• Pumpkin

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Tufftufftuff tufftufftuff TOOOT TOOOT – Nästa anhalt: Tråd nr. 8!

    Välkommen till vår härliga tråd! Här har en del av oss huserat sedan januari 2006 medans en hel del har hittat hit längs vägen, och alla är lika välkomna. Det är bara att armbåga sig in i gänget Flört De som mest frekvent hänger här just nu är:

    Med bestämt datum:  
    071020 drömbrudjoyochandreas.weddingannouncer.com

    080524 Brud 080524
    080606 Tosa
    080614 Snart Fru Karlsson
    080620 Alvaerevahome.gamman.se/inahjärtaradam / www.alvaereva.blogspot.com
    080628 Bellanotebridetobe.weddingannouncer.com

    080705 Snitte - 5/7 2008rebeccaochmagnus.weddingannouncer.com
    080705 stjärngudinnan
    080705 Pumpkinlarsandangelicaswedding.blogspot.com / foreverandever.weddingannouncer.com
    080705 Mitziemoe
    080719 Anja 19 juli 2008anjasbrollops.blogg.se / anjaochdaniel.weddingannouncer.com
    080719 fdLadyehome.gamman.se/ellinorochanders
    080719 Waerstaholmlund.weddingannouncer.com
    080726 AJFC
    080726 Sataya

    080802 Englali andreasjohanna.weddingannouncer.com
    080808 lillfoppa 
    080816 Annimminnic.weddingannouncer.com
    080823 jeeksa080823marcusochjenny.weddingannouncer.com

    Utan bestämt datum, men lika välkomna ändå:
    sajber.pillanhome.gamman.se/pillanochkjelle
    Pärlplattan
    Du & Jag

    Vi har även våra egna ”hustomtar” – dvs brudar som redan gift sig som hänger här med oss då och då Skrattande

  • Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.
  • Englali

    Pumpkin: Haha, så bra då! Du får försöka se fram emot i morgon kväll då. Lugn och ro, förhoppningsvis!

    Annars då... några nyheter gällande bröllopsplaneringen?

  • Pumpkin

    Bäst att inte hoppas för mycket

    Njae, intet nytt. Har inte hört nånting från restaurangägaren på över en vecka Fundersam
    Själv då?

    Nej, jag ska bege mig iväg mot sängen nu faktiskt, fick sova alldeles för lite inatt eftersom jag först inte kunde somna, sen vaknade stup i kvarten och sen blev väckt av klockan en timme för tidigt Och imorgon ska man genomlida ännu en dag på jobbet Skrikandes
    Hörs imorgon tjejer!

    Natti natt.

  • Englali

    Sov gott Pumpkin, jag är också på väg mot sängen. Helgen har satt sina spår och så tidsomställningen på det... usch!
    Lycka till på jobbet i morgon, så gott det går...

    Natti natti tjejer!

  • Snitte- 5/7-2008

    hej tjejer om det är nogpn vaken fortfarande...

    Pumpkin: Åh vad dåligt att inte Lasse berättade att hon skulle stanna till tisdag från början... *suck* han visst väl innerst inne att du inte skulle tycka det var ok... men jag menar,,, nu får man ju ha lite överseende med allt skit på jobbet och så...

    Ina: hahaha jag hade fått för mig att ni inte kunde ha sex nu när du var gravid... men gött att det funkade!!! ;)

    Anja: 16 månader... oj? hade ni någon slags paus då eller eftersom han bara ringde när han var full?

    Englali: jag hade också blitt besviken... man vill ju iallfall ha något att titta på och förstå hans uppskattning...

    Pärlplattan: hur känns det idag? något positivt att lägga tankarna på?

    Hedebris: usch, tråkigt att bråka om en familjemedlem... har det löst sig?

  • Mitziemoe

    Meh ska alla gå å sussa nu när jag sitter här själv..*ler*

  • Anja 19 juli 2008

    Hedebris och Snitte

    Jo vi hade definitivt en paus *asg* från 1991-2003 hoho

    Vi blev tillsammans när jag var 15 dvs 1990 och det tog slut -91, sen har vi strulat, jämt jämt jämt, trots pojkvänner till mig, flickvänner till honom, inget har kunnat hålla oss ifrån varandra men vi har ändå inte kunnat vara tillsammans (pga honom mest, hans principer och hans rädsla för kärlek, suck)

    Så när jag blev gravid m Emil så var det helt självklart för mig att nu förändras livet lixom, jag hade ju innerst inne drömt om detta och hoppats på detta för jag VILLE HA BARN med honom och ingen annan och tänkte att jag får vara ensam med mitt barn för jag vill inte ha någon annan man.

    Mkt riktigt. Daniel flippade ur totalt och blev vansinnig, försvann, vägrade ha m mig att göra, ringde när han var skitfull och var helt utom sig, visste inte vad han ville, vad han skulle ta sig till. Han blev tillsammans m en kvinna som redan hade barn och bodde hos henne i ett år, ringde dock ändå varje gång han var full. Det borde göra mig skitarg att ens tänka på men jag vet att han inte hade känslor för henne alls (däremot tycker jag det är hemskt att han fanns i flickans liv i ett år och sen klippte helt med kvinnan för att vara med mig).

    Iallafall så flyttade han ifrån henne och vi inledde en "relation", vi blev INTE tillsammans men vi var ett par ändå på nåt vis, haha.. Gjorde allt sånt där som man gör tillsammans, vi storhandlade tillsammans, han bodde hos oss mer eller mindre hela tiden osv...

    Sedan hände det en massa andra grejer, som faktiskt GÖR mig arg och som jag inte pallar tänka på men han flydde en gång till den jä..la mesen (rent ut sagt) och då träffade han en yngre liten blondin som han verkligen trodde sig vara kär i, den dumskallen...

    Iallafall när DEN lilla flingen var över så inledde vi ännu en gång vår relation men denna gång släppte jag honom inte inpå mig, jag höll en viss distans eftersom jag såg det här mönstret med att han flydde så fort det verkligen kändes allvarligt och seriöst. På midsommarafton 2003 sa jag till honom att jag inte orkade ha en oseriös relation mer och att jag ville gå vidare.

    Jag hade faktiskt gått vidare ( i rent självförsvar och redan två månader innan inlett en liten internetromans) och var mitt uppe i en SUPERHET grej med en marinsoldat från Skottland.

    Daniel började bete sig helt desperat, han ringde jämt, han ville umgås hela tiden, han försökte allt för att få mig på fall och jag vägrade låta mig påverkas. Jag var trevlig och glad mot honom och vi umgicks men INGET sexuellt över huvud taget.

    I slutet av juli var vi på en fest tillsammans hos gemensamma vänner och alla var helt chockade över Daniels beteende. Alla som vi inte ens träffat på många år förundrades och flera kom fram och frågade mig lite försynt vad sjutton det var med DAniel och sa att han hade koll på mig hela tiden och verkade helt nervös (han gjorde allt för att jag skulle se honom).

    Jag höll på att sms:a med soldaten hela kvällen i princip. Daniel misstänkte nog nåt men han visste inget men han var helt ifrån sig och gjorde allt för att få min uppmärksamhet.

    Då marinsoldaten skulle komma och hälsa på mig om en vecka (detta var i juli 2003) så ringer Daniel en kväll (efter att jag fått mkt underliga sms kvällen innan som inte var HELT tydliga men som jag tolkade som att Daniel menade att han ville något allvarligare, och efter ett 9 timmar långt telefonsamtal där vi går igenom i princip allt som hänt mellan oss genom alla år, där jag fick ur mig ALLT som gjort mig så jä..la arg, ledsen, besviken osv och han förklarat ALLT han gjort och varför (även om han själv inte visste varför han gjort allt) så avslutar han med att säga att han inte kan leva utan mig, att han varit så dum som inte fattat och att han alltid haft nånstans i huvudet att det skulle vara så lätt om det var han och jag men att han ändå inte vågade/klarade av det och att han därför försökt hålla sig arg/negativ gentemot mig för att inte känna hur mkt han kände för mig och därför flytt varje gång han känt att vi skapat för mycket med varandra och det känts för allvarligt och starkt (därför har han ju alltid flytt in i armarna på någon annan för att inte behöva känna eller tänka).

    Iallafall så sa han att han inte ville vara utan mig en enda sekund till i sitt liv, att han vill bli gammal med mig och ha fler barn med mig och så friade han

    Haha, inte exakt den vändning jag hade väntat mig för hade gett upp på honom nästan!!!

    Det var bara att höra av sig t marinsoldaten och säga, jag är hemskt ledsen men du kan inte komma...

    jag berättade om honom för Daniel där i telefonen och han blev helt tyst. Han sa att det hade svartnat för hans ögon och han höll på att spy (åååh stackarn ) och sen blev han mkt osäker och frågade om jag kände att jag ville träffa honom iallafall.

    Jag frågade om han hade tyckt det var ok? Han sa att nä det tyckte han inte, han skulle troligtvis inte stå ut och han skulle vilja komma hem t mig och slå ner honom men han kände inte att han kunde ställa några krav eftersom han hade strulat under så lång tid och vägrat fatta, så han sa att om jag kände att jag behövde träffa honom för att vara säker på oss så kunde han inte neka mig det.

    Självklart träffade jag honom aldrig. Tänker på det ibland men va f..n. Jag visste ju vem jag ville ha

    Jo, Daniel som betett

  • Anja 19 juli 2008

    Sen sparade vi ju ingen tid, haha...

    Vi ville ju ha ett barn till så fort som möjligt så när jag hade ÄL nästa gång så jobbade Daniel i växjö. (han jobbade borta i veckorna då) och jag hade ÄL på onsdagen.

    Tog tåget upp på onsdag förmiddag, gjorde Alice, fniss och sen åkte jag hem m Daniel på fredagen. Var riktigt romantiskt. Vi bodde i en röd liten stuga precis vid en sjö.

    Grejen var bara den att jag tror att hon redan var gjord då, lilla Alice, haha... Vi hade sex på måndagmorgonen oxå och jag hade nog min ÄL lite tidigare än jag brukade den månaden, så resan var säkert helt i onödan men det var ju mysigt så det gjorde ju inget

    Men hon var iallafall VÄLDIGT planerad.

    Sen blev Ivan till, helt oplanerat, haha... När Alice bara var 3 månader lixom. Lite av en chock (men även det var faktiskt önskat hos mig, jag blev såååå glad, ville ha två tätisar)

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.