• AnneiLund

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Annim:
    Åh vad jag hoppas att det löser sig för din sambo, verkligen!!!
    Det är kusligt hur snabbt allt kan förändras. Det var samma sak för min sambo, företaget sa upp ALLA och så fick alla på nytt söka om sina tjänster. Han fick tjänsten han önskade...men det kunde precis varit tvärtom.... Vi drog en suck av lättnad. Hoppas ni snart kan göra det oxå

    Kram

  • AnneiLund

    Jag måste bara få visa några underbara bilder...om ni går in på min sida så ser ni några paradisbilder....GUD vad jag hoppas att bilderna inge ljuger!!! För dit ska vi!!

  • AnneiLund

    Pumkin
    Ja det kan kännas supertufft att lämna kollegor, men nu ska se att det blir ännu bättre på nästa ställe...By the way...har du hittat ett "nästa ställe"?

  • AnneiLund

    Englali
    Usch, hoppas att det ordnar sig för din lilla mamma. Det blir säkert bra ska du se. Jag förstår att du blir ledsen, det hade jag också blivit.
    Tänker på er!
    Kram

  • AnneiLund

    Pumkin!!!!!!

    GRATTIS!!!!
    Synd det inte blev mitt bemanningsföretag som norpade dig
    GRATTIS!!!!!

  • AnneiLund

    Pumkin!!!!!!

    GRATTIS!!!!
    Synd det inte blev mitt bemanningsföretag som norpade dig
    GRATTIS!!!!!

  • AnneiLund

    Hejsan

    Så lång tid det går mellan mina inlägg här hos er. Aptrist!!!
    Mitt jobb kräver så mkt av mig just nu att jag ska vara glad om jag hinner kissa.....och sen när jag väl kommer hem med mascaran under ögona och med galen frisyr så vill barnen ha sitt och Anders vill gärna att vi drar och tränar eller bara är tillsammans. Han lisom suckar varje gång jg tar fram datorn. Faktiskt ganska så enerverande att han inte alls verkar vilja planera. Eller...jo han vill planera stooora saker så som maten, alkoholen och resan...för honom är detta prio ETT.
    För mig är allt det andra runt omkring MINST lika viktigt....

    Men jag måste få skriva av mig lite till...
    Tjejer...minns ni att jag berättade att vi ska ha ett tredagars bröllop? GUD vad tänkte vi på? Nu har vi sagt det till alla, bokat upp boendet till alla 100 gäster mm. Vi satt och räknade på vad vi är uppe i, inklusive bröllopsresan...och då lovar jag att många lösningar är budgetlösningar....men vi kom upp till 204 000 SEK.....
    GodeGUD
    Men inse.....det är ju nästan en kvarts miljon......
    För att gifta sig?
    Vi sparar och sparar.....men det känns så sjukt. OK nu har vi inte fått offerten av cateringsnubben än så summan kan bli mindre och jag vet att vi har satt en stor summa på bröllopsresan...så summan kan så klart (måste) glida ner en bit....men ändå. Det känns plötligt helt orimligt.
    Jag behöver allvarligt sätta mig ner och se över alla mina måsten....och se vad vi då kan landa på.....

    OJ vad jag önskade att någon av er var vaken nu och pratade lite vett med mig....

  • AnneiLund

    I summan har vi inte gåvor till alla tärnor, värdpar och godis till gäster, eller små korgar med akutkitt på toaletterna plus en massa andra saker som jag vill ha....jag vågar knappt lägga till fler saker på listan....då föreslår väl snart A en snabbvigsel på rådhuset, och det vill jag ju inte

  • AnneiLund

    Jag känner just nu att det inte riktigt handlar om vi kan eller inte....det är bara på tok för mkt pengar...vi hade tänkt oss en budget på ca 150 000 inkl resan, hur smög det sig in 50 till?
    Hala rackare
    Nä vi får se vad det kan landa på när vi har fått in alla offerter...det kanske faller ner en bit då!!

    Är det ngn som har koll på vad det kostar att beställa vs göra egna kort? Jag tänkte först göra egna...men det ser ut som om ngn unge på dagis har gått loss....
    Vad tror ni att era kort landar på styckevis?

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.