Inlägg från: sommarbrud 080802 |Visa alla inlägg
  • sommarbrud 080802

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    vi har ju redan en liten,en liten Liam. Men vi håller på och planerar nr 2 nu. Vi hoppas att de ska komma en liten 2009,men vill inte vara gravid under bröllopet,så vi kom typ nderfund med att kanske 2010 istället. tihi..

  • sommarbrud 080802

    glömde skriva att vi vill försöka få en ganska tidigt på året. Vi vill inte ha en "senis". Liam är född i slutet av augusti så,vi vill ha en tidigare.. om ni förstår hur vi ser de!?

  • sommarbrud 080802

    Anja: Jag kan kolla upp lite band åt dig. Pratade lite med en vän om de igår och de hade några vänner de kunde rekomendera. Vill du att jag pratar med honom och kollar upp vad de tar o liknande? Iaf kommer med förslag. Vart i Skåne bor ni?

  • sommarbrud 080802

    Kom på att jag glömde fråga vad ni tänkt er för prisklass ungefär?

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-01-07 11:50:33 följande:


    Jag jag vet... men det var ju enbart pga priset som han kunde tänka sig att gå med på DJ in a box. Han har inte mkt t övers för DJ:s och de höga priserna när han anser att han själv skulle göra en mkt bättre musikblandning gratis. Förstår du hur jag menar... Jag argumenterade då att en DJ UNDERHÅLLER JU OXÅ men då fnös han bara och sa att den erfarenhet han har av DJ:s (vilken tyvärr är rätt stor ) så har ingen varit mkt av underhållare, utan mer bara spelat låtar lixom...Jag vill ju ha någon som verkligen får IGÅNG folk, ser till att det dansas och att folk har kul... men det är svårt att veta vem som är sån, när man inte känner till någon
  • sommarbrud 080802

    Är likadant med min Liam. På dagis säger de exakt samma sak - När Liam gråter är de för att de verkligen gör ont eller är något. Annars är de absolut ingenting! Slå i huvudet där,ramla där..Vadå ska jag gråta?

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-01-09 11:31:24 följande:


    Pumpkinja han är verkligen tålig... Dom säger jämt det på dagis. Han gnäller aldrig. De säger att -när Ivan gråter eller gnäller då VET man att det verkligen är nåt!
  • sommarbrud 080802

    Anja: Skorna var grymt snygga. Vart har du hittat dem?
    Jag är också en gympasko tjej eller stövlar utan klack.
    Har ett par jätte snygga stövlar som går upp på vaderna som jag älskar och använder när jag ska vara "kvinnlig"
    men klacken är så smal. Har jätte svårt att gå i dem,men de gick bra ett tag iaf. tihi..

  • sommarbrud 080802

    Pumpkin: Jag skrev mina uppgifter igår här,men kan skicka dem igen om de behövs?

  • sommarbrud 080802

    vi ska ha två vänner till oss som ska fotografera. De gick foto på gymnasiet och den ena jobbar extra i en fotobutik. De får desutom låna kameror därifrån. Känns kanon!

    Hur har ni tänkt med fotograferingen?

  • sommarbrud 080802

    Vi har tänkt att vi ska fotografera oss typ 2h innan.. sedan vet vi att folk kommer ta kort och sådant ju. Sen tar de lite bilder under middagen och festen. De ska även ta bilder på varje par/singel som är där. De ska vara ett fotografi bredvid de som skrivits i gästboken. Vi vill ha en bild så vi ser och minns hur fina de var. tihi..

  • sommarbrud 080802

    haha den var också grym ju. Man kanske ska sattsa på att göra något sådant? Är ju underhållning iaf.


    AnneiLund skrev 2008-01-10 11:12:40 följande:
    Steffis: Assköna ju...fattar inte hur HAn orkar... JAg har sett orginalet med en ensam kille som dansar hela dansen själv...fast en mer krävande

  • sommarbrud 080802

    Anna: De var jätte fina. Vilken är du mest intreserad av?

  • sommarbrud 080802

    Låter härligt Hedebris. Vi har inte ens kollat de än,men vi vet vilka bröllopssviter som är upptagna iaf.
    Lite användning har man ju av bt. tihi..

  • sommarbrud 080802

    Pumpkin: haha visst gör jag.. men då slipper man ringa och kolla de iaf. Hehehe

  • sommarbrud 080802

    Känner igen den där storlekn på magen.
    Ni skulle ha i februari var de va?
    En vännina till mig ska ha nu i slutet av januari. Men de har kollat,så de vet att de får en liten kille. Har ni kollat?
    Hur känns det då? Nervöst?

  • sommarbrud 080802

    Jag saknar med myset med magen. Känna när de första sparkarna kommer,se när magen rör sig. Däremot saknar jag INTE uppsvullnaden. Hade så mkt vatten i kroppen att jag svullnade upp om benen + att de var en väldigt varm sommar den somaren. Typiskt! Grr.. Förlossningen var inga problem. Hade bara lustgas och den gick någorlunda fort. Duschade och hade mig emellan. Jätte skönt! Jag hade typ inte några sammandragningar alls förens de var dax. Allt kom på ett kick då!

    Har du tänkt något över förlossningen?

  • sommarbrud 080802

    Anne: Jag tror en kombination av dem skulle vara ursnyggt. De tycker jag du ska sattsa på!

  • sommarbrud 080802

    Hedebris: samma här. Hade jag vetat hur man censurerade bilder hade jag kunnat lägga in bilder. Har fått några bra bilder på kameran nu och vad händer? Jo datorn vill inte läsa upp minneskortet. Börjar då leta efter sladden till kameran,men den är totalt bortblåst! Blir såå arg! Grr..

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.