• Pumpki­n
    Äldre 16 Oct 13:19
    282228 visningar
    5228 svar
    5228
    282228

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    I vanliga fall blir det väl 22.30 för mig, men ikväll kanske jag lyckas med 21.30, den som lever får se

  • Pumpki­n
    Äldre 16 Oct 13:23

    Ja, speciellt när man kliver upp 05.45 varje morgon Fundersam

  • Pumpki­n
    Äldre 16 Oct 18:24
    Alva: Aaah vad hungrig jag blev nu - låter ju MUMS alltihop!
    Och jag som bara ska äta fil och flingor till middag Fundersam
  • Pumpki­n
    Äldre 16 Oct 18:41
    Alva: Ja, inte orkar jag laga middag när inte sambon är hemma inte. Gott med fil och flingor ju
  • Pumpki­n
    Äldre 16 Oct 18:49

    Jag får såna perioder då jag skulle kunna käka fil och flingor hela dagarna Räcka ut tungan

  • Pumpki­n
    Äldre 16 Oct 20:15
    Alva: Haha
  • Pumpki­n
    Äldre 17 Oct 08:34

    Godmorgon! Här har man som vanligt varit kroppsligt vaken sen 5.45 men jag vette sjutton om jag egentligen vaknat på riktigt än FundersamPärlplattan: Jag har samma problem som dig - jag kommer på saker hela tiden som jag skulle vilja göra om något/några år, men samtidigt så finns det ju en stark längtan efter bebis. Självklart kan man göra saker även när man fått barn, men kanske inte när de är jättesmå som sagt. Vad ska vi ta oss till? Noonqa: Välkommen! Vilka är ni då? Vart ska ni gifta er? snofsan: Har ingen koll på alv/älv-inspirerade frisyrer tyvärr.

  • Pumpki­n
    Äldre 17 Oct 09:23
    Annim: Kanske dags att förändrar nånting i kosten/träningen i så fall? Ibland när man hamnar på en sån där platå så kan det räcka med en liten, liten förändring för att kilona ska börja rasa igen.
  • Pumpki­n
    Äldre 17 Oct 10:05
    Annim: Hmm... Ja, för det första - kom över sötsuget (skitsvårt!) Har du testat GI-metoden någon gång? Det är superbra mot sötsug faktiskt, om man tar sig igenom den första veckan. Sen är det ju många som lovordar det eftersom de tappar så mycket i vikt på kort tid, men så långt kom aldrig jag (hade iofs inte så många kilon att tappa heller).
    En del tar till Nutrilett eller liknande när de står stilla, för att få en liten kickstart igen, viktigt är ju då att man inte börjar vräka i sig mat när man börjar äta "fast föda" igen.
    Äter du enligt tallriksmodellen?
    Styrketräning kan också vara en anledning till att du stannat upp. Självklart är det bra att bygga muskler, men i perioder står man stilla eftersom muskler väger mer än fett.
    Intervallträning när du är ute och går är bra, eller så kan du t ex öka på ett pass med en halvtimme, så att kroppen får anstränga sig mer än den vant sig vid.
  • Pumpki­n
    Äldre 17 Oct 10:10

    Dricka vatten får man göra precis när man vill, är man törstig så ska man dricka, så är det bara. Och gärna lite till efter att törsten är släckt.

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.