• AnneiLund

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Som ni märker så handlar mina inlägg mkt om siffror nu

  • AnneiLund

    Ja korten är ju verkligen grymt opersonliga...jag vill verkligen inte ha ngt kort med förälskade duvor på eller med två ringar på eller så....suck...varför finns det inte färdiggjorda personliga kort??? Kanske en affärsidè??

  • AnneiLund

    Tack för alla tipsen Pumkin!

    Snitte: Ja vi tar nog och håller fast vid vår tredagars....men vi kommer nog låta våra gäster betala sina övernattningar själva, det är ju ett vandrarhem så kostnaden per natt är 170 kr...det borde väl folk vara beredda på att betala eller?

  • AnneiLund

    Åh, Sthlm...ja jag hoppas på att hitta ngt liknande här nere i LUND. Ska bli spännande och se sen hur korten blir Snitte

    Nä nu ska jag sova. Fest på jobbet i morgon

    Sköt om er alla!!!

  • AnneiLund

    Godmorgon alla tjejer!
    Så var denna helgen slut....gud vad fort den gick, men den var íofs späckad från början till slut. Superkul!"! Firmafest, Tivoli i Köpemnhamn och julgranshuggning samt en handbollsmatch. Fullrulle. Så nu sitter jag här på jovbbet igen och liksom bara tänker...oj, måndag igen!"!!

    Låter som om folket här inne har haft en bra helg!!

    Själv har jag också titta på ring och det känns som om jag har bestämt mig....fast som den ambivalenta våg jag är så hinner jag säkert ändra mig, men just nu lutar det åt en klassisk alliansring med stenar runt halva. Just den modellen jag fastnat för kallas Madeleine. Superfin och GLITTRAR som bara den!! Å det är ju viktigt!!!

    Mannen har även hittat sina kläder till bröllopet, ja iallafall det mesta av dom. Saknar fortfarande en väst och slips/kravatt, men det andra är klart. Halleluja!!

    Fortfarande ett gissel med klänningar till alla mina tärnor....åh....varför har jag 4 stycken, Åhhhh!!!!
    Men det ger sig säkert
    Jag är övertygad att dom inte kommer att stå nakna den 28 juni 2008.

    Hoppas att alla mår bra!!!
    Kram

  • AnneiLund

    Snitte:
    tack för tipset om länken, jag ska genast gå dit och titta

    Anja:
    Min är också en Schalins, den är såååå vacker. Jag tror att jag vet vilken du menar. den är också fantastisk, absolut, om jag minns rätt så gnistrar den som attans Viktigt som sagt!!! The more ring the better ring,...eller hur ?
    Jag vill ha den storleken som går på ca 24.000, kom inte ihåg caraten men den gnistrade och var absolut en ring som jag kommer tycka är lika vacker om 30 år. Men Anders tycker att det är i dyraste laget.....men nu inser han hur glad jag skulle bli och hur viktig själva ringen är för mig så han är nog med på tåget!!!
    Ja vi måste absolut träffas.
    Efter julhelgen slår vi till!!! Eller hur?

    I dag mailade jag till hon som är ansvarig på vandrarhemmet och som även håller i festlokalen. Hon skulle maila olika dukningsförslag....Åh spännande!!!! Asgarv....tänk att man utbrister frasen "Åh spännande" om ett dukningsförslag...oh my God!! Bridezilla varning!!

    Annars så är det mkt jobb som vanligt. Vi firar jul hos Anders mamma så jag behöver göra NOLL julbestyr!!!! Skönt
    Men vi var ute och högg en gran i går som vi sen klädde under kvällen.
    Vilken glamourgran det blev!!!!
    Superstor och bara glittrande kulor i cremefärger, silver, vitt och svart. Superfin....
    Får se om katten har låtit den vara när jag kommer hem idag...eller om hunden har pissat på den!! Får se.....

    Nu ska jag jobba vidare en stund.
    Sköt om er alla så länge

  • AnneiLund

    Åhhhh....nu tänker jag ta och smita från jobbet!!!!!
    Ska bli så skönt, kan alltid säga att jag ska på kundbesök eller nått!


    Min möhippa hoppas jag blir mysig och lyxig. Helt utan förnedringsinslag.....
    Min tärna som enligt sed ska hålla i min möhioppa...jha hon och jag är enormt olika...så hippan kan bli hur som helst!!! Får se,,,,, Bara den inte blir allt för nära själva bröllopet, jag brukar vara bakis minst en vecka....typ

    Är det ingen inne idag?

  • AnneiLund

    Pumpkin:
    Vad glad jag är att det verkar vara bra på ditt nya jobb och att du trivs. Och prommenixen....ja sånt gör underverk md både det ena och det andra! *ler*

    Bellanote:
    ja jag blir också frestad......vi firar också jul borta.....men att ha en egen skinka, fixa sig en skinkmacka på kvällen...med julmust till....åhhhh...ja det gör visserligen inga underverk med kroppen men med själen!!!

    Snitte:
    Ja hos oss är det också tradition att ta in granen den 22:a men då mina barn firar jul hos sin pappa i år så får vi tjyvstarta julen redan nu!!

  • AnneiLund

    sajberpillan:
    Skönt att allt verkar vara bra. Jag kan knappt vänta tills att jag själv får sätta igång vår egen bebismaskin!!!! I juli 2008 .....då jä....

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.