Inlägg från: sommarbrud 080802 |Visa alla inlägg
  • sommarbrud 080802

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Nu fick jag ett mms med min sambos snopp på..tihi.. Han sitter i vardagsrummet med en polare medans jag sitter här. Undrar vad han menade med att skicka de då? haha..

  • sommarbrud 080802

    Anja: hahaha... jasså. och du förstod inte vad de var. Hade velat sett din blick då. Kan se framför mig hur jag hade sett ut om om min kom och gjorde så. tihi..

  • sommarbrud 080802

    De är rätta tackter ANJA. Så ska man göra. Visa grannarna vad de får stå ut med..tihi..

    Om jag ändå hade några grannar som kan se oss! :-O

  • sommarbrud 080802

    förstår att du blev förvånad då..tihi..
    Hur förvånad tror du inte jag blev när jag fick tomte setet?tihi..


    Englali skrev 2008-01-05 23:38:10 följande:
    Anja: Japp det är Lillyn, och jag kommer nog köra på något sådant.Bellanote: Får bli det, något som han går i gång på...Han har ALLTID förespråkat vita underkläder och inte alls varit för det svart o lite mer porrigt under hela vårat förhållande. Tror ni jag blev lite förvirrad när jag fick ett svart sexigt litet set i julklapp!?! Hm...
  • sommarbrud 080802

    det är en bra fråga om de gör de.. mina gjorde inte de direkt,lite men inte för mkt. Blev tyvär lite hängigare efteråt..men de får jag träna upp om de går.. hoppas på de iaf!


    Anettan73 skrev 2008-01-05 23:37:32 följande:
    JAg hoppas på att min byst minska rejält nu när jag slutat amma och går ner i vikt... Just nu e dom gigantiska
  • sommarbrud 080802

    jag tänker köpa nya till att ha både under klänningen och underkläder till natten sedan. Små frågar lite då och då om jag ser något vad han tycker,så nu vet jag hur jag VERKLIGEN ska få honom att gå igång. Men sen är frågan om vitt är hans färg? kanske ska köpa en annan färg till natten? ska ni ha vitt till natten också?

  • sommarbrud 080802

    ska verkligen lägga till den här sidan i favoriter i min hemliga mapp där Tommy inte får titta. Här kan jag hitta det perfekta till bröllopsnatten. Tack!


    Bellanote skrev 2008-01-05 23:52:38 följande:
    anja kolla in www.helenasunderklader.se och så tar du minidress det borde va daniel stil om jag fattade det rättfår se om jag beställer från den sidan eller om det blir victoria blir inte samma som på dagen för det vet han ju om utan ska bli en suprice sen på kvällen/natten..
  • sommarbrud 080802

    börjar bli natti natt här med.. får se när polarn ska dra och få se om jag kan få lite sex.. var de han menade med snopp bilden antar jag. tihi.. Så sov gott tjejer så hörs vi imorn igen! Natti natt.. zzz..

  • sommarbrud 080802

    nu är jag inne här en sväng. Ni har skrivit endel och när jag gick och hade liiite sex,inte! och sa God natt hann ni endel också såg jag.men nu har jag hunnit ikapp iaf.

    angående om det kommer förändras något så tror jag inte de gör de här. Jag är redan mamma och känner mig redan gift. Likaså har vi delad ekonomi. Men kommer verkligen kännas skönt att kunna presentera honom som min MAN! och inte bara sambo. Nu är han min "blivande".och det känns jätte skönt att säga de!Men längtar verkligen tills jag får säga att han är min man,på riktigt! tihi..

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.