• Pumpkin

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Tufftufftuff tufftufftuff TOOOT TOOOT – Nästa anhalt: Tråd nr. 8!

    Välkommen till vår härliga tråd! Här har en del av oss huserat sedan januari 2006 medans en hel del har hittat hit längs vägen, och alla är lika välkomna. Det är bara att armbåga sig in i gänget Flört De som mest frekvent hänger här just nu är:

    Med bestämt datum:  
    071020 drömbrudjoyochandreas.weddingannouncer.com

    080524 Brud 080524
    080606 Tosa
    080614 Snart Fru Karlsson
    080620 Alvaerevahome.gamman.se/inahjärtaradam / www.alvaereva.blogspot.com
    080628 Bellanotebridetobe.weddingannouncer.com

    080705 Snitte - 5/7 2008rebeccaochmagnus.weddingannouncer.com
    080705 stjärngudinnan
    080705 Pumpkinlarsandangelicaswedding.blogspot.com / foreverandever.weddingannouncer.com
    080705 Mitziemoe
    080719 Anja 19 juli 2008anjasbrollops.blogg.se / anjaochdaniel.weddingannouncer.com
    080719 fdLadyehome.gamman.se/ellinorochanders
    080719 Waerstaholmlund.weddingannouncer.com
    080726 AJFC
    080726 Sataya

    080802 Englali andreasjohanna.weddingannouncer.com
    080808 lillfoppa 
    080816 Annimminnic.weddingannouncer.com
    080823 jeeksa080823marcusochjenny.weddingannouncer.com

    Utan bestämt datum, men lika välkomna ändå:
    sajber.pillanhome.gamman.se/pillanochkjelle
    Pärlplattan
    Du & Jag

    Vi har även våra egna ”hustomtar” – dvs brudar som redan gift sig som hänger här med oss då och då Skrattande

  • Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.
  • Englali

    Vad är det för adress dit Pumpkin? Får väl sysselsätta mig med det ikväll då.

  • Pumpkin

    Inte behöver man dricka varje lördag bara för att man inte är gravid?! Konstigt...

    www.facebook.com - och jag heter Angelica Nordqvist om du vill söka upp mig

  • Englali

    Haha ja jag lyckades visst göra det. De plockade dig i min maillista, hade din adress där sen jag mailat över infon. till nya tråden. Haha, så jag lyckades rätt omedvetet kan jag säga!

    Ja det är tråkigt det där, men på något sätt så känns det som jag kommer bara längre o längre från allt det där. Det är inte lika roligt o gå ut längre. Börjar jag bli gammal kanske!?! Hm...

  • Englali

    Haha härligt o höra. Men allvarligt, jag finner inte så stor glädje i det. Så är det bara. En hemmakväll med god mat, härliga vänner kanske lite spel o trams DET är något jag verkligen gillar. Krogen?? Nej, faktiskt inte...

    Lovar, jag ska inte tjuvkika!!

  • Pumpkin

    Du och jag är väldigt lika må jag säga, när det kommer till vad vi gillar att göra alltså Nog kan jag tycka att det är kul nån gång ibland att gå ut och släppa lös med mina tjejkompisar, eller gå på nån hemmafest, men bäst är ändå god mat, gott vin, trevligt sällskap och roliga spel

  • Alvaereva

    Hej allihopa! Tack alla som har gratulerat

    Vår bröllopsdag har varit fin, om än lite... Oorganiserad
    Den började med att jag gick upp imorse och städade (har fått order om att inte röra mej alls egentligen). Gick in och duschade och sen skulle min vän komma hit och fixa mitt hår. Hon hann aldrig hit för jag kom på att jag inte hade hunnit köpa blommor. Jag fick slänga upp håret i en hästsvans, dra på mej en klänning som var ren och sen åkte vi ner på stan för att köpa blommor.
    Jag hoppade ur bilen vid floristen och Adam skulle parkera och sen komma till mej. Inne i affären insåg jag att jag hade typ två minuter på mej, så jag fick helt enkelt välja en färdigbunden bukett, köpte den dyrare, för 149 kr, hehe När jag skulle betala upptäckte jag att jag åkt hemifrån utan plånbok och skulle ringa till Adam för att han skulle komma och betala, men jag hade visst glömt telefonen också.. Minutrarna gick och jag fick låna en telefon i affären. Han fattade inte att han skulle komma till mej så han stod utanför rådhuset och väntade... Så han fick springa till floristen och betala min bukett och sen fick vi skynda oss till rådhuset.
    Väl där hade mina sammandragningar startat igång rejält efter att jag stressat så.. Hade svinont och blev helt snurrig och det kändes som hela bebisen var på väg ut. Alla som skulle vara med var på plats och vigseln drog igång. Den skulle tagit två och en halv minut men vigselförrättaren drog alltihopa ultrasnabbt för jag kunde knappt stå upp för att jag hader så ont. Adam svarade JA och jag flämtade fram ett JA, och så pussades vi och blev MAN och FRU
    Därefter åkte vi hem till oss och fikade, och alla som kunde drack bubbel. Jag fick björnbärssaft då vi inte hade hunnit köpa nått annat till mej, haha!
    Sen spelade vi Rappakalja, jag kom typ sist... Men sammandragningarna avtog iallafall, phuu.
    Som tur var hade våra vänner insett att vi helt glömt bort att boka bord på restautang så dom hade fixat det åt oss. Det bar av till den fantastiskt romantiska restaurangen Texas Longhorn Adam hade valt.. Hahah!
    Mätta och belåtna gick vi hem till oss igen och spelade Geni och tennis på vårt wii. Jag satt mest i soffan och kollade på bebisen i magen som tumlade runt som en tok.
    Dagen har varit fantastisk och helt kaosartad och lite konstig, men jag är supernöjd över att den faktiskt har blivit av trots allt. Igår visste vi ju faktiskt inte om vi skulle kunna gifta oss idag eftersom jag låg inne på sjukhuset.
    Vad jag vet nu iallafall är att jag är världens lyckligaste!!!

    Wiihoo, jag är FRU Micha!

  • Alvaereva

    förresten, jag har också bilder på facebook, även från idag!!

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.