• Englali

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Anja: Haha nej det gjorde du inte! Tack för kramen, har pratat med mina underbara föräldrar i telefonen nu och allt känns bättre. Men, jag kommer inte säga ett ljud till om våra planer Hon får f-n fråga om hon vill något!

    Mamma hade tydligen lag lite pikar till svärmor häromdagen om bröllopet som typ "Nu måste vi hjälpa Johanna o Andreas så de får ett underbart bröllop. Visst är det väl härligt att de ska gifta sig? Jag längtar" Hahaha 10 poäng till min mamma för hon är bäst!!

    Jag jobbar som frisör. Har gått en ettårig privatskola och sedan måste man jobba 2 år på salong innan man får avlägga gesällprov. (inget måste, men jag vill ha det och har man det inte har man ingen rätt att kräva mer än lärlingslön) Och nu har jag jobbat i 2 år.
    Men visst är det en ok summa att stiga? Känns lite surt just nu bara när hon viftar me sin lönespec o jag kollar på min o inser skillnaden trots lika mkt slit. Men men, jag ser det som en del i utbildningen och då får jag ju faktiskt betalt för att utbilda mig.

  • Englali

    Anja jag kommer vara här läääänge ikväll/natt. Sambon stack på speljobb för en dryg timma sedan

  • Englali

    Alltså tjejer hjälp mig. Vad f-n är embossing??? Haha, jag är nog rättså trög o rättså trött, men jag förstår inte vad de är alla härjar om. Embossing? När var o hur???

  • Englali

    Ehm... ja jo jag tror jag är med

    Att ni orkar/hinner. Kan jag inte använda min vanliga hårfön??

    Var köper ni alla stämplar, pulver, fönar o annat pill?

  • Englali

    Pumpkin: Jag menade inte NI, sorry Förstår om de är en jobbigt storlek. Kan väl säga att här är det omvända bekymmer...

    Anja: Jag har shoppat klänning... ja det är nog allt än så länge. Makens kläder (kostymen, om han nu ska ha det...) är köpta. Dock inte västen, plastrongen osv.

    Vet inte vad jag ska ha för underkläder under min klänning heller. Sen vet jag inte när jag ska köpa allt sådant eftersom min klänning ska sys in en bra bit till nästa sommar, om jag inte går upp i vikt en hel del, då kan jag ju behålla den som den är...

  • Englali

    Anja: Jag har oxå köpt en Lilly, 3005.
    Provade mängder av klänningar känns det som men jag "drunknade" i det mest tyvärr =( Den här fick min kropp att komma mest till sin rätt, och... det här var den klänning jag ville ha innan jag ens börjat prova, så det känns toppen. Men som sagt, den ska sys in... ännu mera kostnad.

    Vad har du för klänning Anja?

  • Englali

    Anja: Jag röstar för DJ! De känner verkligen av stämningen på ett dansgolv. Det gör inte en cd och inte ett band riktigt lika bra heller, de har oftast sin "spellista" En Dj försöker hela tiden "lyfta" golvet och vet när han bör spela vad osv.

    Pumpkin: Ajaj, pengar är ett jobbigt diskussionsämne. Du får avreagera dig här hos oss

  • Englali

    Natti natti Pumpkin!

    Ja... jag hänger väl kvar en stund till. Anja, är du kvar eller är det dags för sängen för din del också?

  • Englali

    Förstår precis vad du menar! Men hur lr hur så är den otroligt vacker.

    Min känns precis så prinsessig som jag vill när jag får alla tyllunderkjolar på mig. Ska ju ha lilly 3005 (finns i mitt galleri om du inte redan har koll på vilken det är)
    Underkläder är dock ett problem känner jag. Iaf NÄR jag ska köpa dem. Klänningen ska sys in och det är väl lämpligast att inte göra det förrän mitten på juli nästa år? Bröllopet är ju 2 augusti.

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.