jag ju egentligen ville ha den ringen som är överst på bloggsidan, den där mer rader på tvären m diamanter, men den är ju 6 mm bred. Min förlovningsring är 5 mm bred.

    jag har små händer m smala små fingrar och grejen är den att det blir så mycket ring på fingret att det skulle se dumt ut.

    Därför vill jag ha en tunn ring som glittrar och denna är faktiskt den snyggaste jag har hittat så jag känner mig skitnöjd. Den är mycket vackrare i verkligheten oxå, än på bild och den glittrar jättemycket, sååååå fint, fniss fniss fniss...

    Funderar på att beställa den snart. Köpte ju förlovningsringen från vigselbutiken så jag funderar på att skicka min ring dit för omrhodiering och ytterligare förminskning när det börjar närma sig och jag kan se vilken storlek som passar mitt finger. Då kan jag även beställa ringen därifrån. Tycker att han som har vigselbutiken är såååå bra att ha att göra med.

    Duktig, snabb och serviceminded Först kan man ju gå runt och prova ringarna i riktiga butiker hehe så att man är säker på att det är snyggt och att det passar...

  • Anja 19 juli 2008

    ska du använda dem till din ring pumpkin eller ska du ha dem oxå på fingret eller i halsband? Nyfiken?

  • Anja 19 juli 2008

    Hmmm jag sitter och kollar på artistbanken nu, lyssnar på band och kollar priser. Alla som jag tycker är bra har högre priser än det jag fick av det bandet jag kontaktade. börjar misströsta nu!

    Funderar på om man ändå trots allt ska anlita det där bandet, fast det är sjukt dyrt, suck...

  • Anja 19 juli 2008

    DJ har aldrig varit på tapeten. Är ju det som Daniel har blankvägrat hela tiden. Han totalvägrar verkligen det!

    Men DJ:s är lika dyra som band, iallafall när jag kollar i skåne

  • Anja 19 juli 2008

    Jag pratade ett tag om DJ in a box men jag VILL JU VERKLIGEN HA LIVE-underhållning... har velat det hela tiden, medan daniel vill fixa musiken själv, dvs sätta ihop alla våra favvo-låtar och ha en laptop med musikanläggning till, men jag VÄGRAR det.

    Vi ska inte behöva hålla på och fixa med något själva under kvällen och om något pajjar så står man där lixom!!! NEEEEJ vrålar hela mitt inre...

    Så liveband är enda alternativet fast ingen av oss egentligen gillar coverband. haha

    Visst är det hopplöst

    Fast jag har lyssnat på flera grupper nu som låter superbra! Tyvärr så har de priser från 15.000 upp till 40.000 och det känns mindre kul

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.