Inlägg från: Snitte- 5/7-2008 |Visa alla inlägg
  • Snitte- 5/7-2008

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    åh vilken bra idé att överlämna lite till toastmadame osv.. jag har ju nästan gjort klart vårt festprogram... inte skrivit klart om alla gästerna ännu.. men man kankse skulle överlämna till henne och låta henne fylla i lite :)

  • Snitte- 5/7-2008

    Pumpkin: mmm.. det där med att hitta ett nytt jobb är ju tyvär inte så himla lätt med jag håller ögonen öppna jag med åt dig vettu!!
    Usch vad tråkigt att inte få ta raster med de andra, hoppas du hittar ett jobb där alla är trevlig och roliga och umgås med +att du får rasta med dem

  • Snitte- 5/7-2008

    heeej tycker oxå det är kul att höra om hur alla träffades... joooo sataya: BERÄTTA

    Här är vår story:
    Jag börjar gymnasiet och ser denna underbart vackra man och faller pladask!!! en hel del messande och mailande och lite telefonsamtal ledde till ingenting... han sportade och var VÄRLDENS blygaste kille *fniss* jag träffade en annan kille och Magnus ryckte in i lumpen... jag kunde inte sluta tänka på Magnus och när jag äntligen tar mig i kragen och gör slut med playern jag var tillsammans med så dröjde det bara en vecka förrän jag och magnus stöter ihop på en nyårsfest,,, vi snckar lite,.., han var helt plötsligt INTE blyg längre,.. hehe (men ett år i lumpen ni vet... det händer grejer med små pojkar då ) Det går någon dag och vips dimper det ner ett mess,,, (han hade kvar mitt nummer från våra "forna" tider hihi) och han vill träffas, jag hade fortfarande väldiga problem med mitt ex som vägrade inse att det var slut m,m men jag vågade ändå börja dejta Magnus och det tog inte många sekunder innan alla mina känslor svallade upp igen och vi blev ett par! nära 5 år sedan nu

    Så kort och gott: jag hittade min drömprins, det blev lite komplikationer och något år sedan kunde vi ÄNTLIGEN ses som ett par Och nu ska jag få gifta mig med mina drömmars prins!!

  • Snitte- 5/7-2008

    ANJA: Grattis!!!! Hoppas Daniel kommer på snart ad det är för dag och ringer...

    sajberpillan: vilken tur att ni redde ut missförstånden sen iallfall!

  • Snitte- 5/7-2008

    Hej tjejer!
    Stjärngudinnan: härligt att höra från dig! När åker ni till västindien? vi gifter oss den 5 och kryssar den 12 men flyger den 9 från Sverige :)

    stjärngudinnan + alva: Jag bor 200 meter från min familj vi brukar ringas vid 10 på kvällen och dricka lite kaffe ihop... Jätte mysigt! Nu ska min svåger flytta hit också fast 2 km bort... så jag kan åka dit och snosa på Bebis så ofta jag vill :)
    Håller på att tvätta bebiskläder nu, han/hon är ju planerad på måndag :0

  • Snitte- 5/7-2008

    JUST JA: pratade med en dam som ska göra vår mat: vi ksa ju ha sommarbuffé.. någon som har något braq förslag:
    vi har tänkt:
    potatissallad, klar + krämig
    pasta sallad veg.
    kyckling på nåt sätt?
    laxspett
    MASSA frukt, melon,jordgubbar,kiwi osv..
    Kött, Men vaddå?

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.