• Pumpkin

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Tufftufftuff tufftufftuff TOOOT TOOOT – Nästa anhalt: Tråd nr. 8!

    Välkommen till vår härliga tråd! Här har en del av oss huserat sedan januari 2006 medans en hel del har hittat hit längs vägen, och alla är lika välkomna. Det är bara att armbåga sig in i gänget Flört De som mest frekvent hänger här just nu är:

    Med bestämt datum:  
    071020 drömbrudjoyochandreas.weddingannouncer.com

    080524 Brud 080524
    080606 Tosa
    080614 Snart Fru Karlsson
    080620 Alvaerevahome.gamman.se/inahjärtaradam / www.alvaereva.blogspot.com
    080628 Bellanotebridetobe.weddingannouncer.com

    080705 Snitte - 5/7 2008rebeccaochmagnus.weddingannouncer.com
    080705 stjärngudinnan
    080705 Pumpkinlarsandangelicaswedding.blogspot.com / foreverandever.weddingannouncer.com
    080705 Mitziemoe
    080719 Anja 19 juli 2008anjasbrollops.blogg.se / anjaochdaniel.weddingannouncer.com
    080719 fdLadyehome.gamman.se/ellinorochanders
    080719 Waerstaholmlund.weddingannouncer.com
    080726 AJFC
    080726 Sataya

    080802 Englali andreasjohanna.weddingannouncer.com
    080808 lillfoppa 
    080816 Annimminnic.weddingannouncer.com
    080823 jeeksa080823marcusochjenny.weddingannouncer.com

    Utan bestämt datum, men lika välkomna ändå:
    sajber.pillanhome.gamman.se/pillanochkjelle
    Pärlplattan
    Du & Jag

    Vi har även våra egna ”hustomtar” – dvs brudar som redan gift sig som hänger här med oss då och då Skrattande

  • Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.
  • Anja 19 juli 2008

    anjasbrollops.blogg.se/1199556392_korsett.html

    Denna blir det nog. Vad tror du om det Anne! Det är ju lixom som sömmar utanpå, tyvärr. Tror du att dessa kommer att synas genom tyget i klänningen?

    Fick nämligen precis tipset av svägerskan som gifte sig i julas, att absolut prova klänningen MED korsetten, för det gjorde inte hon och när hon sedan köpt underkläder (bara en slags kroppsstrumpa som höll in allting) så såg klänningen inte alls fin ut på henne, den hängde helt slappt coh satt löst.

    Så jag MÅSTE ju ha korsetten innan.

    Detta är ju en brudkorsett! Jag blir så osäker! Tänk om den går upp ovanför kanten på klänningen där bak!!! Där fram kan jag se m ögonmått att den kommer att hamna under klänningens kant, men där bak??? Ingen aning!!!

    Hur f..n ska jag kunna ta reda på detta!!!???

  • Pumpkin
    Anja: Ledsen, men jag tror faktiskt att sömmarna kommer att synas genom klänningen. Även jag har ju provat 3004:an...
  • Snitte- 5/7-2008

    Hello!

    Anja:, hmnnn det är svårt det där med sömmar på korsetter.... prova om du hittar någon med dolda sömmar... sen är det det där med ryggen... jag köpte ju en assnygg korsett som jag ville ha sen när vi började med klännigen insåg jag att den skulle gå för högt i ryggen...

    vi betalar 9000 för vårt band och de är med HELA kvällen... så 18.000 *gulp*

    pumpkin: först är jag lite avis att du kan skriva med fetstil.... vill me.... sen: visst det är jätte kul att öva lite föräldraskap, nyss har vi vart ute och byggt snölykta och åkt pulka Zelda ääälskar uppmärksamheten också
    inte för att vara frågvis men.... terapin... har det hjälpt dig? killen vi har går på terapi men hans mamma säger att vi ska ignorera om han ta upp och pratar med oss??? är det inte så man ABSOLUT INTE ska göra?

    Bellanotte: jag tyckte det var en jätte fin text!!! ha den!!!

  • sommarbrud 080802

    Anja: de låter verkligen dyrt för bandet. När ska ni gifta er förresten? Kanske kan hjälpa till och höra efter lite. Min svåger har ju som sagt ett band och de kan säkert tipsa om ett bra band.

  • sommarbrud 080802

    såg att de stod ett datum så nu vet jag. Men ska kolla runt lite och ge dig lite hjälp.


    Steffis skrev 2008-01-05 19:28:41 följande:
    Anja: de låter verkligen dyrt för bandet. När ska ni gifta er förresten? Kanske kan hjälpa till och höra efter lite. Min svåger har ju som sagt ett band och de kan säkert tipsa om ett bra band.
  • sommarbrud 080802

    19:e var iaf de uppbokade. De skulle spela i Vadstena då. Synd att ni inte gifte er den 18:e lr 20:e juli. Men kan prata med dem iaf och se om de har något förslag på band som ni kan anlita.

  • Pumpkin
    Snitte: Det låter jättekonstigt att hon vill att ni ska ignorera det! Förvånad Har hon sagt varför?
    Om terapin fungerade för mig? Hmm... tja... Vi pratade inte så mycket om det faktiskt. Jag började ju gå hos psykolog för "allmän psykisk ohälsa" eller vad man ska säga, jag var deprimerad helt enkelt. Sen blev det bara så att den grejen kom upp när vi rotade omkring i allt annat som hänt i mitt liv och DÅ pratade vi ju mycket om det, men inte så mycket sen. Kände ändå på något vis att jag var "färdig" med det efter alla år, det fanns andra saker som var mer akuta liksom. Hur man nu kan säga så, det kanske låter jättekonstigt, men så var det i alla fall. Det är ju som sagt en sak jag burit med mig sen jag var 6 och inte sagt något till någon förrän vid 18 års ålder och jag tycker ju inte att det påverkat mig så mycket (SJÄLVKLART har det det, förstå mig rätt här även om det är svårt att förklara") så att jag hade lust att älta det en massa med henne. Eller någon annan för den delen.

    Och du, snart kommer PLUS - då kan du också skriva med fet stil
  • Bellanote

    snitte tycker med det låter konstigt om man ska ignorera OM han skulle ta upp en sån känslig fråga för då vill han ju prata om det. men ignorerar man han så måste det ju kännas som fel och tabu och det ska ju inte kännas som fel bara för att det har hänt utan man ska ju kunna prata om det så han vet hur fel det vart..

    undra var hans mor har fått det ifrån..

  • Bellanote

    jo till något annat ni vet de där bilderna som brukar finnas som två ringar som sitter ihop jag vill ha de på första sidan med man jag har dem inte och jag hittar dem inte heller.. någon som vet var man kan finna dem.. ?

  • Snitte- 5/7-2008

    pumpkin: ok tack, då ska jag ha plus

    nä, vet inte varför hon sa så... precis som bellanote skriver så får det ju inte bli tabu eller så... ja, jag vet inte konstigt är det iallfall... tror det var så att mamman tyckte att han skulle prata med en psykolog om det som "visste" vad man skulle svara och så.... ??

    Pumpkin: jag förstår.... på något sätt så bearbetade du det inom dig själv och när du sen var vuxen som är det nog inte så konstigt om du kände dig färdig med den biten.... sen kan man ju diskutera om det var en stor del till att du kände dig allmänt deprimerad också men.,, hoppas du mår bättre idag iallfall!

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.